Secret Files Tunguska

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doncarlos
elemet..elemet... milyen elemet?

jaahaahaahahaaaha

vegyem ki a walkmanból... attyaúúrrissten... erre nem gondoltam.

kössszi

tedd bele az elemet

doncarlos
Nem jó a végigjátszás linkje

doncarlos
Hali! Na én is elakadtam... A kislánynak a múzeum elõtt mit kell csinálni a fényképezõgépével? Nemtommittegyek...

kirol
Viszont a megjelenési dátum elég elszomorító: 2008 Q1.

kirol
"A Secret Files: Tunguska egy jól felépített point-and-click kaland játék volt, ami hamarosan egy folytatást is kap.

A nemes egyszerûséggel Secret Files 2-nek bejelentett folytatást ismét a német illetõségû Animation Arts és a Fusionsphere Systems készíti majd. A történetrõl eddig nem sokat tudni, de az már biztos, hogy a 3D-s környezet megmarad. A most érkezett, közel két perces trailerben a fõbb karaktereket ismerhetjük meg."

Ja és elõzetes is van, 3 minõségben. Lehet válogatni.

Secret Files 2

bauer15
oh télleg még mondta is hogy beszorult egyszer

kössz

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Ja, hogy a satupad hol van? Ahol a halász volt és kaptad tõle a halat, na annak a háta mögött van egy ajtó (boros pince) azon kell bemenni.

bauer15
a lándzsahegyek megvannak csak hogy zokat hova kell tenni
az a kérdés

Ha jól emlékszem a kastély udvarának középsõ ajtaján kell bemenni a szobába ahol a nagy festmény van a falon. Attól jobbra van a lépcsõ az emeletre, ott megtalálod a lándzsahegyeket.

bauer15
Én már fel is raktam kössz
lándzsahegyeket amit elméletileg satupadra kell helyezni az hol van?

Na ez már felhasználóbarátabb megoldás. 😊
---Más
A játék OST-jára rátalált már valaki?

mooo
Nem kell újrarakni... Van javítás a magyarításhoz innen le lehet tölteni!
bauer15
ok
már megtaláltam viszont a lándzsahegyeket amit elméletileg satupadra kell helyezni
az hol van?

bauer15
törölt hozzászólás

bauer15
törölt hozzászólás

bauer15
hello a vontosba mikor úgy kell nyomni a gonbokat az hogy is volt mert megvan ameddig a segítség leírja aztán ntökre kiment a fejembõl
mer már egyszer megcsináltam azt a részt
help

raven87
Újra rakod a játékot. Felteszed az 1.02-es patch-et és utánna crackeled az 1.02-es crackel. Feltelepíted a magyarosítást ott figyelsz, hogy kiválasztod az 1.02-es verziót és játszol. 😊
Ha így sem akkor rakd fel a DirectX 9-et ami a lemezen van és akkor mennie kell. Vagy még 1 megoldás rakj fel új videokártya drivert.
Ha ezek után sem akkor rakd újra a Windowst mert az tök jó. És kaland játéknak sem utolsó. :-)

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Az még a jobbik eset baszod!

Hello !

Tudna valaki segíteni?
Nekem ez az üzenet jelenik meg indításkor és nem indul a játék:

"Error running method SceneScript.OnEnter😞none):0:attemt to call field
`CinemaActivated'(a nil value)"

Mi lehet a gond?

Thx.
nagykispeter
Igen abba van,bár én még a közepén járok valahol,de a videókat sem tudom behozni az 1.02-vel az alternatív nem tudom hogy jön majd be!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Jaja, frankó játék, több ilyen kellene. 😊
Alternatív befejezéssel én nem foglalkoztam. Úgy tudom az 1.02-es patch-ben van.

raven87
Húh! Ott volt nálam és elfelejtettetem felrakni. 😊
---
Nah, sikerült végig vinnem, nagyon nagy királyság volt.
Azt nem tudja valaki hogy az alternatív befejezést, hogy lehet elõhozni?

