Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Még egy érv a registry pucoló alkalamzások használata ellen, én mindig elleneztem a használatát.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tévedtem: nemrég lefuttattam egy registry "tisztító" alkalmazást(korábban is használtam, eddig nem volt vele baj, de most úgy gondolta, jobban belepiszkál a dolgokba 😞 ). Eltüntette az .Ink fájlokhoz tartozó registry-t, ezt sikerült visszaállítanom, és már mûködik.
Köszönöm a segítséget!

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Nem rémlik semmi belepiszkálós dolog; a rendszervisszaállítás volt az elsõ amit, próbálni akartam, de megdöbbenve tapasztaltam, hogy nem volt egy visszaállítási pont sem, ennek okára nem sikerült rájönnöm.

bon
Telepítettél fel mostanában valamit amit belepiszkál a Windows-ba? Rendszervissazállítást egy korábbi idõpontra próbáltad már?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hello!
Pár napja gondolt egyet a Win7, és azóta nem hajlandó "kezelni" a parancsikonokat. Ha rákattintok egyre, akkor felugrik az az ablak, ami a nem ismert fájlok esetén szokott(akarom-e valamihez társítani, vagy keressen hozzá neten programot), illetve a startmenü is így néz ki:link és egyik parancsikon sem mûködik.
Találkozott már valaki ilyen hibával, tudtok rá esetleg megoldást?

bon
Itt a megoldás: link

Megoldottam köszöntem.<#worship>. Lenne még egy kérdés:A Windowst be tudom úgy tölteni hogy ne jelenjen meg a név,tehát ne keljen ráklikkelin hanem töltse be automatikusan.Ha igen hogyan kell kivenni onnan a nevet? Rendszergazdai név van(tehát nem sima felhasználó) és Win7 van a gépen. Köszöntem a válaszokat. Üdv.
jetblack
Ezer hála érte <#puszi>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

bon
Jobb gomb a meghajtón, tulajdonságok biztonság füll és a felsorolt felhasználók közül a system-et és a sajátodat hagyod meg.

jetblack
Sziasztok

Tudna nekem segíteni abban valaki hogy a gépemen a normális felhasználó csak adott partíciókhoz férjen hozzá ezalatt azt értem hogy csak a rendszerpartíciót tudja majd megnyitni a maradékot nem

a válaszokat elõre is köszönöm

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

zzeN
Hali!

Egy érdekes hibát vettem észre kb. 2 napja. Néha nem mûködik a tálca. Nem tudok semmire se kattintani. Ha megnyitom a feladatkezelõt, utána már jó.

Valami tipp? Vírus vagy mi van?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Klon
rendben!
kössz szépen!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

bon
Kevés memória miatt igen, gép maximális kiépítésben se üti meg az a memória mennyiséget ahol már van érteleme a 64bit-nek.

Köszi a választ. Én ezzel csináltam:MiniTool Partition Wizard Pro de ez dobta vissza amit leírtam.,de akkor megpróbálom ma este azzal amit te írtál és akkor majd írok.Remélem sikerülni fog. Üdv.
Klon
köszi!
elvileg támogatja a 64 bitet. akkor is a 32bitest próbáljam?

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

bon
Elsõ körben lefuttatnám ezt a programot: link és ha nem talál kiritikus komponenst akkor lehet telepíteni 32bit-es Windows 7-et. Ha 1gb memóriád van akkor nem ártana 2gb-ra felbõvítani. Nagyon gyors nem lesz a gép, de felsorolt dolgokra elég lesz.

Klon
jah, és ha elbírná, akkor 32 vagy 64 bitest ajánlasz?

Klon
Bon:

Kérdezném, hogy egy acer aspire 3100 notebookon elfutna e egy Win 7 home? vagy ne is kísérletezzek vele?
csak netezésre, képnézegetésre, esetleg film nézésre lenne használva...

köszi!!

bon
Paragon Particion Manager programmal sikerülnie kell, Lemezkezelõvel nem.

