46641
-
#42892 Az megoldható valahogyan, hogy bejelentkezéskor csak az egyik felhasználót mutassa a kettőből ? Azt szeretném elérni, hogy a rendszergazdai fiókom ne látszódjon mindamellett, hogy jelszavas. -
#42891 Minek codec?
Media Player Classic Home Cinema vagy VLC Player és egy darab codec sem kell. -
#42890 K-Lite pakk a legjobb. Nem zavar bele semmibe. Full-t töltsd, ha kódolsz, Standard-et, ha csak lejátszol.
link -
#42889 Codec pack csak problémát okoz, inkább ajánlom a grass valley procoder 3-at nagyon jó kódoló program. -
#42888 Valaki nem tud valami giga-mega codec packot? Elég sok fajta videó formátumot használok, és nem akarok már többet ilyen marhaságokkal vesződni... -
#42887 Üdv, van egy jelenség, amit szeretnék megérteni, hogy a későbbiekben már tudjam mit kell csinálni.
Szóval a problémám az lenne, hogy amikor újra rakom a windows-t -és vissza rakok minden programot és codeceket-, nem úgy működnek a convertáló programok mint előtte... Például hiába convertálok át valamit wmv-be, amit előtte megtudtam nyitni Sony Vegassal, most nem tudom megnyitni. Pedig vissza raktam a K-litle codec packot is. De például hiába convertálok huffyuv-ba, azt sem ismeri fel... Pedig fenn van a codecja. És az az érdekes, hogy bármely formátumba convertálom, semelyiket nem ismeri fel. Még a legalapabbakat sem.
Mintha az összeset ugyan abba a formátumba convertálná. Pedig leellenőriztem őket "MediaInfo"-val, és ott azt írja amibe convertáltam őket. Nem értem... Ötlet? -
#42886 Be van pipálva :S, viszont a cdr fileok képeit látom (van Corel telepítve a gépre). -
#42885 Esetleg:
Vezérlőpult > Mappa beállításai > Nézet > Fájlikonok megjelenítése a miniatűrökben - pipa.
( 8 alól írom, de talán 7-ben is így van, vagy hasonló.)
-
#42884 Intézőben eltűntek a bélyegképek. Ha extra nagy ikonra állítom akkor sem látom a képet csak az ikon képeket. Jpg-nél az a vízparti táj stb.
Hogy lehet visszaállítani hogy lássam? -
Ironman2 #42883 kösz mindenkinek! -
#42882 Vagy ott a beépített windows backup is, az is tökéletesen működik. Csak azt hiszem kell neki egy külön partició. -
#42881 northon ghost tud ilyet. De azzal az a gond, hogy úgy kell, hogy:
win install
ghost lefuttat - backup
majd ha vissza akarod állítani a rendszert, akkor szintén ghost-al visszaállítod.
De mindenképpen kell hogy legyen egy backupod... -
#42880 Ilyen nincs. Mármint ami működne is rendesen. Wndows 8-ban van elvileg ilyen, de azzal is egy nullkilométeres windows-t kapsz, tehát ugyanott tartasz, mint ha újratelepítenéd. -
#42879 Tedd láthatóvá a rejtett mappákat - tools, folder options, view, show hidden files - majd jobb klikk, properties a könyvtáron és leveszed a pipát a hidden attributumról. -
#42878 Jobban jársz egy újratelepítéssel, pláne ha alaphelyzetre akarod állítani, ez esetben úgyis mindent újra fel kell rakni. -
Ironman2 #42877 Help! Valahol olvastam egy olyan progiról ami tisztává varázsolja a rendszert,nem kell újratelepíteni.Olyan állapotba teszi,mintha most lett volna feltelepítve,kipucolja a sok szemetet.Nem tudjátok véletlenül melyik ez a progi? Vagy valami hasonlót tudtok ajánlani ami megbízható? -
#42876 Driverből 64bit-es változat kell a gyártó oldaláról. A programokkal nem lesz gond, Total Commander-ből, Firefox-ból létezik 64bit-es változat is, de nem kötelező a 64bit-est telepíteni. -
fishguts182 #42875 Köszönöm a gyors választ. Hátt többnyire alapvető programok mint a videokártya-hang-alaplap driverek. Képnézegető ( ACDSEE), Víruális meghajtók ( Deamon tools), torrent kezezlő ( utorrent) , Böngésző ( firefox), file-kezelő ( total commander), zenelejátszó ( winamp), Live messenger, hírtelen így ennyi, ami úgy alap programok nagyjából.
Választ köszönöm ! :) -
#42874 Igen nagy valószínűséggel nem lesz gond, de ha van a programból 64bit-es változat akkor célszerű azt feltelepíteni. De ha leírod, hogy milyen programokra gondolsz akkor kapni fogsz pontosabb infot is töllünk. -
fishguts182 #42873 Heló mindenki! Olyan kérdésem lenne, hogy tervezem feltelepíteni windows 7 X64-es rendszert. Eddig X86-ot használtam. Az eddig használt programok fognak működni X64-n rendesen? Választ köszönöm előre is! -
#42872 faq 29-es pont, letöltöd és felrakod. Más directx nincs. -
#42871 felraktam és direct x7-et kér de a neten nem találok win7-eset az ideg is esz -
#42870 meg volt(bocs elírta már ideg vok és roszat írok) -
#42869 hogy ne volna csak nem tom 7-es kompatibilis-e vele -
#42868 persze az oké, de azért bedugás után nem sok kormány van szerintem ami működik is :D
(legalábbis g25-ömnek kell a logitech driver webről...) -
#42867 Már ha van hozzá Windows 7-en működő. -
#42866 Na akkor egyszerűsítsünk a dolgon, vga-d és tv típusa és megnézem milyen módon lehet egyszerűen összekötni. -
#42865 tedd fel a driverét -
#42864 jack (nem tom hogy írják) dugó mind a ketőnél -
#42863 akat másik gondom
van kormányom bedugtam az usb-be és érzékelte de nem ismerte fel
vki help? -
#42862 A VGA-n van e HDMI vagy DVI kimenet, a TN-n meg van e szamad HDMI bemenet? -
#42861 Sima RGG azon hangot ne fgosz átvinni, milyen audio csatlakozás van a TV-n (bemenet) és gépen (kimenet)? -
#42860 szokásos monitor kábel(kék tekerős) -
#42859 második kedd -
#42858 mindig az első kedden? -
#42857 Szokásos havi frissítő kedd. -
#42856 Új javítások :) -
retroid #42855 Akkor nem rakok fel W7et -
#42854 Nem lesz gond vele. -
retroid #42853 Értem
Szóval a rendes telepítős változatot is fogom tudni használni W8on?