1447
-
#605 Ami elkeriti a lyukat. Piros szallag + a tartója. Vedd fel. -
Atesz22 #604 Én nem talaltam semmilyen vasrudat! :( -
#603 A 2 vasrúdat az őrrel tudod meghajlítattni. -
Lyan Kyj #602 #597 -
Atesz22 #601 Létrara semmi válasz? -
#600 Szedd le a szilikonnal a hordó melletti figyelmeztető feliratot. Majd ezt kell a kamerába megmutatni a társadnak. Utána meg az öngyújtót. -
gdmfsob #599 na ezeket még nem sikerült kombinálni....köszi
-
Lyan Kyj #598 én is épp ott tartok, a kamerába már integettél az öngyújtóval? a szilikonos tábla megvan? -
Lyan Kyj #597 olvass lejjebb -
Atesz22 #596 Biztos en vagyok a rovid,de miutan kifexitettem az ajtot a csatornaban,mogotte nincs semmi uj,mi kell,h felmaxxam a fokok nelkuli letran? -
gdmfsob #595 valaki tudja,hogy lehet a radiátort bekapcsolni,me má meghülyülök:P
a jégcsapot már felraktam a csőre,kinyitottam a radiátort,de a vizet nem tudom azzal a tojással újraindítani..... -
#594 Le lett írva, deszka, kő, csillár. Olvass vissza. -
Lyan Kyj #593 a túzhely elött a puffra rárakod a lécet, amit a borospincében szereztél és ott elvágtál, majd arra rárakod a követ (a kémény felöli oldalára). aztán felmész az emeletre, és meghúzod a kart -
KicsiPI #592 Mozesapo kérlek segíts a várnál.Max-el vagyok és nemtom a sisakot megszerezni -
KicsiPI #591 a munkásnál van egy doboz.abban van a kajája.a szendvicset kend rá a furgonra ami ott áll.a munkásnál a sarkon van tégla azt is vedd el.berakod a kocsi alá és kiveheted az emelőt és a résnyire nyitható ajtót ki tudod nyitni -
#590 Akkor még kellenek a téglák, vajaskenyér, stb... -
Atesz22 #589 Most ertem moxkvaba! Atirtam az ujsagot,eltunt a mukas,lementem a csatornaba,de nem jutok tovabb. Az ajtot csak resnyire lehet kinyitni.Nem tudom mire jo a kotel a munkas mellol,es az ego cigi.Segitsetek! -
KicsiPI #588 a medál megvan meg a gyűrű is a sisak kéne a mi azon a kéményen van.de oda hogyan lehet feljutni? -
#587 Az érméből gyűrűt kell csinálni.
A medál a szarkofágban van. Olvass vissza. -
KicsiPI #586 hogyan csináljam meg a medált? az érmét beraktam a fogóba aztán a kínzókamrában felmelegítettem de se a dróttal se a lánccal nemtok mit csinálni
nem akar kombinálni.mit kell csinálni még? -
Lyan Kyj #585 add oda a receptet a csávónak. Aztán virág+diótörő, aztán amit csak tudsz, rakj bele a fiolába -
pries #584 LEGYEN SZÍVES VALAKI SEGÍTENI!
Hogy kell a gyógyszert megfőzni? a recept megvan, a tűz ég, a rács fel van állítva de ezután?
(most van gyufám, telóm, ásóm, virágom, kecsöp, vodka recept) -
Lyan Kyj #583 takard le az útjelző táblát a piros zászlóval és menj vissza a bárba -
KicsiPI #582 a bárban citromot honnan lehet szerezni?? -
pries #581 gondolom a papirral v. mivel kell valamit csinálni a jurtában de mit? -
pries #580 nincs
-
#579 Nálad a vodka az egyik összetevő lesz. Gondolom a recept már megvan. -
pries #578 sry megtaláltam de nem tom meginni azt a kib. üveg vodkát.
-
pries #577 és hol van vodka?
-
#576 Rosszra nyomtam. ÁÁÁÁÁ, sorry. Húzzatok bele, még elég sok van hátra. -
#575 Idd meg azt a kib. üveg vodkát. -
pries #574 nem találtam meg -
Lyan Kyj #573 olvass lejjebb pár hsz-t, megleled a választ! -
pries #572 valaki!!
A vén kujonnál mit kell csinni, mer felforraltam a mixet (víz+a fárol leszedett cucc) -
Lyan Kyj #571 "erre inni kell!" -
KicsiPI #570 aki már túljutott a kunyhón az kérem hogy segítsen mert nem jutok tovább.megvan a 2 csavar, már a kandallóban lévő kombináció is megvan, csak a generátort nem tudom beindítani.a roncsban lévő benzint nemtom kivenni.raktam a tankba csövet de tovább nem jutok. -
#569 Na kivégezve. Egészen jó volt. Amit hiányoltam az a zene végig. -
#568 Na a gépezetnél az állomáson elakadtam fullosan. Semmit nem tudok csinálni. -
KicsiPI #567 nemtudom kiszedni a roncsból a benzint.raktam bele csövet de tovább nem tudom -
#566 Thx.