Secret Files Tunguska

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki tudja,hogy lehet a radiátort bekapcsolni,me má meghülyülök😛
a jégcsapot már felraktam a csõre,kinyitottam a radiátort,de a vizet nem tudom azzal a tojással újraindítani.....
mozesapo
Le lett írva, deszka, kõ, csillár. Olvass vissza.

a túzhely elött a puffra rárakod a lécet, amit a borospincében szereztél és ott elvágtál, majd arra rárakod a követ (a kémény felöli oldalára). aztán felmész az emeletre, és meghúzod a kart

Mozesapo kérlek segíts a várnál.Max-el vagyok és nemtom a sisakot megszerezni
a munkásnál van egy doboz.abban van a kajája.a szendvicset kend rá a furgonra ami ott áll.a munkásnál a sarkon van tégla azt is vedd el.berakod a kocsi alá és kiveheted az emelõt és a résnyire nyitható ajtót ki tudod nyitni
mozesapo
Akkor még kellenek a téglák, vajaskenyér, stb...

Most ertem moxkvaba! Atirtam az ujsagot,eltunt a mukas,lementem a csatornaba,de nem jutok tovabb. Az ajtot csak resnyire lehet kinyitni.Nem tudom mire jo a kotel a munkas mellol,es az ego cigi.Segitsetek!
a medál megvan meg a gyûrû is a sisak kéne a mi azon a kéményen van.de oda hogyan lehet feljutni?
mozesapo
Az érmébõl gyûrût kell csinálni.

A medál a szarkofágban van. Olvass vissza.

hogyan csináljam meg a medált? az érmét beraktam a fogóba aztán a kínzókamrában felmelegítettem de se a dróttal se a lánccal nemtok mit csinálni
nem akar kombinálni.mit kell csinálni még?
add oda a receptet a csávónak. Aztán virág+diótörõ, aztán amit csak tudsz, rakj bele a fiolába

LEGYEN SZÍVES VALAKI SEGÍTENI!
Hogy kell a gyógyszert megfõzni? a recept megvan, a tûz ég, a rács fel van állítva de ezután?
(most van gyufám, telóm, ásóm, virágom, kecsöp, vodka recept)

takard le az útjelzõ táblát a piros zászlóval és menj vissza a bárba

a bárban citromot honnan lehet szerezni??
gondolom a papirral v. mivel kell valamit csinálni a jurtában de mit?

nincs

mozesapo
Nálad a vodka az egyik összetevõ lesz. Gondolom a recept már megvan.

sry megtaláltam de nem tom meginni azt a kib. üveg vodkát.

és hol van vodka?

mozesapo
Rosszra nyomtam. ÁÁÁÁÁ, sorry. Húzzatok bele, még elég sok van hátra.

mozesapo
Idd meg azt a kib. üveg vodkát.

nem találtam meg

olvass lejjebb pár hsz-t, megleled a választ!

valaki!!
A vén kujonnál mit kell csinni, mer felforraltam a mixet (víz+a fárol leszedett cucc)

"erre inni kell!"

aki már túljutott a kunyhón az kérem hogy segítsen mert nem jutok tovább.megvan a 2 csavar, már a kandallóban lévõ kombináció is megvan, csak a generátort nem tudom beindítani.a roncsban lévõ benzint nemtom kivenni.raktam a tankba csövet de tovább nem jutok.
mozesapo
Na kivégezve. Egészen jó volt. Amit hiányoltam az a zene végig.

mozesapo
Na a gépezetnél az állomáson elakadtam fullosan. Semmit nem tudok csinálni.

nemtudom kiszedni a roncsból a benzint.raktam bele csövet de tovább nem tudom
CalebJoe
Thx.
CalebJoe
De ott mit kell?Annyit segíthetnél.
de nekem még mindíg az elhagyott kunyhónál kéne segítséééég.PLS
igen a nagy T-rex nél a lámpára kell rárakni
és az pont a az épület térképére világít
CalebJoe
Ja és a 3 ékköves krornát hova kell vinni?A dinós terembe vagy hova,és itt kell vele csinálni?
Az elhagyott kunyhónál ahol az iránytû van.a benzint hogy szedem ki a teherauto roncsból?már a csövet beleraktam.
mozesapo
Megvan. Rárakni a bálnavadász hajón a fegyverre.

mozesapo
Azt még én is keresem.

a dinamitot hol kell felrobbantani a bázison?
mozesapo
Honnan szerezzek fürdõ olajat az állomáson?

mozesapo
Ásoval leüt a fáról a kéreg. Bögrébe viaszt raksz a fa oldaláról. A dobozt szétvered az ásóval. Fakéreg itatóhoz. Ollóval levágsz az állatról szõrt. A többire rájösz te is.

az öreg jurtalakónak hogy kell gyógyszert csinálni?a grill rácsot elvettem és a hátsó részben a lyukra raktam.van még ásó deszka vodka kecsáp pohár virág ollo kõ zsinór.hogyan tovább?
jah, a vécépumpával és faszitól elvett arany szarsággal ki lehet venni a mûhelyben a tolyást az üvegbúra alól
huh. ha a pingvin mellet kiszeded a táblát, a lyukba teszed a gránátot tudsz robbantani, lemenni a faszihoz.
horgászni kell a félemeleten lévõ liftrõl párszor, a kerek valamit a hordóba beáztatni, rádobni a liftre, egy vödör sóval léket olvasztani. eddig jutottam....
mozesapo
Van horgászbot, fémlemez, silikon, wc pumpa, halolajos ballon, gránát, menetvágó, kulacs, vödör, tábla. És megállt a tudomány.

jó rájöttem😊néha tényleg a pofon egyszerû dolgokon siklik át az ember.köszi
Kérhetném hogy ne tõmondatokban írj?😊 mi ez a sajtos szivacs?Sajtlevest már találtam a TV mellett.Patkánylyuk is megvan.
a kutatóállomáson meddig jutottatok?
mozesapo
Fogd meg a patkányt. Sajtos szivacs, kötél, tál, stb..

help!A KORHÁZNÁL AMIKOR A 2. ÕRT KELL KIÜTNI OTT HOGYAN ÉRJEM EL HOGY FELÁLLJON?Mert a rajzszöget kell alátenni ha minden igaz.
mozesapo
A kutatóállomás pöpec nagyon