1447
-
lewus #1285 Sziasztok a demoban elakadtam a hajón nem tudok az ebédlőbe bemenni
segitsen valaki -
#1284 Jegyezzétek a dolgokat, hogy tudjatok segíteni, mert még azóta se volt időm játszani sajna. :( Mindig a hajón vagyok. -
friz74 #1283 Azon már túl vagyok. Milyenek vannak meg? -
#1282 majd akkor szólj amikor a falba kell berakni kis üregekbe azokat a dolgokat, amik az inventoryd-ba vannak, 1 hiányzik nekem -
friz74 #1281 Sikerült! -
friz74 #1280 Hát, azóta próbálkozom vele, de már a hajamat tépem! Miért nem jó? Ezt én már nem értem. Az összes lehetséges variációt kipróbáltam, de nem működik. -
friz74 #1279 Segítség! A dzsungelben vagyok, valami gyümölcsöket kell felszednem a tálból, de nem jó egy kombináció sem, mindet kipróbáltam! Valaki tudja, hogy kell összerakni? Köszi előre is! -
#1278 Ma nem volt időm játszani.
Te szerintem már ne mis fogsz emlékezni a játékra, mire én a végére érek.
Többnyire csak hétvégenként játszok 1-2 órát. -
#1277 egyetértek
valamelyikőtök már eljutott a dzsungelbe? -
#1276 Hát igen, azt is.
Nekem amúgy nagyon tetszik a játék. A grafika is fejlődött, szebb lett, a hangulat pedig most is remek szerintem. -
#1275 Csak azt tudom mondani, amit zeeN -nek. -
friz74 #1274 Szia Kirol! Tudnál segíteni abban, hogy honnan szerezhetném be a full verziót? Köszi! -
friz74 #1273 Sikerült! A fogvájót is be kell csomagolni! -
friz74 #1272 Hát, a marcipánt becsomagolta, de a fogvájóval nem engedi... Azért köszi, majd még próbálkozom! -
#1271 az ebédlőben van a földön alumínium, azt összekell kombózni a marcipán golyókkal meg még a fogpálcikákkal, utána adja oda neked a golyót... -
friz74 #1270 A kopasz fickó csak beszél a golyóról... De nem ad semmit! -
friz74 #1269 Húúú! Már megint elakadtam! Énekeltem a copfos csávónak, beraktam a képet a helyére, beszéltem a fotóssal, és ennyi. Már mindent kipróbáltam(legalább is szerintem), és nem jutok tovább! Légyszi, segítsetek! -
#1268 Ja! -
#1267 nekem az a lottószám golyónak tűnt:D -
#1266 Milyen golyót? -
#1265 add oda a golyót a kisfiúnak, utána majd lefotozzátok a csávót a szobában a fotóssal, utána kapitányhoz... -
#1264 Na játszottam még kicsit. De elakadtam. Van egy lottószámom, a kapitánynak elmondtam, hogy a beteg csaj eléggé rosszul van. És ennyi.
Mindenkivel beszéltem, de nem tudtam meg ki az a csávó az 5-ösben, vagy hol. -
friz74 #1263 Köszi szépen, de közben rájöttem! -
#1262 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!folyékony szappant tölts bele a mosodánál -
friz74 #1261 Üdv! Segítség kellen! Van naptejem, de üres a tubus... Mit tegyek? -
#1260 na végre sikerült megcsinálni ezt a hajós részt, most Max-el vagyok a dzsungelben, annyi cuccot vettem fel az elején mint az egész játékban össz-vissz:) egyre jobban nehezedik... -
#1259 Ja. :)
Most nincs idő játszani, majd max délután. -
#1258 szólj ha jutottál vmire, én is majd...addig is próbálkozok.
az a gáz benne, h mindent mindennel szétkombózok, minden helyet megnézek 80-szor és mindig van egy apró részlet ami elkerüli a figyelmemet -
#1257 Na, itt járok én is. -
#1256 sikerült az álca, kösz
márcsak meg kéne tudnom h melyik szobában van a nő, mert így ugye nem adja oda a kártyát a csapos... -
#1255 Figyelj. Az álcához 3 dolog kell:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- kalap (virágcsokor, mentőöv, és még valami, talán az a rongy, ami a szárítóban volt)
- fürdőköpeny (fehér köpeny kimosva zoknival)
- szemüveg
A zoknit minek szárítod. A köpenyt kell megszárítani mert az nehéz és vizes, mint mondja. Csak szárazon veszi fel.
A szemüveget meg a napozós csávótól kell elcsórni, amikor hason fekszik.
Ezt meg akkor fog, amikor viszel neki naptejet és elkezd napozni. -
#1254 hát nekem még összekéne állítani azt a rózsás ruhás izét, amiről még a szemüveg hiányzik, a zoknit bármennyiszer ki tudom mosni és meg is szárítani(ennek h mi a haszna) -
#1253 Na én ott járok, hogy beöltöztem a nőnek, de amikor elkérem a szobakártyáját, a bárpultos kérdezi hogy hányas kabin az enyém, és azt meg nem tudom.
A portásnál se látom, hiába nézek a CD-vel a pult mögé.
Itt járok. Te? -
#1252 Köszi, tényleg. -
#1251 menj az orvosihoz, és rakd Max képét az ablakra -
#1250 Na felraktam a full.
És elakadtam benne, pedig a demo-ban tovább jutottam. :(
A képből előkerült Max képe és most semmit se tudok csinálni. Este van.
Mit is kell? Hogy találkozok a kiscsávóval? -
#1249 na tudom a 4. és az 5. összetevőt is, de az 5.-hez kéne a szemüveg ami a csajon van, h tudom lecsalni róla? -
#1248 ja megvan asszem a kicsi mentőcsónak a 3. elem
te mire jutottál még? -
#1247 virág+a ruha darab+ a 3. nem jut eszembe:S -
#1246 Fejkendős bigyóm nekem nincs is. Azt hogy csináltad?