Secret Files Tunguska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és még geforce mx440 el is elmegy😄
És ami a legszebb, hogy Tages védelem van(volt) rajta.
Szal várható a szokásos crash probléma.
Szal várható a szokásos crash probléma.
Csak halkan, mert ez illegális...
Hát kérdezd meg a The Longest Journey topikban, ott sokan játszották, biztos tud valaki segíteni.
Én sajnos nem.
Én sajnos nem.
Kirol! Tudom hogy nem ide tartozik de nem tudsz vmi megoldást az Amerzone játékra konkrétan kéri a CD2-öt és hiába írom ki nem megy.Elõre is köszi.
Hogyan valami hülyeséget beszél ha a mobilra kattintok, tipp ? Légyszi segíts .
VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever
Angol verzió várható vmikor? Én még nem láttam sehol.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ennek a játéknak van vmi köze a meteorbecsapódásos eseményhez?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Na most mi? Ott vagyok, hogy a macska eszi a pizzát, vettem fel egy zacskót és egy botot azzal mit csináljak, aházban telefonál egy ürge, de nem engedett be. Máshol meg nem lehet csinálni semmmit. Segítsetek köszi.
Nekem nem áruljátok el, hogy honnan szeditek? 😊
Tudom hogy új vagyok még, de azért szeretném ha segítenétek. Biztos nagyon jó játék, de sajna sehol nem találom.
Tudom hogy új vagyok még, de azért szeretném ha segítenétek. Biztos nagyon jó játék, de sajna sehol nem találom.
Sziasztok, mekkora lesz az angol full verzió mérete, és mekkora a németé ?
Wanadoon nincs fent,mert ne mtöre még fel a RELOADED😊
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, honnan tudnám leszedni a Tunguska full-t? Valamelyik warez oldalon fent volt, de eltûnt onnan. Köszike elõre is
Nem tudja valaki véletlenül, honnan tudnám leszedni a Tunguska full-t? Valamelyik warez oldalon fent volt, de eltûnt onnan. Köszike elõre is
Np, visszaolvasva tényleg egy látványra-hajtó-hülyegyerek hozzászólására hajaz beírásom. Pedig nem vagyok az, ezt legjobban gépem konfigurációja - is - mondhatja meg.
Csak egyebként említettem, nem mint a játék fõ aktrakcióját. Nem kell mindjárt grafra-rejszolónak nézni. De bocs, legközelebb itt csak akkor szólok hozzá, ha célja, és értelme is van a hozzászólásomnak, hmm ,de jó is lenne ha mindenki így tenne.
Hát lehet, na de mit számít ez ebben a játékban?
Majd ha ott járok, akkor megmondom milyen szerintem.
Majd ha ott járok, akkor megmondom milyen szerintem.
ami már elég is, lényeg, hogy mozgásban legyen 😊
Ja biztos h az ablak homályos lesz,mert nem tudták megcsinálni mi?!😄
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy