1447
  • szapor
    az irodába ott van egy radiátor és oda van írva hogy radiator vent és arra kell a tálat
  • szapor
    hogy kell a bicajt meg csinálni?
  • imirus
    amikor a pocelán tálkába kell tenni a cementet a vizet hol találom?
  • Sephi
    Konnyu kitalalni... kicsit jobban nezzel korul..
  • imirus
    2 3 4 2
  • szapor
    ott amikor leütik ott be mi az számitógépnek a jelszava?
  • imirus
    köszönöm sikerült
  • imirus
    de az be van zárva nem tudom kinyitni
  • Sephi
    De ott kell legyen a motorbiciklinel. Nyisd ki az ulest es ott van bent.
  • imirus
    sziasztok

sajnos elakadtam oleg házánál amikor a telefont kell a macska hátára ragasztani. nekem nincs mobiltelefonom. hol kell azt felvenni?
  • Sephi
    Miert , lehet futni???

En most vok a Himalayaba :D
  • csanesz
    Sziasztok:) Kicsit le vagyok maradva, és még csak most játszottam le a demot:$ Meg hát csak most kezdett érdekelni a játék:D Kicsit hülyén hangzik, de mégis hogy a fütty-fürüttybe lehet futni?:P
  • Sephi
    Tunguska

Erdekes olvasmany :D
  • Sephi
    Itt ma mindenki vegig tolta vagy ennyire nem erdekel senkit ez a gama? Mert szerintem allati jo.
  • Sephi
    Orosz katonai alomason a hangosbemondoma aszongya "And pronto"

Hagyuk mar :D

Tudom hogy csak a kicsi hibakat irom le de en mar reggel ota jaccom vele es imadom. A Black Mirror ota nem teccet igy kalandjatek.
  • Fenrir
    Mert a vödörben volt a víz. Anélkül hogy találod meg? Még irl nem kerestél lyukat sohasem kidurrant biciklikeréken?
  • Sephi
    Hat nagyon jo a jatek , imadom!

Egy oraja kezdtem el ... az egyetlen dolog ami kikeszitett :

SPOILER

hogy ahoz hogy a bicikli gumi kereken megtalajuk a lukat ahhzo haza kellet motorozni a vodorhoz... aze' na...

DE EGYBKENT KURVA JO!
  • trmn #788
    a mail címem [email protected]
  • trmn #787
    Vagy esetleg tudna valaki egy mentést csinálni és elküldeni nekem, miután felvette a patkányt?
  • trmn #786
    Tudna valaki segíteni?
    Elakadtam de piszkosul. A kórházban vagyok. A patkányt kell megfognom. Megcsináltam a patkánycsapdát, leraktam a lyuk elé, működött is a csapda (tányér leesett) de nem tudom sehogysem felvenni a patkányt. Csak a rat hole-t mutogatja, a capdát sem felemelni, semmit nem tudok. Bugos lenne a játék vagy mi van ? Nem is látszik a csapda, ha rámegyek.
  • dudlibond
    Nem tudna valaki segíteni? Megvan a korona a 3 kő cement vízzel teli tál, de az aleo vera novényről nem enged letépni levelet, az elején letépett egyet, az eltűnt, és azóta nem lehet róla szedni. Segítsetek légyszi.
  • kvalentin
    végigtoltam!:)
  • kvalentin
    a satelitet sem tudom megrongálni a szikével sem a csipesszel.
  • kvalentin
    semmilyen őrt nem látok. hol kéne lennie?
  • kvalentin
    hello, ott tartok hogy nina a kórházban van, már felébredt de nem tudok csinálni semmit! végigolvastam a forumot de nem segít pls HELP!!
  • GodGamer
    Ahol a budiba be kéne füstölni,ott hogy találok cigit.A sergen-től kéne kérni elvileg de nekem sehogy se akar.
  • Balázs 17
    egyszerűen rálehet jönni, ugyanis elmondja a szalagon a számokat neked cask megkell keresni őklet:)
    pl a kocsi rendszámából + a múzeumnál....
  • GodGamer
    Az elején ahol leütnek a házban, ott mi a számítógép password-ja??????
  • 4n0nymus
    a kenyérrel meg kell vajazni az emelőt,úgy ki lehet venni nem?
  • Balázs 17
    mert a csávónak kell odaadni, aztmá nem is tom hogyan, asszem csak lekell küldeni vagy nemtomXD
  • Don Csiccsi 13
    Azt tudom, de a csaj nem veszi ki a patkányt a csapdából Valami ilyet mond Da Fass ich nicht rain. Most mi ?
  • Balázs 17
    azt oda kell amjd felvinni az emeletre, nemtom addig eljutottál e már, ahol egy férfi üldögél, oda van bezárva a csaj
  • Don Csiccsi 13
    A patkányfogóval megfogtam a patkányt, de nem veszi ki belőle, mit kell akkor vele csinálni ????
  • Balázs 17
    a kenyeret ha jól rémlik a munkásnak kell odaadni
  • Vinsanity15
    Valaki??????
  • Vinsanity15
    no sikerült a coin os.de most meg a csatornában nemtom mit kell.megvan a slág,kő,téglák,kenyér de nemtom mit kell vele csinálni.please help
  • Vinsanity15
    Lécci segitsetek hogy hogy kell megcsinálni az elején a Coin Puzzlet???Köszi
  • Babobaba
    De mindegy már közben megoldottam :)
  • Babobaba
    Hát úgy keződik, hogy Oleg-el bemegyek egy barlangba, ott van három lyuk, odamegyek a vizeséshe, belegörditem a követ, a víz felemelkedik, a táskában volt egy csont, beledugom kint a három lyuk közül az alsóba, kinyilik a titkos ajtó, és ott van bent egy ilyen tábla féleség, azt azzal kéne valamit csinálni....
  • Szamika
    radiátor probléma megoldva :) Már nem kérem a segitséget, köszi :)