1447
-
#845 BAVO!!!
-
szszilvi #844 SIKERÜLTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!!! -
szszilvi #843 pedig de:S:S:S -
#842 Nema hogy nem birod...az nem letezik. -
szszilvi #841 Nem tudna valaki egy olyan mentést küldeni amikor már túljutott azon a lámpáson,épphogy?:) -
imirus #840 megvan a porzsákban volt a szőr -
imirus #839 oké a lyukakat megtaláltam de a húst nem fogadja el
mit keressek? -
imirus #838 milyen lyukakat? egy darab hús van nálam -
#837 Talalj valamit ami budos :D Aztan rakd a jobb oldali lukba...aztan kosd ossze a lukakat a csovel :D -
imirus #836 oké sikerült, már a kutyánál vagyok, megszereztem a csontot, a porszivócsövet, kimentem a vonat tetejére de az ablak zárva van, szerintem valamit kell rakni a vonat tetején lévő légkondiba de nam találtam semmit -
#835 Jo hat igy most nem tudom megmondani. Csinajal lekvart es kend kennyerre majd add oda a tudosnak...aztan vizet oncsel a konektorra... meg ilyenek :D -
imirus #834 sziasztok
a vonaton hogy kell továbbmenni, már felébresztettem a katonát és átkutattam a zsákját, csináltam kaját beszéltem mindenkivel. -
#833 Nem nehez... de elmondani nem lehet hogy kell... figyuz probald meg minnel lejjeb vinni a balsarokba... nekem ugy sikerult... regebben volt ilyan nyomogatos feny-jatekom es onnan tudom mi a csel :D -
szszilvi #832 *Amikor -
szszilvi #831 Amikro ott a csontváz fejet bekell rakni abba a izébe és akkor azt a pöttyöket nyomkodni kell... -
#830 Milyen lampasat? -
szszilvi #829 áááh...azt a lámpásat nem tudom megcsinálni:S:S:S -
szszilvi #828 Nincs mit:) -
imirus #827 köszönöm -
szszilvi #826 31545,ezt írd be -
imirus #825 felöltöztem katonaruhába, de az egyik szekrény számzáras, neki honnan lehet tudni a kódját, a szamovárral is kell valamit csinálni?
az automata nem müködik -
szszilvi #824 Hogy kell kijutni onnan a kutyától?:S -
#823 15 -os a 48-asnak. -
szszilvi #822 Milyen számot kell bemondani? -
#821 Bent van a katona csajszinak a szekrenyebe folul. -
imirus #820 hol találom a harisnyát? -
imirus #819 ha felmászok a csatornából a mosdóba ott mit kell csinálni, hogy kimenjen sz öltözőbe -
#818 Na most vittem vegig. Hatarozottan teccet! Regota nem volt ilyen jo kalandjatek a kezemben!
Nos amint a vegen is olvashato , lesz majd masodik resz :D -
#817 hát.... nem tudok angolul, de asszem van vmi írva a red me-ben a futásról. akkor a játékban végig kutyagolni kell??? ez olyan furi...:) -
imirus #816 hol találom az utolsó érmét? -
szszilvi #815 -
szszilvi #814 valaki... -
imirus #813 msn címem [email protected]
gyorsan feltettem a progit -
szszilvi #812 nem bírok rájönni -
szszilvi #811 Hogyan kell megcsinálni a kamerát?:) -
szapor #810 skype-t használsz? -
szapor #809 meg van a bicaj :D -
imirus #808 nem használok msn-t -
imirus #807 köszi -
szapor #806 imirus meg adod a msn címed?