Olyat csináltam már hogy Winyo C:/150Gb-os (ezen volt a Windows)és ezt kettéfaragtam. De most nem sikerül hozzátennem.Létezik hogy hozzárakni nem lehet csak elvenni belõle?
Sikerült végül.,csak most azzal küszködök hogy hogy adhatom hozzá a C:/-hez.<#falbav>
Sziasztok! Van egy Laptop benne egy 500Gb-os vincseszter.Ez el volt osztva kettõbe. C:75Gb és a D:olyan 330Gb-ra. Az volt a feladat hogy a D-rõl rakjak át a C-re X GB-ot.Egy particionáló programmal vágtam le a D-bõl 130Gb-ot és csinált egy másik meghajtót.A Számítógép-kezelésnél>Lemezkezelésnél ott van de formázni kellene.Csináltam már ilyet régebben de ez most nem engedi és nem értem hogy miért.Jobb klikk rajta és "Új egyszerû kötet" erre rá is megy aztán végigvezet a varázsló aztán Formázás NTFS Fájlrendszer aztán mikor a befejezéshez gombra ér akkor ezt írja ki: "Ezen a szabad területen nem hozható létre új kötet,mert a lemezen a partíciók száma elérte a maximumot". Mi az amit nem jól csinálok? Szeretném leformázni hogy látható legyen a partíció és majd utána hozzáadni a C meghajtóhoz.A válaszokat elõre is köszöntem.
Azt már csináltam de nem vált be...

bon
Telepítõvel kell törölni és partíciónál a winyót, formázni nem kell. Könnyen lehet, hogy memória hiba okozza, ha túningolva van a gép állítsd vissza alapra és úgy próbáld meg. De elsõnek a telepítõvel töröltesd és hozasd létre a partíciót, hátha jó lesz.

Hello valaki segíthetne hátha már járt így más is van egy JW alaplap noname tom de hozták hozzám telepítsem fel..
Nincs vele semmi gond elndul a win7 telepítõ felmászik és a végén a telepítés befejezés pontnál ...akkor kidobb valami üzenet.
most pl legutoljára ,hogy a windows nem tudtabefejezni a telepítést a következõ újraindításnál nem fog fojtatódni a telepítés...stb.
ez az egyik hiba a másik üzenet:windows offline módban nem tudta befejezni valami szart itt is..
De zsír új a vinyo már leformáztam..jó mondjuk rendszerel de akkor is..
Aztán felosztottam a particiót is de akkor se engedi már próbáltam másik vinyoval is...:S

Tárgytalan, már letöröltem 😄 Egy régebbi játék volt amúgy
bon
Mi a program neve?

kifli
valószínûleg az adott programból van külön 32 és 64 bites változat is.
Sziasztok! Egy 32 bites programot szeretnék futtatni 64 bites windows 7-en. Már próbáltam rendszergazdaként, és az összes lehetséges módban elindítani, de mindig ugyanezt írja ki:

"A fájl verziója nem kompatibilis a windows jelenlegi verziójával. A számítógép rendszeradatai között tekintse meg, hogy a program X86 (32 bites), vagy x64 (64 bites) verziójára van-e szükség....
Fúúúú, mire vetemednek egyes "kalózok/teamek", ilyent láttatok már?? xD

Windows 7 ..... Edition Sp1 X88

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Így átmoddolt Wint láttam már xp-bõl is, Disney-s verziót. A Win7-bõl nincs aktiválás nélküli (Volume/Corporate/egyéb??) verzió, amit nem kell aktiválni?? Nem kellene loader és társaival vacakolni, ha már azt raknak fel a felhasználók zöme. Szerintem ahány törés ugyanazon verzió alá, annyiféleképpen fog mûködni (pl.: parancssor bénán fut, meg egyéb), ki tudja mit pakolnak ezek fel. XP-bõl van.

Na az OFF után, egy-két kérdésem lenne. Win 7-ben, ha egy parancsikont kijelölök, jobb-klikk, a helyi menüben van olyan, hogy: A fájlt tartalmazó mappa megnyitása, vagy mi a szösz. Ezt a parancsot át lehet rakni XP-re? XP alatt fájl/mappa kereséskor elérhetõ ez, parancsikonnál nem. Meg az érvénytelen parancsikonokkal ne vacakoljon annyit, azok törlése esetén. XP alatt pár másodperctõl, néha 20 is, Win7-nél meg pikk-pakk alatt megvan. És a fájl(ok/mapp(a/át) ha kijelöltem, és jobb-klikk, van, ez a Küldés parancs, ennél lassan adja be az elérhetõ célmeghajtókat. Lehet az idõt valahogy csökkenteni (késleltetve van??), általában ~1-3 másodperc körül van, terheltségtõl függõen. A startmenüt lehetett gyorsítani (késleltetési idõ csökkentésevel) regbejegyzés módosításával.
Win7 alatt, mi a pontos regbejegyzése, ennek a, Fájl/mappa kijelölése, jobb-klikk, Másolás mappába... és az Áthelyezés mappába... parancsnak?
Vannak olyan reg-tweak-ek, apró regmódosítások, amik elvileg csak Vista/7 alatt használható, de XP-n is elõhoz rejtett dolgokat, észrevehetõ változást okoz, új apróságok?? XP-m van.
bon
Memória foglalásra tudok válaszolni most már, mert otthon Windows 8-at használok. 64bit-es Windows 7 Professional, összes memória: 8191mb, gyorsítótárazott: 1313mb, Elérhetõ 6364mb, szabad 5147mb

