46641
  • EK1TEP
    7264
  • mrzoltan
    Hy all!

Melyik a legfrissebb build?

• strebacom
    Ez egy hülyeség....
  • nandorb
    a NOD32 az kalap szart se er...hiaba dicseri mindenki amikor jelentkezik a virus akkor meg baszhassak az emberek a gepet,mert a nod nemtud semmit se csinalni...
  • Loufee
    vagy GTX260 896MB
  • Loufee
    ja ilyen esetben a 9800GT az egészen megéri ár/teljesítmény alapján.
    én egy GTX280 1GB-on gondolkodok csak még kell hozzá money is ugye...
  • BIZ0906
    Nekem meg HD 2600 XT de ez már nem mai darab de ha van lehetőség akkor a legjobb ár/teljesítmény alapján vásárolni akkor ez a 9500GT nem érné meg nekem mert a többi ahoz a VGA-hoz képest többet tudna.
  • NEXT LP
    Sziasztok!

Volna egy kis gondom: Pár napja érdekes dolgot kezdett csinálni az IE8, "láthatatlanul" futott a háttárben, a Task Managgerben vagy százszor volt az iexplore.exe, de ha sorban leállítgattam öket nem jöttek vissza. Elkezdtem kutakodni, lefuttattam egy NOD32-t, aztán azt olvastam, hogy a BitDefender már orvosolt egy hasonló problémát és fel is telepítettem, aztán utánna mikor újra indult a gép ahogy bejött az asztal rögtön meghalt minden... oké, csökkentett módban visszaállítottam a rendszert, minden működik. Késöbb rájövök, hogy az IE-s gondot valami fura bővítmény okozza, ki is lövöm, viszont most minden indulásnál azt írja a Win7 (RC), hogy "Host process for Windows Services has stopped working", néha kétszer is. Lehet köze a BitDefender-es fagyáshoz, vagy akárhogy az előző esethez? Találkozott már valaki hasonlóval? (A google-n találtam egy hasonló problémára megoldást, de az nem segített.)
  • Loufee
    amúgy nem értem mi a gond. nekem 8600GT 256MB-m van és tökéletesen futnak a játékok rajta
  • Loufee
    heló amikor aktiválni akarom a win7-emet akkor nem tudok nullát meg egyest írni. ha tud valaki segítsen. előre is kössz
  • BIZ0906
    Én meg egyszerüen kifejtem nem lenézően csak csodálkozva hogy ahoz a géphez, hogy passzol egy olyan kari. És nem tőled kérdeztem!

#9434: Ahogy már válaszoltak nagyon kevés ha a mai játékokhoz kell. Igazándibol csak ezt kell kicserélni egy hát GeForce 9600GT-től felfelé vagy ami ennél jobb és több a választék Radeon 4730 és attól felfelé.
  • werkfilm
    hogy szivárogna ki ami nem létezik? csak visszaolvasnék pár kommentet
  • EK1TEP
    7300 már kiszivárgott?
  • Snexi
    7300
    7264 és nincs benne magyar nyelv,de van hozzá mui
  • EK1TEP
    Kérdéseim:

1. - Lehet már pontosan tudni hogy mi lesz az RTM verzió száma?
    2. - Mi a legújabb build ami kint van most és van benne magyar nyelv?
  • EK1TEP
    Kérdéseim:

1. - Lehet már pontosan tudni hogy mi lesz az RTM verzió száma?
    2. - Mi a legújabb build ami kint van most?Van benne magyar nyelv?
  • [Jakuza]
    Nem ajanlotta senki neki, ideje lenne olvasgatni, nem csak mast fikazni.
    Egyszeruen megkerdezte csak, hogy az o konfigjan mennenek Win7-el a jatekok.

Akkor valasz normal hangnemben, nem neked, hanem a kerdezonek.
    Elmennenek minimalis felbontas mellett, eppen ezert nem artana egy erosebb vidokartya, mint pl Ati 4830,4850,4770. Ezekkel meg talan ugy 2010-ig ellehet lenni a 1600x1200as felbontas kornyeken.
  • BIZ0906
    "GeForce 9500GT 512MB DDR2"
    Ezt ki ajánlotta? :S
  • KranaZoli #9438
    "GeForce 9500GT 512MB DDR2"

Játékok futtatására felejtős kártya. 9500GT gyenge, DDR2 naggyon kevés már...
  • Blasta
    "A VISTA is csak azért kell,mert az kezeli a 4GB ramot.Ezen a gépen szépen futnának a Windows 7 alatt a játékok:AMD Phenom X2 7750;4GB DDR2;GeForce 9500GT 512MB DDR2;Seagate 400GB 16MB cache?Segítségeteket előre is köszönöm!"

Ez nem teljesen igaz, emrt a 32bites Vista nem kezeli a 4giga ramot.
    A 64 bites már kezeli. Ugyan ez van a Win7-tel is.

Amúgy az a konfig elég erős a Win7-hez (is).
  • KranaZoli #9436
    Nem vagyok jós, honnan tudjam?! De szerintem nyáron torrent-en már kint lesz az RTM, ha valóban elkészül. És azért írtam, hogy sokáig meg MS sem húzhatja, mert "kell a pénz kalácsra" :) + pörög a projekt fölött az idő.
  • paragraf
    Akadt egy kis problémám a Win7-el és a Konica Minolta QMS PagePro 1200W nyomtatómmal. Sajnos nem tudtam működésre bírni a masinát (XP alatt tökéletesen működik). Csak XP drivert találtam hozzá. Megoldható valahogy, hogy tudjak nyomtatni ezzel az öreg masinával Win7 alatt? (próbáltam az összes beépített Win7-es Minolta PagePro drivert, de egyikkel sem kommunikált)
  • pityubá
    sziasztok!
    Érdemes feltelepíteni a WINDOWS 7-et?Mivel tud többet a VISTAnál?A VISTA is csak azért kell,mert az kezeli a 4GB ramot.Ezen a gépen szépen futnának a Windows 7 alatt a játékok:AMD Phenom X2 7750;4GB DDR2;GeForce 9500GT 512MB DDR2;Seagate 400GB 16MB cache?Segítségeteket előre is köszönöm!
  • tommygear
    hát ha akkor jön ki akkor 100% de ha késik 1 hetet akkor max 0
  • DJ RX7
    ennek mennyi az esélye, hogy kiszivárogjon?
  • L7wy
    Nekem Avira megy a 7264en, és még megy Comodo IS és ESET SS 4 is..
  • gaben104
    Üdv! Help kellene! feltettem ma a Build 7260 verzióju win7-et! Minden tuttin mennt csak amikor vírosírtót akartam felrakni megállt a tudomány :S Kiirta,hogy nem kompatibilis a gyógyíttó progi. NOD32 nekem egy jól bevállt progi azt erőltettem(próbáltam) rá tenni nem sok sikerrel:( Ti miket használtok vagy a NOD-ot hogy rakjam fel? Kérlek segítsetek előre is köszönöm:)
  • macleody
    Nálam is ment, tegnap kezdte a hülyeséget. Futattam a CCleaner-t, lehet az kavart össze vagy törölt valamit.
  • bon
    Nálam gond nélkül indulnak parancsikonról.
  • PunkZoli
    branch rtm ről van valakinek véleménye akinek rc , vagy azóta volt fennt valami újabb verzió?
  • macleody
    Találkozott már valaki olyan problémával, hogy azok a játékok amik dvd-t vagy daemon tools-t igényelnek nem indulnak el az asztali parancsikonnal? Csak total commanderből vagy intézőből tudom indítani.
    A feladatkezelőben ott van mintha menne de nem.
  • werkfilm
    pár nap alatt valamelyik partnertől vagy tesztelőtől biztos, ha nem azonnal
  • PunkZoli
    és ez is ki fog kerülni? :Ð
  • 590227
    SB LIVE VOLT.DE NEM JÓ??
  • bon
    igen
  • KranaZoli #9421
    Sokáig nem húzhatják. :)
  • Mr Manson
    vagy NEM