1447
-
#525 A medált hogyan és miből gyártsam le? Már csak az hiányzik. -
#524 Thx, a többi sikerült. Már csónakáztam is. Nem egyszerű. -
Lyan Kyj #523 Ez azz ápolónő
Én is rá szavaztam volna -
WildHemp #522 süsd mg a halat a tábla lapján, szerezz citromot. -
#521 Én a bárban akadtam el. Megvan a hal, só, tengervíz, nedves zászló. És nincs tovább. -
#520 Nézd meg jól a festményt. Ott van minden, ami kell. -
WildHemp #519 Kubában a széffel nem tudok mit kezdeni, és a szobából sem tudok kimenni.
Valakai help pls!!!! -
WildHemp #518 1 vagy 2 csavarnak kell rajta lenni, attól függ.
7.1/2 3 10.1/2 6
órának megfelelően -
gdmfsob #517 az iránytűt milyen sorrendben kell tekergetni? -
#516 A kórház elég fárasztó Kubában. -
mariann84 #515 megvan, köszi nem kell
-
mariann84 #514 Azt is súgja meg vki a vonat tetején mit kell ügyködni :) a hús nem megy le a csövön ... -
gdmfsob #513 én most az iránytűnél akadtam meg az erdei házban:P -
#512 o bahh. a szalag hiányzott. thnx :) -
Lyan Kyj #511 a harisnyára még erősíteni kell a "balesetveszély"-es piros-fehér szalagot, a slagot pedig a bal oldali piszoárba kell belevezetni. Lemész a csatornába, ott bekukkantasz a disztributorba, majd amellett kicsit jobbra eltekered a cuccot -
#510 hali, azt mondja már meg nekem valaki hogy a vasutállomáson lent felhuztam a harisnyát a csőre odafent megnyitom a vizet de odalent van egy csapszerű valami de azzal nem akar csinálni semmit... hogy fog a harisnyába pottyanni a kulcs? :S -
Lyan Kyj #509 sztem akkor még nem tartasz ott, vagyis a karakter szerint még nincs értelme, h szétvágja...a sztetoszkóppal már megvizsgáltad az ereszt? -
#508 Olvastam. Nem csinál semmit. -
Lyan Kyj #507 #491 -
#506 És mivel??? -
WildHemp #505 A kapu elöt az őrtől meg kell kérdezni a két fekete ruhás csákó nevét, a rádión beszélni a csajjal, aki elhívja onnan őket a hangosbemondóval,majd szabad az út az ajtón át.
A szekrény kódja a dögcédulán lessz..... -
Lyan Kyj #504 Egyetlen bug nincs benne
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg kell figyelni, mit mond a vonat előtt álló őr, ha megkéred, h a bemondónőnek szóljon a vezető miatt. Azt mondja, "Itt 17-es, a 48-ast kérném"...az egyik szekrényben találsz egy rádiót, ha azt megvizsgálod, arra 15-ös van írva. szal ezt kell választani: 15...48.
Ahhoz, h ez sikerüljön, először beszélned kell azzal az őrrel, aki a bejáratnál olvasta az újságot. -
#503 Bughalmaz. Mi a szöszt kell még csinálni a vasútállomáson? A vonatvezető kulcsa megvan. A szamovárral nem tudok mit kezdeni és a szekrény kódja sincs sehol.
Rádiózni meg nem tudok, próbáltam már minden kombinációt és csak egy női hang szól bele, hogy ki vagyok? -
Lyan Kyj #502 nem neked szólt, csak nem értem, miért játszanak kalandjátékot azok, akik minden lépést fórumról vagy végigjátszásból néznek ki. Hol marad az izgalom??
Grat:) -
veri5 #501 Ja megvan:) -
veri5 #500 Kikérdezett te szent nyomi?Ja a totemből nem tom berakni a kornás 2 ékköves izét,meg nem is tom kivenni. -
Lyan Kyj #499 várj, kitalálom mi lesz a köv kérdés:
"Hol a totem, mert mindenhol megnéztem, de sehol sincs...és milyen srác szobájában?"
-
WildHemp #498 azt mondjátok meg a csajjal hogy lehet kijutni a szobából a korházban...
-
veri5 #497 Tényleg,thx. -
WildHemp #496 A piros kő a totemben van a srác szobájában -
veri5 #495 Na hol van? -
Lyan Kyj #494 OMG...mi van itt -
veri5 #493 De a piros követ h kell összerakni? -
WildHemp #492 azutánn a csatornánál ügyködj!!!
-
WildHemp #491 szikével
-
WildHemp #490 Ha kimész a korház elé ott az antenna, azt kell szétbaszni és nem tud meccsetnézni.... -
csgj #489 thx! amúgy a játék nagyon jó!!! -
pries #488 Spoiler!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szedd le a koponyát a csontvázról és tedd be a széfbe, ekkor felnyílik a festmény és ott lessz egy nehezebb feladat (ki kell oltani a fényeket) -
gdmfsob #487 segítenék,de ott még nem tartok!segíts,és segítek:) -
pries #486 VALAKIIII!!!!
Amikor a csávóval vaok az őrt hogy lehet kiütni?
(Oroszország; Kórház; Max)