Dj Tommy
Nekem is tudna valaki segíteni?<#integet2>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

lalakov
Mégis mûködik, csak ki kellett húzni az IDE kábelt a szerkezetbõl, nem volt elég, hogy az IDE HDD-t lehúztam róla. Szóval <#worship><#worship>
Sziasztok!
a problémám: egy buli alkalmával sikerült vmit elállítanom a gépemen (win 7, toshiba satellite) most a hang úgy szól mintha fel lenne gyorsítva, a beszéd olyan mint a hupikék törpikékben, de a tempó normális, de foggalmam sincs mit kéne visszaállítani..
kösz ha van rám egy percetek!
lalakov
Nekem az az érték most is 0-án áll. És mintha miután AHCI-ra állítottam a BIOS-t feltett volna valamit, kiírta hogy az eszköz megfelelõen mûködik, de mégsem, sõt rosszabb lett mint elõtte volt.
lalakov
IDE módban se látja a Sata HDD-t, pedig eddig látta. 😞 Most kipróbáltam és az IDE-s HDD-t látja így(USB2-n). ASUS P5KE-m van.
lalakov
Átkapcsoltam, most már USB2-n se látja. 😞
lalakov
Én nem nyúltam hozzá. Mármint van külön ilyen kapcsoló az e-sata-hoz is? A HDD-k azon vannak. Ez a J-Micron eSATA/PATA Controller Mode akar lenni? Ez az alaplapom manualja szerint IDE-n van.
ACHi bevkapcsolva a BIOS-ban?

lalakov
A boltnak írtam, õk azt mondják, hogy powered e-sata kell hozzá, de a gyártó honlapján az szerepel, hogy e-sata és be kell dugni a konnektorba. A bolt elhajtott kompatibilitásra hivatkozva, most írtam a gyártónak. 😞 Nem látja lemezkezelõben sem.
bon
Csatlakoztatás után mennie kellene esata-val is. Esetleg a lemezkezelõben nézd meg, hogy van e betûjele, bár ha usb-vel van akkor esata-val is lennie kellene.

lalakov
Az elsõ kérdésem törölve.
lalakov
Szeretném megkérdezni, hogy USB-n csatlakoztatott külsõ HDD-t, hogyan lehet leválasztani?
Illetve e-Sata-val is a géphez tudnám kötni(dokkoló), de úgy nem látja. Még sosem volt semmi sem így a géphez kötve, kell valahol valamit állítani hogy menjen?
Dj Tommy
64 bites Win 7-t használok és egy dologra nem tudok rájönni:
Az miért van, ha csatlakoztatok bármilyen eszközt usb-n keresztül, akkor folyamatosan világit a töltés jelzõ a gépen és kb 15-20 másodperc míg elõjön, hogy csatlakoztatva van az eszköz, leválasztás után is neki áll tölteni egy ideig.<#confused>

A másik kérdés, hogy aki 64 bites Win 7-t használ, annál mennyi memóriát eszik a rendszer bekapcsoláskor?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

No végül más fórumon olvastam, hogy win7 kompatibilis unlockerrel érdemes megpróbálni. Leszedtem az unlocker1.9.1-et, és simán törölte.
Köszi azért!

Kellemes estét mindenkinek
Ez mindig nagyon necces játék. Én mindenképpen menteném a fontos cuccokat, mielõtt nekilátok az ilyesminek. Én már szívtam meg hasonló módon...
bon
Látni fogja

naaa
Köszönöm !!! :-)

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

cataflam02
Hali!!
Egy kérdésem lenne ami nagyon fontos!
Adott 1 terras winyo
3 particióval.. a C partición most XP van erre kerülne a WIN7...
viszont a másik 2 particiót nem formáznám le... az lenne a kérdésem hogy a telepítés után a WIN7 látni fogja azokat a particiokat ? és a rajtuk lévõ adatokat ?
A másik kérdés ha a win7 véletlen nem ismerné fel az XP-n létrehozott particiókat.. akkor újra tudom tenni az xp-t ? és látni fogja a régi particiókat ?

Elõre is köszi!

One more story