Magyar film vs. Amcsi film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Akiket ismerek, és szeretik, azok is legfeljebb Kenau Reeves miatt.
A Millió dolláros bébit alig bírtam nézni, elég durva volt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
#110:
Hát ez az. És mégvalami! Kurvára undorító, hogy az összes amcsi film egytõl-egyik happy-enddel végzõdik. Ha egy horrort vagy egy akciófilmet reklámoznak, teljesen felesleges megnézni, mert a végén úgyis életben marad a fõhõs.
#111:
vannak ellenpéldák jócskán
#115:
Hallgatlak
Mátrix happy enddel végzõdik? <#idiota>#idiota>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Én csak azt akartam feldov
Az alapfelvetés pedig ostoba általánosítás. Magyar filmbõl is ugyanúgy van jó és rossz, színészbõl dettó. Nem a pénz és nem is a nemzetiség tesz egy filmet jóvá vagy rosszabb. Maximum a mennyiség más: nálunk jóval kevesebb film készül és sokkal nagyobb durranásnak tûnik, ha egy film befut.
Arról nem is beszélve, hogy a jó és a szórakoztató kategóriáknak nem feltétlenül kell egybeesniük: más az, amikor az ember kikapcsolódásból néz meg egy filmet és azt soha többet és más az, amikor annyira jó, hogy DVD-n is megveszi, aztán akár évente egyszer újranézi.
Állj ki mellettem
Kramer kontra Kramer
Diploma elõtt
Dzsentlemanus
A hét mesterlövész (szamuráj)
...
Tanú
Angi-Vera
Legényanya (az egyik legnagyobb)
Indul a bakterház
Lovagias ügy
...
Hídember
Sorstalanság
Mindkettõ tipikus amerikai minta: maximum látvány, no történet
Ezt így egy kicsit húzós kijelenteni.
Azt elfogadom, hogy a leglátványosabbakat, a legnagyobb költségvetésûeket, de nem csak ez számít egy filmnél.
Elõnyben vannak az amerikaiak, hisz õk eleve több filmet csinálnak, mint a többi nemzet, de nekem a francia, spanyol és magyar filmek is tetszenek általában.
Az amerikaiak is készítenek mûvészfilmeket, de úgy érzem, te a kommerszekre gondoltál.
én ebben a nemében is reagáltam a kommentre.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
te nem látod be, hogy nem ez volt a probléma a színházas kijelentéseddel😊))
Persze az amerikaiak csinálják a legjobbakat de õk sokkal több pénzbõl is gazdálkodhatnak.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amerikai oldalon is vannak hihetetlen gáz filmek és nagyon jók is egyaránt. Olyan vitákba ne menjünk bele, hogy a színészek közül ki az igazán jó színész, mert majdnem az összesnek van egy szinte ismeretlen vagy nem nagyközönség számára, hanem egy szûk célközönségnek készült ilmje, amiben igazán kiderül mit is tud az illetõ. És ez azért lehetséges, mert általában teljesen más karaktert játszik. Egy színész tehetségét többek között az mutatja meg mennyire képes többféle karaktert eljátszani nagyon szép teljesítménnyel. Szerintem nagyon jó példa rá egy mostanság feltörekvõ csillag, Cillian Murphy. Nagyon szeretem a játékát, hiába játszik a filmjeinek többségében gonoszt, ettõl még nagyon jó színész marad. Mert nem az számít, hogy gonosz (tehát nem játszik egy szerepet), hanem az, hogy az milyen gonosz. Vegyük az egyik utóbbi filmjei közül a Red Eye-t, azt a filmet is a színészi játék emeli 75% közelébe. Vegyük a Batman Begins-t, ahol õ Madárijesztõ, nagyon jól játssza azt a szerepet is. Vegyük a 28 nappal késõbb végét, nem gonosz, de negatív figura lesz belõle, egy 20 percre. Nagyon jól játssza az életéért küzdõ, kissé kiszolgáltatott embert.
Vagy akkor vegyük másik kedvencemet, az abszolút mestert, Christian Bale-t. Batman Begins-ben szépen játssza Batmant, Az Amerikai Psycho-ban zseniális, mondhatni a legtökéletesebb játéka, aztán pl. Equilibrium-ban is nagyot alakít. A lényeg, hogy egy színész minél több profilba belepasszoljon és ne csak rábízzák a szerepet, azzal a szöveggel, hogy "játszd el".
és hát azért erre a szerepre illett volna magyar szereplõt választani. szerintem találtak volna rátermett karakter.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
és ezt mibõl gondolkodtad ki? mert bár nekem elég sokat autóznom kell a színházig, azért a havi 2-3elõadás mindig belefér/éredeklõdésbe-anyagiakba/.
tehát: hátrébb az agarakkal!!!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Egyikkötök sem jár színházba lefogadom és nem is tudjátok milyen az"