Secret Files Tunguska

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Miert , lehet futni???

En most vok a Himalayaba 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

csanesz
Sziasztok😊 Kicsit le vagyok maradva, és még csak most játszottam le a demot:$ Meg hát csak most kezdett érdekelni a játék😄 Kicsit hülyén hangzik, de mégis hogy a fütty-fürüttybe lehet futni?😛

Sephi
Tunguska

Erdekes olvasmany 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Itt ma mindenki vegig tolta vagy ennyire nem erdekel senkit ez a gama? Mert szerintem allati jo.

Sephi
Orosz katonai alomason a hangosbemondoma aszongya "And pronto"

Hagyuk mar 😄

Tudom hogy csak a kicsi hibakat irom le de en mar reggel ota jaccom vele es imadom. A Black Mirror ota nem teccet igy kalandjatek.

Fenrir
Mert a vödörben volt a víz. Anélkül hogy találod meg? Még irl nem kerestél lyukat sohasem kidurrant biciklikeréken?

A halál csupán a kezdet...

Sephi
Hat nagyon jo a jatek , imadom!

Egy oraja kezdtem el ... az egyetlen dolog ami kikeszitett :

SPOILER

hogy ahoz hogy a bicikli gumi kereken megtalajuk a lukat ahhzo haza kellet motorozni a vodorhoz... aze' na...

DE EGYBKENT KURVA JO!

trmn
a mail címem [email protected]

trmn
Vagy esetleg tudna valaki egy mentést csinálni és elküldeni nekem, miután felvette a patkányt?

trmn
Tudna valaki segíteni?
Elakadtam de piszkosul. A kórházban vagyok. A patkányt kell megfognom. Megcsináltam a patkánycsapdát, leraktam a lyuk elé, mûködött is a csapda (tányér leesett) de nem tudom sehogysem felvenni a patkányt. Csak a rat hole-t mutogatja, a capdát sem felemelni, semmit nem tudok. Bugos lenne a játék vagy mi van ? Nem is látszik a csapda, ha rámegyek.

dudlibond
Nem tudna valaki segíteni? Megvan a korona a 3 kõ cement vízzel teli tál, de az aleo vera novényrõl nem enged letépni levelet, az elején letépett egyet, az eltûnt, és azóta nem lehet róla szedni. Segítsetek légyszi.

végigtoltam!😊

a satelitet sem tudom megrongálni a szikével sem a csipesszel.

semmilyen õrt nem látok. hol kéne lennie?

hello, ott tartok hogy nina a kórházban van, már felébredt de nem tudok csinálni semmit! végigolvastam a forumot de nem segít pls HELP!!

Ahol a budiba be kéne füstölni,ott hogy találok cigit.A sergen-tõl kéne kérni elvileg de nekem sehogy se akar.
egyszerûen rálehet jönni, ugyanis elmondja a szalagon a számokat neked cask megkell keresni õklet😊
pl a kocsi rendszámából + a múzeumnál....
Az elején ahol leütnek a házban, ott mi a számítógép password-ja??????
a kenyérrel meg kell vajazni az emelõt,úgy ki lehet venni nem?
mert a csávónak kell odaadni, aztmá nem is tom hogyan, asszem csak lekell küldeni vagy nemtomXD
Don Csiccsi 13
Azt tudom, de a csaj nem veszi ki a patkányt a csapdából Valami ilyet mond Da Fass ich nicht rain. Most mi ?

VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever

azt oda kell amjd felvinni az emeletre, nemtom addig eljutottál e már, ahol egy férfi üldögél, oda van bezárva a csaj
Don Csiccsi 13
A patkányfogóval megfogtam a patkányt, de nem veszi ki belõle, mit kell akkor vele csinálni ????

VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever

a kenyeret ha jól rémlik a munkásnak kell odaadni
Vinsanity15
Valaki??????

