1447
-
szapor #805 az irodába ott van egy radiátor és oda van írva hogy radiator vent és arra kell a tálat -
szapor #804 hogy kell a bicajt meg csinálni? -
imirus #803 amikor a pocelán tálkába kell tenni a cementet a vizet hol találom? -
#802 Konnyu kitalalni... kicsit jobban nezzel korul.. -
imirus #801 2 3 4 2 -
szapor #800 ott amikor leütik ott be mi az számitógépnek a jelszava? -
imirus #799 köszönöm sikerült -
imirus #798 de az be van zárva nem tudom kinyitni -
#797 De ott kell legyen a motorbiciklinel. Nyisd ki az ulest es ott van bent. -
imirus #796 sziasztok
sajnos elakadtam oleg házánál amikor a telefont kell a macska hátára ragasztani. nekem nincs mobiltelefonom. hol kell azt felvenni?
-
#795 Miert , lehet futni???
En most vok a Himalayaba :D -
#794 Sziasztok:) Kicsit le vagyok maradva, és még csak most játszottam le a demot:$ Meg hát csak most kezdett érdekelni a játék:D Kicsit hülyén hangzik, de mégis hogy a fütty-fürüttybe lehet futni?:P -
#793 Tunguska
Erdekes olvasmany :D -
#792 Itt ma mindenki vegig tolta vagy ennyire nem erdekel senkit ez a gama? Mert szerintem allati jo. -
#791 Orosz katonai alomason a hangosbemondoma aszongya "And pronto"
Hagyuk mar :D
Tudom hogy csak a kicsi hibakat irom le de en mar reggel ota jaccom vele es imadom. A Black Mirror ota nem teccet igy kalandjatek. -
#790 Mert a vödörben volt a víz. Anélkül hogy találod meg? Még irl nem kerestél lyukat sohasem kidurrant biciklikeréken? -
#789 Hat nagyon jo a jatek , imadom!
Egy oraja kezdtem el ... az egyetlen dolog ami kikeszitett :
SPOILER
hogy ahoz hogy a bicikli gumi kereken megtalajuk a lukat ahhzo haza kellet motorozni a vodorhoz... aze' na...
DE EGYBKENT KURVA JO!
-
#788 a mail címem [email protected] -
#787 Vagy esetleg tudna valaki egy mentést csinálni és elküldeni nekem, miután felvette a patkányt? -
#786 Tudna valaki segíteni?
Elakadtam de piszkosul. A kórházban vagyok. A patkányt kell megfognom. Megcsináltam a patkánycsapdát, leraktam a lyuk elé, működött is a csapda (tányér leesett) de nem tudom sehogysem felvenni a patkányt. Csak a rat hole-t mutogatja, a capdát sem felemelni, semmit nem tudok. Bugos lenne a játék vagy mi van ? Nem is látszik a csapda, ha rámegyek. -
#785 Nem tudna valaki segíteni? Megvan a korona a 3 kő cement vízzel teli tál, de az aleo vera novényről nem enged letépni levelet, az elején letépett egyet, az eltűnt, és azóta nem lehet róla szedni. Segítsetek légyszi. -
kvalentin #784 végigtoltam!:) -
kvalentin #783 a satelitet sem tudom megrongálni a szikével sem a csipesszel. -
kvalentin #782 semmilyen őrt nem látok. hol kéne lennie? -
kvalentin #781 hello, ott tartok hogy nina a kórházban van, már felébredt de nem tudok csinálni semmit! végigolvastam a forumot de nem segít pls HELP!! -
GodGamer #780 Ahol a budiba be kéne füstölni,ott hogy találok cigit.A sergen-től kéne kérni elvileg de nekem sehogy se akar. -
Balázs 17 #779 egyszerűen rálehet jönni, ugyanis elmondja a szalagon a számokat neked cask megkell keresni őklet:)
pl a kocsi rendszámából + a múzeumnál.... -
GodGamer #778 Az elején ahol leütnek a házban, ott mi a számítógép password-ja?????? -
4n0nymus #777 a kenyérrel meg kell vajazni az emelőt,úgy ki lehet venni nem? -
Balázs 17 #776 mert a csávónak kell odaadni, aztmá nem is tom hogyan, asszem csak lekell küldeni vagy nemtomXD
-
#775 Azt tudom, de a csaj nem veszi ki a patkányt a csapdából Valami ilyet mond Da Fass ich nicht rain. Most mi ? -
Balázs 17 #774 azt oda kell amjd felvinni az emeletre, nemtom addig eljutottál e már, ahol egy férfi üldögél, oda van bezárva a csaj -
#773 A patkányfogóval megfogtam a patkányt, de nem veszi ki belőle, mit kell akkor vele csinálni ???? -
Balázs 17 #772 a kenyeret ha jól rémlik a munkásnak kell odaadni -
#771 Valaki?????? -
#770 no sikerült a coin os.de most meg a csatornában nemtom mit kell.megvan a slág,kő,téglák,kenyér de nemtom mit kell vele csinálni.please help -
#769 Lécci segitsetek hogy hogy kell megcsinálni az elején a Coin Puzzlet???Köszi -
Babobaba #768 De mindegy már közben megoldottam :) -
Babobaba #767 Hát úgy keződik, hogy Oleg-el bemegyek egy barlangba, ott van három lyuk, odamegyek a vizeséshe, belegörditem a követ, a víz felemelkedik, a táskában volt egy csont, beledugom kint a három lyuk közül az alsóba, kinyilik a titkos ajtó, és ott van bent egy ilyen tábla féleség, azt azzal kéne valamit csinálni.... -
Szamika #766 radiátor probléma megoldva :) Már nem kérem a segitséget, köszi :)