1447
-
#645 És megkérek mindenkit, hogy ne írjon több privát üzit. Úgyse válaszolok.
Jóformán már minden megtalálható itt. -
veri5 #644 Hahóóó#642Hol a dió? -
neptum #643 angolul olyan középesen tok remélem az elég vagy szólok a tesomnak :) -
veri5 #642 Nem értem.Kivettem a kocsi alól azt a xaros car jack-et,de a végigjátszás azt írja h kombináljam mittomén mivel,meg lőjjem ki a diót,holott még siót se találtam. -
vigeza #641 Cubában hogyan juthatok tovább tüzet kellene gyujtanom a munkásnak illetve fekete festék kell a festönek?
Tényleg senki nem tudja? -
#640 Köszönjük sokat segít. -
Lyan Kyj #639 csak akkor jó, ha tudsz angolul... -
neptum #638 thx én birom nagyon az iylen játékoktat de gondoltam meg kérdem :) -
vigeza #637 Csak kalandjáték örültnek(és még azok is elakadnak)ajánlom. -
veri5 #636 Jajj... -
neptum #635 a játékot meg éri kiprobálni ????????? -
vigeza #634 Cubában hogyan juthatok tovább tüzet kellene gyujtanom a munkásnak illetve fekete festék kell a festönek? -
#633 nyisd ki, le lett írva. Olvass vissza. -
pries #632 és ott hol?/hogy? -
pries #631 thx
-
#630 szarkofág -
pries #629 mert azt írja hogy valami amulettel kell hülyéskedni... de milyen amulettel? -
pries #628 tudom olvastam de nem sokat vettem ki abból hogy a nyakláncot hgy kell összerakni... pedik tudok angolul -
Lyan Kyj #627 #612? -
pries #626 a kastélyban a nyakláncot hogy kell a szobor nyakába rakni?
(a pajzs, a kart, a gyűrű, akát ereszcsatornadarab) -
Lyan Kyj #625 a szendvicsen...ha elakadsz, próbálgass végig mindent mindennel.... -
veri5 #624 De hol van a a kenő olaj?:) -
Lyan Kyj #623 oh, k... -
veri5 #622 Angol van meg,de németet tanulok,és ált.-ban nem fogok felsőfokon megtanulni.Tok azé angolul is,de nem TELJESEN értem.Ok? -
veri5 #621 Na és OLYAT honnan tok xerezni? -
Lyan Kyj #620 ha nem tudsz angolul, minek játszol vele?Vagy németül nyomod?
Mit élvezel benne, ha nem érted a szöveget? -
#619 Mert be van rozsdálva. Kend meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vajjal. -
#618 Ja, már késő. -
veri5 #617 De az angol.Vmennyire értem,de a kocsi alá rakom a téglát,de nem engedi h kivegyem. -
Lyan Kyj #616 ne írj ilyet, tegnap én is leírtam ezt, erre leoltottak...
Veri, ott a végigjátszás... -
#615 Azért számomra egy kicsit szomorú, hogy egy csomóan 2 mp-enként kérve a segítséget nyomják végig a játékot.
Mintha az lenne a végcél ,hogy egy délután alatt végigjátszuk.
Ilyenek is vannak, de ahhoz meg ez a teljesítmény kevés.
:( -
veri5 #614 Help!Moszkvában vaok,felvettem a kavicsot,cekát,téglát,a csúzlit összeállítottam,meg szendvicsem van még.Mit tegyek? -
veri5 #613 Jesss thx.:DDD -
Lyan Kyj #612 FIGYELEM!!!! VÉGIGJÁTSZÁS!!! -
KicsiPI #611 jó megvan.sikerült -
KicsiPI #610 de melyik a csillagtérkép?hol van?az ábrára gondolsz az utikönyvben ami az Evansé? -
#609 Csillagtérképet nézd meg. Ha úgy helyezed el akkor tovább mehetsz. -
KicsiPI #608 aki már megoldotta a rejtvényt a himalájánál az kérem segítsen.néztem az utikönyvet amiben van egy rajt de valahogy hiába rakosgatom a korongokat nem történik semmi -
veri5 #607 Öcssém most meg a megvilágított térképnél akadtam el.Ott mit kell? -
KicsiPI #606 a hegyen a barlangban mi a megoldás a rejtvényhez?az utikönyvben van egy ábra de akárhogy rakosgatom nem müxik