1447
-
dombus #965 Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek, nem tudom mi van mert amikor Ninát ki kell szabadítani a cellából az egércsapdát nem tudom felvenni! Mintha nem is lenne ott! Szerintem bugos a program!
Segítsetek légyszi! (honnan lehetne patch-et letölteni?) -
#964 vagyis itt akadtam el:
-
#963 Hali
Nem dobna valaki meg egy mentéssel a vonatos villanykapcsolósdi után, mert míg élek nem fogom lekapcsolni az összes villanyt. Bár még csak 2ésfél órája próbálom... löknék priviben egy email címet annak aki megsegítene... köszi -
#962 dobd a telefon a gép alá aztán a kamerát állísd -
#961 Sziasztok! Elakadtam. Az Antarktisz Kutatóállomáson vagyok. A tojást oda adtam Olegnek. Most mit tegyek? -
Csoder #960 #933 :)
gg -
Dondark #959 Kellen egy kis segitség amikor az iránytűs feladatnál vagyok akkor ha rákattintok az iránytűre kilép:S
Ezt irja ki:DXsprite.cpp 333 /jul 10 2006 18:02:07
MyD3DXCreateSurfaceFromFile failed( (null) )
Előre is köszi várom a tippeket -
#958 Nekem is így lett vége ,de a patch állítólag tartalmazott valamilyen alternatív befejezést is. -
#957 mien alternatív?
nekem úgy volt vége hogy
abba a nagy terembe és elered a ví jönnek a szektások aztán repülő és vége
-
#956 Lesz.
Legalábbis ezt írták ki!
Az alternazív befejezés az hogy működik? -
#955 #892
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végigvittem és a végén jól értettem hogy lesz második rész 2008-ban? -
#954 Megvan... bocsi hogy ennyit írtam.. remélem azért van még it valaki... -
#953 Na... csak kivettem a totemből a küllővel a piros követ, de akkor most már végképp nemtom hol a harmadik.... HELP!!! -
#952 Mindent bejárta m már, de ugye a motorral nemtok elmenni, a nálam levő sárga üvegdarab semmire nem jó, még a dínóknál levő falon is megpróbáltam mindent a lámpánál ... odatartottam a fejdíszt, de az se megoldás... ilyenkor mi van? -
#951 Nincs... épp ez az amire nemtok rájönni, hogy hol van a másik 2 kő... -
lepike #950 Mind a három kő benne van a fejdíszbe? -
#949 Kösz nekem is kiakadt itt de most megpróbálom ezzel. -
#948 Megint elakadtam... beletettem a fejdíszbe a gipszet, meg a lesavazott követ....és? sztem a megoldáson kivül már mindent megpróbáltam... help! -
#947 Közbe meglett ,nem vettem észre hogy arrébb is lehet menni a pincébe! -
#946 Sziasztok
Írországba járok Maxel állítólag a lándzsahegyeken a satuba valamilyen fát kell elfűrészelni!
A gond csak az hogy semmilyen deszkát nem találok,vagy az ablak ajtaját kellene?
Csak az a gond hogy én már retettem a szoborra!
Hol találok még deszkát? -
#945 elemet..elemet... milyen elemet?
jaahaahaahahaaaha
vegyem ki a walkmanból... attyaúúrrissten... erre nem gondoltam.
kössszi -
lepike #944 tedd bele az elemet -
#943 Nem jó a végigjátszás linkje -
#942 Hali! Na én is elakadtam... A kislánynak a múzeum előtt mit kell csinálni a fényképezőgépével? Nemtommittegyek... -
#941 Viszont a megjelenési dátum elég elszomorító: 2008 Q1. -
#940 "A Secret Files: Tunguska egy jól felépített point-and-click kaland játék volt, ami hamarosan egy folytatást is kap.
A nemes egyszerűséggel Secret Files 2-nek bejelentett folytatást ismét a német illetőségű Animation Arts és a Fusionsphere Systems készíti majd. A történetről eddig nem sokat tudni, de az már biztos, hogy a 3D-s környezet megmarad. A most érkezett, közel két perces trailerben a főbb karaktereket ismerhetjük meg."
Ja és előzetes is van, 3 minőségben. Lehet válogatni.
Secret Files 2 -
#939 oh télleg még mondta is hogy beszorult egyszer
kössz -
lepike #938 Ja, hogy a satupad hol van? Ahol a halász volt és kaptad tőle a halat, na annak a háta mögött van egy ajtó (boros pince) azon kell bemenni. -
#937 a lándzsahegyek megvannak csak hogy zokat hova kell tenni
az a kérdés
-
lepike #936 Ha jól emlékszem a kastély udvarának középső ajtaján kell bemenni a szobába ahol a nagy festmény van a falon. Attól jobbra van a lépcső az emeletre, ott megtalálod a lándzsahegyeket. -
#935 Én már fel is raktam kössz
lándzsahegyeket amit elméletileg satupadra kell helyezni az hol van? -
Csoder #934 Na ez már felhasználóbarátabb megoldás. :)
---Más
A játék OST-jára rátalált már valaki? -
#933 Nem kell újrarakni... Van javítás a magyarításhoz innen le lehet tölteni! -
#932 ok
már megtaláltam viszont a lándzsahegyeket amit elméletileg satupadra kell helyezni
az hol van? -
Csoder #931 #905 -
#930 törölt hozzászólás -
#929 törölt hozzászólás -
#928 hello a vontosba mikor úgy kell nyomni a gonbokat az hogy is volt mert megvan ameddig a segítség leírja aztán ntökre kiment a fejemből
mer már egyszer megcsináltam azt a részt
help -
#927 Újra rakod a játékot. Felteszed az 1.02-es patch-et és utánna crackeled az 1.02-es crackel. Feltelepíted a magyarosítást ott figyelsz, hogy kiválasztod az 1.02-es verziót és játszol. :)
Ha így sem akkor rakd fel a DirectX 9-et ami a lemezen van és akkor mennie kell. Vagy még 1 megoldás rakj fel új videokártya drivert.
Ha ezek után sem akkor rakd újra a Windowst mert az tök jó. És kaland játéknak sem utolsó. :-) -
M.A.D. #926 Az még a jobbik eset baszod!