46641
-
#9416 ameiket beállítod neki :) -
#9415 Elsődlegesre -
#9414 Nem biztos. -
#9413 zöld -
#9412 sziasztok csak anyi lenne a kérdésem mijen particiora települ a win 7 pontosan ki tudja.Elöre is köszönöm -
#9411 Sorry, ha volt már!!!
Windows 7 RTM: július 13-ára készül el
-
#9410 ezt jól leírtam :D -
#9409 vista alá is csak kx -es driver műxik rendesen az 7 alá meg szerintem még nem csináltak. -
#9408 nah akkor kapunk SB Live! 5.1 Driver ről linket? :) -
#9407 adni kell neki egy betűjelet, azért nem látja mert nincs betűjel adva neki! -
#9406 Na nálam ez alapból nem lehetséges, mert
1. nincs alaplapi integrált vga-m
2. két egyforma dvi scatis vga-m van.
Az eggyik csatlakozóra a TV a másikra az monitor van rádugva. A telepítésnél én is belefutottam a jelenségebe, viszont egyszerűbb volt bekapcsolni a TV-t majd átállítani az elsődleges kijelzőt. -
#9405 Úgy értem,a rövidebb csatlakozót (nekem kék) kell átdugni a másik foglalatba...nézzétek meg a képen. -
#9404 A képen is látszik, hogy a 160-as winyodon 1db elsődleges és 4db logikai partíció van (alul a jelmagyarázat). -
#9403 Simán készíthető logikai partició. Nincs jelentősége, csak annyi, hogy nem lehet rendszer indító, mert nem boot-olható. -
CUCLI #9402 de izé. most a régi vinyóm egy 160as samsung. azt vígan feltudtam osztani 5db részre |: igaz az xp bootnál lett felosztva, nem win7 -
CUCLI #9401 ez még lemaradt. szal ilyen |:
-
#9400 Csak 4db elsődleges partíció lehet, a többi már csak logikai lehet. -
CUCLI #9399 hai.
ma vettem egy 500as vinyót, és szeretném 5db 100as pakkra bontani. de win7 telepítő valamiért nem akarja az 5. csomagot. gondoltam majd később látni fogja de win alól sem látta az utolsó darabot. csak 4db részt lát, hiába próbálom bárhogy konfigolni. most visszamásztam xp alá, és ott a disk managementbe próbálom úgy felosztani ahogy azt én szeretném. de itt is az volt, hogy megcsinálta szépen az első 4 részt, és utána megint használhatatlanul maradt 100 giga. az utolsó részt feketén jelöli és nem tudom beüzemelni. miként tudnám az utolsó részt is beüzemelni? -
#9398 Ezt nem rétem "kicseréled a rövidebb csatlakozót" -
#9397 Nálam is ez volt,ha van 2 monitorbemeneted a gépbe és kicseréled a rövidebb csatlakozót,akkor lesz látható a telepítés végig! -
#9396 pedig engem is érdekelne. vagyis a bátyámat, de ez lényegtelen. -
#9395 add róla a linket, 5.1 nem számit mert nem 5.1 es a fülesem. Csak menjen 64 biten is -
Pio #9394 szerk.: mert már többször is kibeszéltük itt a topikban. -
Pio #9393 Ja, van 7-es driverük ami teljesen bugosan kezeli az 5.1-et. De cserébe WHQL, arra jutott idejük, hogy megcsinálják, juhú, örüljünk...
Inkább nem írom le újra a többi problémát vele kapcsolatban. -
#9392 van Sound Blaster Live! 5.1 hangkartya driver windows 7 re? LINKET de gyorsan! :D -
#9391 Nem védem a Realtek-et ,de már van Win7 driverük,ami megegyezik a Vista-sal szal... -
Pio #9390 Hoppá, nem figyeltem, valóban. Csakhogy ugyan ez a helyzet a HD Audioval is... mondjuk Creative-ot nem ismerem, szóval nem tudom, hogy ők mennyire szokták az ilyen hibákat kijavítani :) -
#9389 Realteket ismerve inkább soha... :(
Creative-ot akartál írni gondolom... -
Pio #9388 Nincs, több, mint 2 hete nem is jött új driver, szóval szerintem már nem is nagyon próbálkoznak... Talán majd RTM után vagy a Realteket ismerve inkább soha... :( -
Petike954 #9387 Sb live 5.1-s hangkártyához van már olyan driver, amivel 5.1-ben szól a hang? -
#9386 Már a boltokban van, az első 100 millió vevőnek ajándékba egy mac osx is jár összehasonlításként -
#9385 Bocs igazad van. Nem olvastam vissza. -
#9384 #9378
Olvasni tudsz?! -
#9383 Sziasztok
Van már végleges változat? -
#9382 angolul én is tudok, orosz a forrás, gondolom ezért vannak szerteágazó csoda hírek a neten a wzor alapján minden esetben :) -
#9381 más azért tud angolul is
haló -
#9380 nem tudom mit fordítottak, de én nem ezt veszem ki a google translaten, 10-én már kész lesz az utolsó lehetséges jelölt build, amit megkapnak a TAP teszterek is, 13-14-én kiválaszják a véglegest és 24-én már a connectről is lehet tölteni. -
#9379 -
Pio #9378 "
Úgy tűnik, mégsem sikerül tartani a jövő hétfőre tervezett, sőt be is jelentett RTM kiadást. Az orosz Wzor oldal információi szerint, a 7260-as számmal kezdődő ún. RTM jelöltekből már a kilencediket (7268) is kiadták, a 7269-es összeállítása is folyamatban van, ám ez időigényes feladat, a teljes forráskód fordítása tudniillik közel fél napot is igénybe vesz. És e változat sem az utolsó lesz a sorban, a fejlesztők már a 7270-en dolgoznak.
A vártnál jóval több kiadást feltehetően az előre vártnál több hiba okozza, de azt se feledjük, hogy ilyenkor a puszta hibajavítás mellett a kód optimalizálásán, rendszer működésének gyorsításán is dolgoznak. Most még nem késő belenyúlni a rendszer magjába, mintsem hogy majd különböző Service Pack-okban legyen pótolva ez a munka, számos program-összeférhetetlenséget okozva. Az új céldátum egy héttel később péntek, vagyis július 24-e. A végleges megjelenést nem befolyásolja a csúszás, október 22-én kerül a boltokba az angol, 31-én pedig a magyar kiadás.
"
Még egy hetet várhatunk... :( -
#9377 Véletlenül, nem 2 monitorod van ?