Secret Files Tunguska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyi cuccom van, összeraktam azt a fejkendõs csokrot is vagy mit...😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
kimostam a ruhákat, szóltam a kapitánynak és a portásnak is, most akadtam meg:S
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nehéz kicsit, mert sok dolgot kell csinálni, és már pár napja nem játszottam vele. Mert csak a TV-s gépen van fent, és a TV-n szoktam vele játszani, ha éppen van idõ, és nem nézek semmit.
Ahol az ufó van ott beszéltél a portással, vagy kivel?
Õ intézi majd a csomagot.
Legalább nem egyedül nyomom, bár én lassan haladok, mert nincs sok idõm, de legalább lesz kivel megbeszélni.
teljesen elakadtam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van lámpám, melltartóm, cetlim, szobába a kártya, meg marcipán:S
Egyébként van már a második résznek is topikja, bár nem túl pörgõs 😊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1194614502
És elvileg már csak 1 hónap, és megjelenik!

Jó helyre telepedett neked?
Nekem két kérdésem lenne. Az egyik az, hogy a Secret Files Tunguska-ban az alternatív befejezés mit takar? Amikor elindítom a játékot a monitor jobb alsó sarkában ezt írja ki: V 1.00. Lehet hogy nálam nem mûködik az alternatív befejezés a verzió miatt? Letöltöttem az 1.02 patchet 241 MB de ugyan olyan a befejezés mint nélküle. A másik ezt hogyan lehet elérni - az átvezetõ mozikat a menübõl is elérhetjük, és újra megtekinthetjük
Ha valaki tud akkor segítsen A válaszokat elõre is köszönöm
Ha minden igaz a múzeumnál lesz az állványzat elõtt. Ha ráböksz a nagyítóra, ki fogja hozni, hogy hol van pontosan.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
A kifejezetten kellemesre sikeredett Tunguska folytatásáról derült ki néhány, a kalandjátékosokat is érdeklõ részlet.
Chavalier, 2007. december 13., 14:21
Két évvel járunk a Tunguska eseményei után. Max és Nina kapcsolata egy csúnya szakítással ér véget, s mindketten máshol keresnek vigaszt. Max távoli dzsungelek mélyén kaszabolja át magát, míg Nina egy hajóútra fizet be. Természetesen mindkét szereplõ bajba keveredik, s az események sodra újra összehozza õket. Talán még a szerelem is fellángol?
Lássuk, milyen apróságokat tartogatnak számunkra a német fejlesztõk!
Egyrészt, az intro interaktív lesz, vagyis egy püspököt irányíthatunk néhány perc erejéig. A srácok igyekeznek feszült tempójú, filmszerû történetet összehozni.
Másrészt növelik a felbontást, hogy még szebbek és részletesebbek legyenek a hátterek, s immáron támogatják a szélesvásznú megjelenítést is.
A karakterek megjelenítése is javul, normal mapping, élethû gesztikuláció, dinamikus árnyékok, önárnyékolás, stb.
Az irányítást finomítják, vagyis kényelmesebbé varázsolják. Például egyértelmû ikonok utalnak a párbeszéd-opciókra.
A játékidõ pedig az elõd példáját követve 12 óra felett alakul majd.
A 2006-os év egyik legjobb kalandja volt a rejtélyekben nem szûkölködõ, Tunguska alcímet viselõ elsõ epizód.
A német csapatok (Animation Arts, Fusionsphere Systems, Creatown) munkáját dícsérõ folytatás két évvel késõbb, napra pontosan ugyanakkor fog megjelenni, mint elõdje.
A fejlesztõk egészen mostanáig nem tudták pontosan megmondani, hogy mennyi idõre lesz szükségük a munkálatok befejezéséhez, ám e bizonytalanságuk megszûnni látszik, hiszen a kiadó szerepében tetszelgõ Deep Silver bejelentette, hogy a Secret Files 2 (Geheimakte 2) 2008 augusztus 29-én lát majd napvilágot.
A rajongókra rótt kényszerû várakozás terhét enyhítendõ, meglepetésre számíthatunk néhány héten belül, amit a hivatalos oldalon tesznek majd közzé.
De k*rvajó géped van istenem....
Amikor feltettem a magyarítást és indítom a játékot ott még magyar:
DE amikor elindult a játék akkor meg már nem magyar.<#gun>#gun>
Tudja-e valaki mi erre a megoldás?<#heureka>#heureka>