Secret Files Tunguska

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kocsma elött, nerég szakadtak le, a kínzókamrában tudod kettétépni
mozesapo
De az hol van? Mert nem találom.

kell a szoborra sípcsont védõ is a csatornából
rossz hejre akartam rárakni a követ eddig 😄
mozesapo
A követ rakd rá, majd csillár karja meghúz. Jön anim és meglátod.

a csillárral meg a levágott deszkával a puffon mit lehet csinálni?
mozesapo
Mindent felraktam a szoborra, pajzs, kard, gyûrû, sisak, medál. Eljutok a kör alakú ajtóig az alagsor végén. És nincs tovább.

értem, azt hiszem menni fog így, köszönöm a segítséget!
mozesapo
A képet nézd meg ott ahol a csillár van. A kard máshova kell. Fogsz találni egy szobrot. Fel kell öltöztetni úgy, ahogy a képen is van.

milyen kulcs, melyik alagsorban? kiégettem már rágebben, de kinyitni nem tudom, azt mondja nem tudja beleszúrni a résbe a kardot...
pnorbee
pedig mozesapo mondja mit tegyel 😊

pnorbee
ah koszi

nem tudom legyártani a medált
pnorbee
medalt feltetted mar a szoborra?

mozesapo
Nyisd ki a szarkofágot. Olajlámpa, tûz, kulcs az alagsorban.

Nézegesd a képet, minden infó rajta van, viszont én is a medállal vagyok elakadva
mozesapo
Nézd meg a képet, és számold a lábakat. 1 lábú kalóz, macska, papagály, pók.

És hogy kell kinyitni a kör alakú ajtót?

pnorbee
az jo, en meg a csajszival vok elakadva a tetves "video" szobaban. nem tom hoogy kell kinyitni a szefet 😞

mozesapo
Megvan, sikerült közben. Már eljutottam a kör alakú ajtóhoz.

pnorbee
keress egy vekonyabb vezeteket, meg egy lancot...

mozesapo
A medált hogyan és mibõl gyártsam le? Már csak az hiányzik.

mozesapo
Thx, a többi sikerült. Már csónakáztam is. Nem egyszerû.

Ez azz ápolónõ<#idiota><#idiota>

Én is rá szavaztam volna<#buck>

süsd mg a halat a tábla lapján, szerezz citromot.
mozesapo
Én a bárban akadtam el. Megvan a hal, só, tengervíz, nedves zászló. És nincs tovább.

mozesapo
Nézd meg jól a festményt. Ott van minden, ami kell.

Kubában a széffel nem tudok mit kezdeni, és a szobából sem tudok kimenni.
Valakai help pls!!!!
1 vagy 2 csavarnak kell rajta lenni, attól függ.
7.1/2 3 10.1/2 6
órának megfelelõen
az iránytût milyen sorrendben kell tekergetni?
mozesapo
A kórház elég fárasztó Kubában.

megvan, köszi nem kell
Azt is súgja meg vki a vonat tetején mit kell ügyködni 😊 a hús nem megy le a csövön ...
én most az iránytûnél akadtam meg az erdei házban😛
Eisenhower
o bahh. a szalag hiányzott. thnx 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

a harisnyára még erõsíteni kell a "balesetveszély"-es piros-fehér szalagot, a slagot pedig a bal oldali piszoárba kell belevezetni. Lemész a csatornába, ott bekukkantasz a disztributorba, majd amellett kicsit jobbra eltekered a cuccot

Eisenhower
hali, azt mondja már meg nekem valaki hogy a vasutállomáson lent felhuztam a harisnyát a csõre odafent megnyitom a vizet de odalent van egy csapszerû valami de azzal nem akar csinálni semmit... hogy fog a harisnyába pottyanni a kulcs? :S

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

sztem akkor még nem tartasz ott, vagyis a karakter szerint még nincs értelme, h szétvágja...a sztetoszkóppal már megvizsgáltad az ereszt?

mozesapo
Olvastam. Nem csinál semmit.

mozesapo
És mivel???

A kapu elöt az õrtõl meg kell kérdezni a két fekete ruhás csákó nevét, a rádión beszélni a csajjal, aki elhívja onnan õket a hangosbemondóval,majd szabad az út az ajtón át.
A szekrény kódja a dögcédulán lessz.....
Egyetlen bug nincs benne

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg kell figyelni, mit mond a vonat elõtt álló õr, ha megkéred, h a bemondónõnek szóljon a vezetõ miatt. Azt mondja, "Itt 17-es, a 48-ast kérném"...az egyik szekrényben találsz egy rádiót, ha azt megvizsgálod, arra 15-ös van írva. szal ezt kell választani: 15...48.
Ahhoz, h ez sikerüljön, elõször beszélned kell azzal az õrrel, aki a bejáratnál olvasta az újságot.

mozesapo
Bughalmaz. Mi a szöszt kell még csinálni a vasútállomáson? A vonatvezetõ kulcsa megvan. A szamovárral nem tudok mit kezdeni és a szekrény kódja sincs sehol.
Rádiózni meg nem tudok, próbáltam már minden kombinációt és csak egy nõi hang szól bele, hogy ki vagyok?

nem neked szólt, csak nem értem, miért játszanak kalandjátékot azok, akik minden lépést fórumról vagy végigjátszásból néznek ki. Hol marad az izgalom??

Grat😊

Ja megvan😊

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Kikérdezett te szent nyomi?Ja a totembõl nem tom berakni a kornás 2 ékköves izét,meg nem is tom kivenni.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

várj, kitalálom mi lesz a köv kérdés:

"Hol a totem, mert mindenhol megnéztem, de sehol sincs...és milyen srác szobájában?"
<#szomoru1>

azt mondjátok meg a csajjal hogy lehet kijutni a szobából a korházban...
Tényleg,thx.

A piros kõ a totemben van a srác szobájában