1447
-
#565 De ott mit kell?Annyit segíthetnél. -
KicsiPI #564 de nekem még mindíg az elhagyott kunyhónál kéne segítséééég.PLS -
KicsiPI #563 igen a nagy T-rex nél a lámpára kell rárakni
és az pont a az épület térképére világít
-
#562 Ja és a 3 ékköves krornát hova kell vinni?A dinós terembe vagy hova,és itt kell vele csinálni? -
KicsiPI #561 Az elhagyott kunyhónál ahol az iránytű van.a benzint hogy szedem ki a teherauto roncsból?már a csövet beleraktam. -
#560 Megvan. Rárakni a bálnavadász hajón a fegyverre. -
#559 Azt még én is keresem. -
gdmfsob #558 a dinamitot hol kell felrobbantani a bázison? -
#557 Honnan szerezzek fürdő olajat az állomáson? -
#556 Ásoval leüt a fáról a kéreg. Bögrébe viaszt raksz a fa oldaláról. A dobozt szétvered az ásóval. Fakéreg itatóhoz. Ollóval levágsz az állatról szőrt. A többire rájösz te is. -
KicsiPI #555 az öreg jurtalakónak hogy kell gyógyszert csinálni?a grill rácsot elvettem és a hátsó részben a lyukra raktam.van még ásó deszka vodka kecsáp pohár virág ollo kő zsinór.hogyan tovább? -
WildHemp #554 jah, a vécépumpával és faszitól elvett arany szarsággal ki lehet venni a műhelyben a tolyást az üvegbúra alól -
WildHemp #553 huh. ha a pingvin mellet kiszeded a táblát, a lyukba teszed a gránátot tudsz robbantani, lemenni a faszihoz.
horgászni kell a félemeleten lévő liftről párszor, a kerek valamit a hordóba beáztatni, rádobni a liftre, egy vödör sóval léket olvasztani. eddig jutottam....
-
#552 Van horgászbot, fémlemez, silikon, wc pumpa, halolajos ballon, gránát, menetvágó, kulacs, vödör, tábla. És megállt a tudomány. -
KicsiPI #551 jó rájöttem:)néha tényleg a pofon egyszerű dolgokon siklik át az ember.köszi -
KicsiPI #550 Kérhetném hogy ne tőmondatokban írj?:) mi ez a sajtos szivacs?Sajtlevest már találtam a TV mellett.Patkánylyuk is megvan. -
WildHemp #549 a kutatóállomáson meddig jutottatok?
-
#548 Fogd meg a patkányt. Sajtos szivacs, kötél, tál, stb.. -
KicsiPI #547 help!A KORHÁZNÁL AMIKOR A 2. ŐRT KELL KIÜTNI OTT HOGYAN ÉRJEM EL HOGY FELÁLLJON?Mert a rajzszöget kell alátenni ha minden igaz. -
#546 A kutatóállomás pöpec nagyon -
WildHemp #545 a kocsma elött, nerég szakadtak le, a kínzókamrában tudod kettétépni -
#544 De az hol van? Mert nem találom. -
WildHemp #543 kell a szoborra sípcsont védő is a csatornából -
WildHemp #542 rossz hejre akartam rárakni a követ eddig :D -
#541 A követ rakd rá, majd csillár karja meghúz. Jön anim és meglátod. -
WildHemp #540 a csillárral meg a levágott deszkával a puffon mit lehet csinálni? -
#539 Mindent felraktam a szoborra, pajzs, kard, gyűrű, sisak, medál. Eljutok a kör alakú ajtóig az alagsor végén. És nincs tovább. -
WildHemp #538 értem, azt hiszem menni fog így, köszönöm a segítséget! -
#537 A képet nézd meg ott ahol a csillár van. A kard máshova kell. Fogsz találni egy szobrot. Fel kell öltöztetni úgy, ahogy a képen is van. -
WildHemp #536 milyen kulcs, melyik alagsorban? kiégettem már rágebben, de kinyitni nem tudom, azt mondja nem tudja beleszúrni a résbe a kardot... -
#535 pedig mozesapo mondja mit tegyel :) -
#534 ah koszi -
WildHemp #533 nem tudom legyártani a medált
-
#532 medalt feltetted mar a szoborra? -
#531 Nyisd ki a szarkofágot. Olajlámpa, tűz, kulcs az alagsorban. -
WildHemp #530 Nézegesd a képet, minden infó rajta van, viszont én is a medállal vagyok elakadva -
#529 Nézd meg a képet, és számold a lábakat. 1 lábú kalóz, macska, papagály, pók.
És hogy kell kinyitni a kör alakú ajtót? -
#528 az jo, en meg a csajszival vok elakadva a tetves "video" szobaban. nem tom hoogy kell kinyitni a szefet :( -
#527 Megvan, sikerült közben. Már eljutottam a kör alakú ajtóhoz. -
#526 keress egy vekonyabb vezeteket, meg egy lancot...