6
-
#6 Az a lényege a technológiának, hogy ha valahol virtuális gomb van a képernyő felületén, akkor ott valamilyen ellenállásba is ütközik az ujjad amikor megnyomod, és besüpped kicsit, vagy valami hasonló, mintha egy valódi gombot nyomtál volna meg. Legalábbis nekem ez jött le.
" De utcaszintu navigaciohoz a legtobb helyen hasznalhatatlan. "
Szerinted olyan hülyék, hogy nem csinálnak mást, mint a Google-earth-t belepakolják csak úgy magába GPS-es és kész? Nyilván tupíroztak rajta, ezek a csapatok nem a hanyagságukról híresek azért. -
#5 Kezelofelulet botranyosan gagyi. Semmi uj, raadasul sztem eroltetes az autobe, ez a google earth, amit raadasul meg szeretek is. De utcaszintu navigaciohoz a legtobb helyen hasznalhatatlan. -
Alfa Of NS #4 Az Al-Kaida is ezt fogja hasznalni -
#3 a képek alapján inkább légi eszköz térképre emlékeztet -
#2 ez tetszik. Jobbnak tűnik mint bármelyik eddigi technológia amely a hétköznapi autókban elérhető volt. -
gakoska #1 "Az autógyártó tavaly decemberben kötött szerződést az amerikai Immersion céggel a TouchSense technológia felhasználásáról. Ennek lényege, hogy a hagyományos érintőképernyőkhöz képest a kijelzők virtuális gombokat is tartalmaznak, így a vezetőkben azt az érzetet keltik, mintha valódi gombokat nyomogatnának. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy az első ilyen, a technológiát hasznosító autók mikor kerülnek a szalonokba, de a cég reményei szerint erre belátható időn belül sor kerül."
Ebben mi az egetrengető újdonság?? Már máshol is láttam ezt a hírt és akkor is azt hittem h én vok hülye h nem értem...