Secret Files Tunguska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En most vok a Himalayaba 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hagyuk mar 😄
Tudom hogy csak a kicsi hibakat irom le de en mar reggel ota jaccom vele es imadom. A Black Mirror ota nem teccet igy kalandjatek.
A halál csupán a kezdet...
Egy oraja kezdtem el ... az egyetlen dolog ami kikeszitett :
SPOILER
hogy ahoz hogy a bicikli gumi kereken megtalajuk a lukat ahhzo haza kellet motorozni a vodorhoz... aze' na...
DE EGYBKENT KURVA JO!
Elakadtam de piszkosul. A kórházban vagyok. A patkányt kell megfognom. Megcsináltam a patkánycsapdát, leraktam a lyuk elé, mûködött is a csapda (tányér leesett) de nem tudom sehogysem felvenni a patkányt. Csak a rat hole-t mutogatja, a capdát sem felemelni, semmit nem tudok. Bugos lenne a játék vagy mi van ? Nem is látszik a csapda, ha rámegyek.
pl a kocsi rendszámából + a múzeumnál....
VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever
VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever
Vinsanity is back!!
Valaki megtudná mondani, hogy a barlangban vagyok, és ott van egy ilyen tábla, benne egy piros kör. Ott mit kell csinálni?
Still Life óta nem játszottam ilyen jó gammával
grat.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB
menj vissza a fogadóhoz és vedd fel ajtó mellõl az ereszcsatornát és a kastélyban a kínzóteremben törd ketté a kínzópaddal! az lesz a szobor lábvértje! és már be is tudsz menni az ajtón!
3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB