46641
-
#9376 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Nekem állandóan lefagy a Win7 telepítője. A korábbi változat, ami még nem a végleges volt, rendesen felment, de ez nem. Próbáltam az ms honlapról letöltött dvd fájllal is és a Chiphez adott dvd-vel is, de mindíg ugyanaz. Elkezdődik a telepítés, majd az utolsó fázisban csak a fekete képernyő marad. Ha csökkentett módban indítom, azt írja, hogy a tleptés nem fejeződött be.
A gépem egy Intel D830-as 3GHZ, dual core-os, 4GB rammal.
Mit tehetek? -
Petike954 #9375 Azt az eszköztárat, ami felül van azt, hogy lehet beállítani? Azt ami Vista alatt is volt. -
#9374 és tényleg csak én parancsikonon gyakorlatoztam ott nem adta be kösz:) -
#9373 Pedig ott van. -
#9372 hali
winyo-t hogy tudom hálozaton megosztani?xpben tulajdonságok közt ott volt megosztás,de ebben az op rendszerben nem találom hogy kell:) -
#9371 http://vista.gallery.microsoft.com/vista/SideBar.aspx?mkt=hu-hu
itt:) -
Péter93 #9370 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy olyat hol találok hogy a névnapot mutatja?
http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/downloads/personalize?T1=tab03
Itt már néztem de nem találtam!
Köszi! -
#9369 Jól van bocsi, én vagyok a láma, a saver megmenteni, tehát power saver nyílvánvalóan megtakarítani energiát XD -
#9368 -
#9367 Természetesen, hogy ez a High Performance "rejtve van" alapból. :(
Le kell hozzá nyitni egy kis fület. :D
És ott lesz eldugva...
Ui. töltsd le a magyarítást hozzá. Sokkal több a magyar, mint ami angol. ;) Tényleg csak apróságok, de könnyebb hozzászokni.
Windows 7 magyarítása -
#9366 Nem! A Power Saver az energiatakarékos, a High Performance a teljesítménycentrikus... -
#9365 Aha Balanced-en volt, a power saver a teljesítménycentrikus? Belementem a settingsbe de ott is van alvó állapot, a második lenyíló menü -
#9364 Sziasztok!!
Van egy problémám, amikor a mobilomat akarom csatlakoztatni a gépre, akkor vagy nem csinál semmit vagy ezt a hibaüzenetet kapom: "One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it."
Mi lehet a baj??
-
#9363 Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Energiagazdálkodási lehetőségek
Itt válaszd ki a teljesítmény centrikus profilt. Szerintem Nálad nem is ez van beállítva...
Aztán a részleteknél van, hogy mennyi idő után kapcsolja ki a monitort, stb... De azért gondolom, hogy Nálad pl. a Balanced van mert a többi profilban van alvó állapot, míg a teljesítmény centrikus-ban nincs.
És ha így volt, akkor elképzelhető, hogy ezekért akadt pl. pár game is...
-
#9362 AZ mért van h ha bejön a képernyőkímélő, kb 4 percig megy, aztán lekapcsolja a monitort? sőt ha 20 percig nem nyúlok a géphez, akkor meg lerakja alvó állapotba és ha visszakapcsolom, a net mindíg szétmegy, scak úgy jön vissza ha kihúzom a router adapterét és visszadugom -
Kezdő19 #9361 gyakorlatilag sehogy nem megy, marad az xp, és megpróbálom onnan update win7-re. -
590227 #9360 ÉN is nagyon hülye vagyok,de ha bemásolod a keresőbe(google) a weboldalt.kiadja a forditás lehetőségét,sőt a jobb egérgomb használatával egyből felajánla a lehetőséget a keresésre.Próbáltad?? -
Kezdő19 #9359 akkor felteszek egy xp-t, és megpróbálom windows alol indítani a telepítőt, hátha sikerül
-
#9358 Itt van némi info: link -
Kezdő19 #9357 köszi a segítséget, de angolom elég gyatra, nem nagyon jutottam vele előrébb -
#9356 http://www.sevenforums.com/installation-setup/2591-boot-error-code-5-a-3.html
itt nézz körül -
Kezdő19 #9355 Másik alaplapon is próbáltam, ugyan az. Az iso-t Neroval irtam ki 4x-es sebességgel. -
Kezdő19 #9354 Sziasztok!
Valaki tud segíteni?
Telepíteném a win7-et asztali gépre, és azt irja ki
"Cannot boot from cd. Code 5."
Már kb 6 db DVD olvasóval próbáltam, 3 különböző verziójú win 7-el, és nem jutok tovább. Már mindent lehúztam, csak a cd volt az alaplapon, de nem sikerül. Mi lehet a baj? -
#9353 Van vki aki 125%-os DPI-vel használja a 7-est?! És használ még régi Gadget-eket is!
Ui. az a probléma áll fent, ha a 125%-os DPI-t állítok be (a nagy felbontás miatt kell) akkor a régebbi Windows Gadget-ek szétcsúsznak, mert úgy veszem észre, hogy próbálná megnövelni a Gadget-ekben lévő feliratok DPI-jét is. (szövegek, számok) Nem mindegyik, de általában újraindítás után van ez és úgy javul meg, ha eltávolítom a Gagdet-ez az asztalról, majd újra hozzáadom. Ha több is beteg, akkor logout és login.
Néztem, hogy a Seven Gadget-jei már különböznek a Vista Gadget-ektől felépítésükben (a forrás mappákban) ill. lehet Őket nagyítani, kicsinyíteni, míg a hagyományos Gadget-eknél nincs ilyen.
Alap DPI mellett minden OK, megnövelt 125%-os DPI-nél viszont rossz.
Any idea?!?! -
thomika #9352 köszönöm mind3toknak a segítséget! -
dashed_ #9351 Lejart a szeresztes...
Ne tevesszen meg ,hogy a linken vistara irjak a megoldast.Gyakorlatilag ugyan ez a win 7 telepito felulete is.
-
dashed_ #9350 Win7 dvdrol bootolj be majd ott a repair / startup repair
Igy fejbol nem vagom pontossan, de ilyesmit keress.
SZERK. : kozbe ragoogliztam
-> fixing bootmgr is missing error -
josi #9349 A telepített bootmanagert sikerült kiirtanod.
Először is ha vannak adatok rajta akkor ments! Aztán particionálj újra, majd azt teszel rá amit akarsz. -
thomika #9348 minbt elöbb leírtam h raktam fel, aztán az első újraindulsánál ez lett! de ha berakom a dvd-t akkor elindul a windows, csak így nem jó -
thomika #9347 hát úgy csináltam h elötte vista volt fent, aztán ugye oda értem a particioáláshoz, majd ott kiválasztottam a vistás meghajtót, rányomtam, h format és ennyi, itt rontottam el valamit? -
#9346 Kicsit bővebben is leírhatnád, hogyan jön elő a hibajelenség. -
#9345 Valószínűleg a telepítésnél/particionálásnál rontottál el valamit. -
thomika #9344 Helosztok!
Ma délelött raktam fel a gépre a 7-est méghozzá az RC-t és sajnos azt tapasztaltam, hogy egy hibát okozott a gépnek!
Az hiba a következő, hogy bootlosnál kiírja, hogy: bootmgr is missing
Remélem tudtok választ adni ezekre, hogy hogyan lehetne megcsinálni, nagyon fontos lenne!
Előre is köszönöm! -
#9343 ja, legújabb van fent.. amúgy azóta lefutattam még 1x és most 7,0át ír ki. -
#9342 Ikonok rendezésére van egy kis program. desktop fences a neve. nekem egy időben volt fenn. nem rossz. http://www.youtube.com/watch?v=kSTnuRSKymw -
#9341 lesz úgy 28 különböző változat belőle, akad majd olyan is. -
#9340 Release To Manufacturing,gyártásra kiadott verzsön,az a végleges,bár azt nemtudom hogy az már olyan lessz e mint a Vista ami nekem van fenn most hogy bootol és amikor telepííted akkor megkérdezi hoyg melyik verziót akarod felrakni?! -
#9339 az-az a hivatalost nem pedig kiszivárgott verziót? -
#9338 várd meg az rtm-et -
#9337 Na közben megtaláltam a 7264-es buildet RMT Branch néven. Érdemes erre lecserélni?