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Pajzsként az udvarban leszedhetõ fa ablakszárny szolgál, tedd fel azt is.

raven87
Igen.
Bár a képen a szobában volt a királynak pajza is de azt nem találtam meg sehol. Lehet hogy az kéne?

A nyakláncot is feltetted?

raven87
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Ott tartok hogy felöltöztettem a szobrot kinyilt minden rács, de a nagy ajtót nem tudom kinyitni. Erre mi lenne a megoldás?
A végigjátszásba csak annyi van írva, hogy nyisd ki az ajtót. De nem lehet.

Vizet?
Erre nem emlékszem.
Megoldás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Odaadod a macseknak a pizzát, az elkezdi zabálni, ragasztószallaggal a hátára ragasztod a telót, megsózod a pizzát, macska befut a házba inni, Oleg telefonálása rögzítõdik a macska-poloskára, megcsörrented a telefonod a kintivel, macska kifut, fel a fára, szemetes zacskót kombinálod a vödör fogantyújával, amit a házadnál, az ereszcsatornánál szereztél, végül erre a kombóra még rárakod a nyelet, ami Oleg háza mögött van, aztán a telót leszeded vele a fáról.

hova kell rakni a vizet?
nagykispeter
Már nem emlékszem,hogy van pontosan,ragaszd a macskára a telefont.

köszi és utánna már vizet is raktam a tálba de azt hova rakom?
nagykispeter
Sózd meg a pizzát

Hello !
Tudna valaki segíteni?
Nekem ez az üzenet jelenik meg indításkor és nem indul a játék:

"Error running method SceneScript.OnEnter😞none):0:attemt to call field
`CinemaActivated'(a nil value)"

Mi lehet a gond?

Thx.
Szóval nemtom már szét járkáltam az agyam😄
Sziasztok valaki segítsen Oleg házánál vagyok megvan a bot is a zsák is mit kell csinálnom?nemlehet a kettõt össze rakni és telefont se találok a fán a muksó meg beszélget telefonon a macska kinn zabálja a pizzát szóval lövésem sincs mit kéne tenni légyszi valaki segítsen már köszi
copass
én teljesen végigvittem magyarítással fagyás nélkül.
igaz az 1.0 verzióval.

Áhá, szóval a magyarítás a ludas, köszi! 😊 Kikeresem a DVD-t és újratelepítem én is.

gondolom már rájöttél magadtól is Pleo, de azért leirom... A zacskót kombináld a nyéllel, és azzal szeded le a fáról 😊
És mûködik is 😊 csak az iránytûs részt vittem angolul😊)) Folytatódik magyarul a játék, ahogy elõjött a titkos rekesz😄
Nekem is ezt a hibát irta ki a kunyhónál 😞 De Én úgy oldottam meg, mielõtt az iránytû kellene, elmentettem addig a játékot.Utána, mivel nem engedi leszedni a magyaritást, ezért ujra installáltam a játékot, ugy, hogy a mentéseket nem unistalláltattam vele elõzõleg, igy azok megmaradtak. Azt a részt, amig elõjön az iránytû megfejtése után a film tekercs, szintén lementettem. És újra visszateszem a magyritást. Épp most csinálom, igy még nem tudom, de elvileg mûködnie kell😊
Ja igen, ami kimaradt: a mocsárnál lévõ kunyhóban történt, mikor meg akarom tekinteni az iránytût. Ráklikkelek, odamegy Nina, majd kidob az asztalra.

Hello,
volt már valakinél hasonló hiba?! Ha igen, tudja rá az orvosságot?

Ha valaki tud, legyenszíves segítsen, idegesítõ, mikor belemelegedik az ember, majd váratlanul közbe jön ez. 😞

Sikerült.
Srácok a gumijavításnál honnan veszek foltot?
bauer15
mármegvan
nem kell segíteni

Fincsii kezdem is tölteni, és elkezdeni a játékot. 😊

bauer15
törölt hozzászólás

bauer15
ott a végigjátszás

?