Secret Files Tunguska

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na hol van?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

OMG...mi van itt<#wow3>

De a piros követ h kell összerakni?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

azutánn a csatornánál ügyködj!!!
szikével
Ha kimész a korház elé ott az antenna, azt kell szétbaszni és nem tud meccsetnézni....
thx! amúgy a játék nagyon jó!!!
Spoiler!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szedd le a koponyát a csontvázról és tedd be a széfbe, ekkor felnyílik a festmény és ott lessz egy nehezebb feladat (ki kell oltani a fényeket)

segítenék,de ott még nem tartok!segíts,és segítek😊
VALAKIIII!!!!
Amikor a csávóval vaok az õrt hogy lehet kiütni?
(Oroszország; Kórház; Max)

a vonaton vagyok a prof szobájában másodszor,mindent megcsináltam,nálam a hús,a váza,a porszívócsõ,meg még vmi...kinyitottam a könyvvel a széfet,de üres,mit kell kell csinálni?
kirol
A vödör vízbe a csaj apjának háza elõtt.

milyen vízbe????
kirol
Persze elõtte felfújni!

Belekell rakni a vízbe és a gumit meg a ragasztót kombinálni és megragasztani.

én a bicajkerék javításnál vagyok elakadva... nem találom meg a lyukat
Megvan a 2 kõ,de a piros...aznincs.😊

vizet lehet ereszteni a múzeumban is, a radiátorból
Ok betöltöm.De még a piros követ se tom megcsinálni.😄

hát akkor sajnos restart vagy vissza mert anélkül nem jutsz tovább
De ezelõtt nem engedett vissza,ki a mapról.

a vizet az Oleg udvarában tudod megszerezni.voltál a csávónál akinek a macskájával akcióztál.és a kertben van locsolócsõ és onnan kell a víz
nekem viszont valaki segítsen a széfnél ami a kínzószéknél van!!
Na és én vizet nem naon találtam

a porcelánba por, víz, meg a max szobája mellett lévõ növénybõl egy darabka és kész.azt rárakod a koronabigyóra és bele a 3 követ.lila,piros,zöld és kész😊
Víz is kell hozzá,aztán a gipszet rá a fejdíszre, majd bele a 3 színes cuccot...
De a zöld követ h tom összrakni?megvan a zöld napszemüveges izé,meg a porcelánba a por és utána...?

igen aztán megtaláltam és onnantól már ment.márcsak az üres széfen gondolgozom ami a könyv berakása után nyílt ki
ARRA AMERRE A LENIN KÉPE NÉZ EGYÉBKÉN EHEZZ MEG KELL TALÁLNOD A NEGYEDIK SZOBROT IS

a professzor kabinjában a szobrokkal mit kell csinálni?milyen irányba kell forgatni õket?
pedig azt kell csinálni, utána elveheted a csontot..
próbáltam de nem tudom betenni. arrol kezd beszélni hoyg adjunk inkább egy kést neki és levágja a kezeit...
a husit tedd bele a dobozba és úgy add oda a kutyának, azzal eljátszik majd.
Serpa
pedig a trailerekben nagyon hangulatos zene megy.

én már a következõ résznél megakadtam. van husom dobozban azon kivül is fennt vagyok a vonat tetején a két csõ össze van kötve egy cuccal de nem tom mit kell csinálni. hogy lehet kivenni azt a csontot a ketrecbõl?
Egyébként egyetlen bajom van a játékkal: Zene alig van

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor kisiklott a vonat, akkor volt hangulatos zene, ezt kellett volna még sok helyre...

Amikor a csávóval vaok és az õrt "kiküldöm" szerelni akkor mit kell csinálni mert már mindent próbáltam de nem ment .

nincs mit, kombinálni akkor lehet, ha a bal gomb zöld

ooh, köszi,azt hittem oda nem lehet kombinálni, ahol a "szem" jel van, csak oda ahol a "kéz" jel is van.tévedtem, köszi 😊 megmentettél az idegösszeroppanástól 😊
oda rakd, ahonnan az egyik üveget felvetted, ahol a srác dolgozott, ahol az az alchemy stuff van

melyik asztalra, egyik asztalra se tette le, már ezer éve összekevertem õket és egy üvegbe tettem és azzal szaladgálok :S
keverjétek össze a két zöldet....aztán rakjátok egy üvegbe, rá az asztalra..
legközelebb próbáljatok meg minden tárgyat a másikkal összekombinálni, ha nem megy

nincs, csak demo végigjátszás van... az is angolul, de semmi több. én is nézegettem a neten vmi patchet, hátha bugos, de tuti van megoldás, ha mindenki itt akad el, csak már nagyon idegesítõ...
😄 már olyan is megfordult a fejemben hogy játékhiba és nincs tovább😄😄 az összes nagyítós helye végignéztem mindent mindennel kombináltam és semmi...neten sehol sincs egy walkthrough?
én is pont itt járok..
Hali!Én is a vonaton akadtam el.Elvettem az asztalról meg a földrõl 2 üveget amiben növények vannak de nemtom mit csináljak vele kivettem visszaraktam cserélgettem mindent mindennel próbáltam kombinálni és semmi.Ha valaki továbbjut akkor kérem ossza meg mert már nagyon idegesít hogy nem jövök rá(és tuti valami egyszerû dolgot kell csinálni)
Jó lenne ha ezt tényleg megmondaná vki mit kell csinálni a vonaton 😞(
Mindenki a vonatnál szarakodik, senkinek sem sikerült tovább jutnia?
Viszont eléggé elakadtam a vonaton, ahol sikeresen leöntöttem vízzel az elosztót, kiment az aszisztens is és nem tudok semmit csinálni...
Üdv!
Én is a vonaton akadtam el ahol haversrac.
Valaki tudna segíteni?