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
no sikerült a coin os.de most meg a csatornában nemtom mit kell.megvan a slág,kõ,téglák,kenyér de nemtom mit kell vele csinálni.please help

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Lécci segitsetek hogy hogy kell megcsinálni az elején a Coin Puzzlet???Köszi

Vinsanity is back!!

De mindegy már közben megoldottam 😊
Hát úgy kezõdik, hogy Oleg-el bemegyek egy barlangba, ott van három lyuk, odamegyek a vizeséshe, belegörditem a követ, a víz felemelkedik, a táskában volt egy csont, beledugom kint a három lyuk közül az alsóba, kinyilik a titkos ajtó, és ott van bent egy ilyen tábla féleség, azt azzal kéne valamit csinálni....
radiátor probléma megoldva 😊 Már nem kérem a segitséget, köszi 😊
milyen tábla? melyik részen? Átmentem már ott de nem emlékszem. Lehet, szenilis vagyok már... segitek, ha elmondod, mire gondolsz
a nagy radiátornál Én is elakadtam 😞 De a jégcsapot sem tudom leszedni. Tud valaki segiteni?
hm... nézegetem a képeket, ami a fórum elején van... Nekem nincs földgömb, csak három ikon van. Meg a vonatban a katona nekem végig szunyált... ott meg látom, ablaknak dölve van, és van elõtte pohár... Irországban Max-el mentem, és virágom sem volt. Többféle játék van???
Hello.
Valaki megtudná mondani, hogy a barlangban vagyok, és ott van egy ilyen tábla, benne egy piros kör. Ott mit kell csinálni?
Számomra is szinte "letehetetlen" volt! Ha megmagyarítják, végignyomom ismét.<#taps>
huhh na végeztem
Still Life óta nem játszottam ilyen jó gammával
grat.
akkor sok szerencsét a szenvedéssel...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Köszi,de nem nagyon olvasom el a végigjátszásokat 😊 Pláne nem ha angolul van 😄 Jobb szeretek magam szenvedni a megoldásért 😊 De néha elakadok 😊
Fenébe!!! Köszi, már megvan 😄 a kis zacsiban volt a haj😊
két végigjátszást is találsz lejjebb, illetve hsz-eket a válasszal!

Sziasztok. HELP!!!! órák óta szerencsétlenkedek a vonat tetején 😞 Már teljesen oda lett a frizurám 😄 de nem nyilik ki az ablak. Ha jól látom valami szõrrõl irtak lentebb. De az hol van??? Gondolom a kapcsolóval kellene valamit csinálni, hogy utána nyiljon az ablak, de MIT???
Arsenal: ha még aktuális akkor a vékony láncot az elõtérben találod az egyik gyertyaállványra akasztva, a másik meg a kinzóteremben van, ezeket kell kombinálni a kitûzõvel. És már nyílik is az ajtó ha rárakod a szoborra.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

hát én nagyon vak vagyok vagy nemtom már, de nekem csak egy láncom van😊 és ez a vastagabb
Eisenhower
a medált kell összeilleszteni a vékonyabb láncal majd hozzá a vastagot 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

az már eddig is megvolt, de azt a medált vagy mit a nyakára nemtom kombinálni:S
Eisenhower
nah végitoltam, thnx a helpeket ^.^

Eisenhower
nah bahh, elakadtam. már majdnem a legvégén vagyok sszem. lent vagyok annál a baszott nagy radiátornál. a max-nak mutattam az öngyujtóval a kamerába. volt is egy kis átvezetõ hülyeség de ott elakadtam. vki help

mozesapo
Horgászni kell!

köszönöm Istenem!!! rájöttem!

3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB

jah... abban tudok segíteni
menj vissza a fogadóhoz és vedd fel ajtó mellõl az ereszcsatornát és a kastélyban a kínzóteremben törd ketté a kínzópaddal! az lesz a szobor lábvértje! és már be is tudsz menni az ajtón!

3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB