1447
-
stirlic #925
Hello !
Tudna valaki segíteni?
Nekem ez az üzenet jelenik meg indításkor és nem indul a játék:
"Error running method SceneScript.OnEnter:(none):0:attemt to call field
`CinemaActivated'(a nil value)"
Mi lehet a gond?
Thx.
-
#924 Igen abba van,bár én még a közepén járok valahol,de a videókat sem tudom behozni az 1.02-vel az alternatív nem tudom hogy jön majd be! -
Csoder #923 Jaja, frankó játék, több ilyen kellene. :)
Alternatív befejezéssel én nem foglalkoztam. Úgy tudom az 1.02-es patch-ben van. -
#922 Húh! Ott volt nálam és elfelejtettetem felrakni. :)
---
Nah, sikerült végig vinnem, nagyon nagy királyság volt.
Azt nem tudja valaki hogy az alternatív befejezést, hogy lehet előhozni? -
Csoder #921 Pajzsként az udvarban leszedhető fa ablakszárny szolgál, tedd fel azt is. -
#920 Igen.
Bár a képen a szobában volt a királynak pajza is de azt nem találtam meg sehol. Lehet hogy az kéne? -
Csoder #919 A nyakláncot is feltetted? -
#918 Egy kis segítségre lenne szükségem.
Ott tartok hogy felöltöztettem a szobrot kinyilt minden rács, de a nagy ajtót nem tudom kinyitni. Erre mi lenne a megoldás?
A végigjátszásba csak annyi van írva, hogy nyisd ki az ajtót. De nem lehet. -
Csoder #917 Vizet?
Erre nem emlékszem.
Megoldás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Odaadod a macseknak a pizzát, az elkezdi zabálni, ragasztószallaggal a hátára ragasztod a telót, megsózod a pizzát, macska befut a házba inni, Oleg telefonálása rögzítődik a macska-poloskára, megcsörrented a telefonod a kintivel, macska kifut, fel a fára, szemetes zacskót kombinálod a vödör fogantyújával, amit a házadnál, az ereszcsatornánál szereztél, végül erre a kombóra még rárakod a nyelet, ami Oleg háza mögött van, aztán a telót leszeded vele a fáról. -
lacaaa2 #916 hova kell rakni a vizet? -
#915 Már nem emlékszem,hogy van pontosan,ragaszd a macskára a telefont. -
lacaaa2 #914 köszi és utánna már vizet is raktam a tálba de azt hova rakom? -
#913 Sózd meg a pizzát -
stirlic #912 Hello !
Tudna valaki segíteni?
Nekem ez az üzenet jelenik meg indításkor és nem indul a játék:
"Error running method SceneScript.OnEnter:(none):0:attemt to call field
`CinemaActivated'(a nil value)"
Mi lehet a gond?
Thx. -
lacaaa2 #911 Szóval nemtom már szét járkáltam az agyam:D
-
lacaaa2 #910 Sziasztok valaki segítsen Oleg házánál vagyok megvan a bot is a zsák is mit kell csinálnom?nemlehet a kettőt össze rakni és telefont se találok a fán a muksó meg beszélget telefonon a macska kinn zabálja a pizzát szóval lövésem sincs mit kéne tenni légyszi valaki segítsen már köszi -
#909 én teljesen végigvittem magyarítással fagyás nélkül.
igaz az 1.0 verzióval. -
Csoder #908 Áhá, szóval a magyarítás a ludas, köszi! :) Kikeresem a DVD-t és újratelepítem én is. -
Szamika #907 gondolom már rájöttél magadtól is Pleo, de azért leirom... A zacskót kombináld a nyéllel, és azzal szeded le a fáról :) -
Szamika #906 És működik is :) csak az iránytűs részt vittem angolul:))) Folytatódik magyarul a játék, ahogy előjött a titkos rekesz:D -
Szamika #905 Nekem is ezt a hibát irta ki a kunyhónál :( De Én úgy oldottam meg, mielőtt az iránytű kellene, elmentettem addig a játékot.Utána, mivel nem engedi leszedni a magyaritást, ezért ujra installáltam a játékot, ugy, hogy a mentéseket nem unistalláltattam vele előzőleg, igy azok megmaradtak. Azt a részt, amig előjön az iránytű megfejtése után a film tekercs, szintén lementettem. És újra visszateszem a magyritást. Épp most csinálom, igy még nem tudom, de elvileg működnie kell:) -
Csoder #904 Ja igen, ami kimaradt: a mocsárnál lévő kunyhóban történt, mikor meg akarom tekinteni az iránytűt. Ráklikkelek, odamegy Nina, majd kidob az asztalra. -
Csoder #903 Hello,
volt már valakinél hasonló hiba?! Ha igen, tudja rá az orvosságot?
Ha valaki tud, legyenszíves segítsen, idegesítő, mikor belemelegedik az ember, majd váratlanul közbe jön ez. :(
-
Piko888 #902 Sikerült. -
Piko888 #901 Srácok a gumijavításnál honnan veszek foltot? -
#900 mármegvan
nem kell segíteni -
Csoder #899 Fincsii kezdem is tölteni, és elkezdeni a játékot. :)
-
#898 törölt hozzászólás -
#897 #892
ott a végigjátszás
-
Pleomax365 #896 ? -
Pleomax365 #895 Hogyan kell Olag házánál a fárol leszednem a mobilt -
#894 http://www.magyaritasok.hu/
kijött a magyarítás -
lafi19 #893 hello
Tud nekem segiteni valaki mert nem tudom elinditani a játékot.
Amikor rákattintok a játékra kiad egy ablakot eddig minden rendben de amikor rákantintok a játk inditására,utána nem jön be és kiírja hogy egy ini fálj miatt nem tud elindulni.
Ilyenkor mi a fenét csináljak?
-
Neocitran #892 vagy itt: letöltés -
Neocitran #891 Hello mindenkinek!
Ha érdekel valakit akkor itt letölthetitek a magyar végigjátszást:
<a href="http://neocitran.freeweb.hu/neocitran/magy.doc">letölt</a>
-
#890 Már szerencsére indul.
Viszont ezt a patch-ban lévő alternatív befejezést még nem nagyon vágom. -
RUDKO #889 Sziasztok ott tartok mikor a szikével elrontottam az antenát majd visszamentem a házba de nem tudom a palira rácsukni az ajtot. Valami ék van alatta de nem tudom semivel kiszedni. hogy kell rácsukni? -
#888 Hogyan kell kivenni a csapdából a patkányt, légyszi segítsetek, mert megbolondulok. -
RUDKO #887 Sziasztok kéne egy kis help. Ott tartok amikor a múzeumban meg kell keresni az utolsó érmét. Meg is találtam be is raktam és ugy állitottam be öket ahogy a noteszben van. Ezek után nem tudok semmit csinálni. nem tudok elmenni a motorral, nem tudok beszélni max-al. nincs semmim csak telefon, könyv,ceruza, kis papir(note). mit csináljak -
#886 :DDD