46641
-
#9776 amúgy én azt mondom h a rendes , microsoft lapjról leszedhető 7100es build a legbiztonságosabb...mármint , ki tudja h a többi kiszivárgótt verzióban milyen kártevőt építettek be egyesek...már próbáltam egy 73xx verziót...nem tudom pontosan melyiket...és hát, konkrétan vmi gebasz volt vele -
#9775 na ott a pont :) de mind1...már sikerült megoldani , az a lényeg -
#9774 7264.0.090622-1900_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate én ezt használtam és ment rendesen. -
#9773 XPben is van ilyen azt hiszem valahol, mert én is avval szenvedtem anno. :D
Hm most nézem a 9772-t: Homeban nincs biztonság fül sajna. -
#9772 lehet amiatt nem látok ilyen beállítást xp-n mert home-om van...eredeti :D -
EK1TEP #9771 Még nincs kész! -
#9770 köszi a segítséget :) de xpben az volt a gond h ilyen lehetőségem nem volt, de win7ben hozzáadtam everyone nevű felhasználót :D és bevette a genyládája :) -
#9769 én a 7264 csináltam edig csak én várok a rendesre egyelőre. -
EK1TEP #9768 Ezt az ötletet én is támogatom! -
#9767 Nem akarsz házigazda jogot kérni? Ráférne néha a topicra és korábban már volt erről szó. -
#9766 Virtual alá be kell kötni hálózati meghajtóként a tényleges gazda OS alatti meghajtót. -
#9765 Hm, így még nem próbáltam, a saját tulajdonba vétel mindig bejött. :) Bár összesen egyszer fordult elő, véletlen eltöröltem a systemet és nem engedte újra hozzáadni, úgyhogy csak a saját tulajdon segített. Az volt a rossz, hogy minden reinstallnál újra kellett csinálni az egészet, mert nem engedte utána megint olvasni. -
#9764 én virtualba raktam fel de énse tutam kideriteni a particiot nem mutata -
#9763 Biztonság fülön vegyél fel egy magas jogosultságú felhasználót XP alatt pl. system, rendszergazda ezután már hozzá kellene férned a problémás meghajtóhoz. -
#9762 Ha betűjele van akkor tudod saját tulajdonba venni. XPben nem tudom holvan, nincs XP-m már, de win7 alatt leírom angolul, ez alapján csak megtalálod XPben is.
Jobb klikk a meghajtón->Properties->Security->Advanced->Owner fül->Edit->Válaszd ki a felhasználód->Pipáld be, hogy Replace Owner On subcontainers and objects->Alkalmaz és OK. XP alatt csináld. -
#9761 hát nem igazán tudok mit csinálni...hogy kéne saját tulajdonba venni?:S mert látni látom..csak nem léphetek bele...sőt még azt se látom h mennyi hely van rajta...win7ben meg látom és rendesen tudok csinálni mindent rajta :\ annyit ír, hogy "Helyi lemez E:" és kész -
#9760 :DDDDDDD -
#9759 látom nagy a képed ecer meg szét esel gyerek -
#9758 A security fülön valami rendszerközeli felhasználót töröltél. Vedd XP alatt saját tulajdonba és fogod tudni olvasni a partíciót. Ha maga a meghajtó sem látszik, akkor adj neki előbb betűjelet a lemezkezelőben. -
Mielőtt idióta PMeket irogatsz, tanulj meg magyarul írni.
-
#9756 az miért van h win7tel próbáltam a meghajtó megosztást...nagy nehezen egyszer megcsináltam, meg vmit csináltam a biztonsági beállítással (pl jobb egér gomb, security ) és azóta nem látom XP-men azt a meghajtót...:\ mi lehet a gond? -
#9755 hajrá jólene már egy jo téma mert jó olvasni. -
Apocalipto #9754 Aha. Nem csinál bajt. -
#9753 igen -
#9752 minden funkcioját? -
#9751 minden funkcioját? -
Apocalipto #9750 Használom, igen. -
#9749 Win 7 alatt használ valaki CCleanert?
ÉRdemes mind a cleaner mind a registry részét használni? -
#9748 Előbb inkább személyi kellene. Jah már az újszülöttnek is lehet :/ -
#9747 szard le, mindenhol ezt csinálja -
#9746 Te mit kötözködsz te nyomorék takonypóc? Szólt itt hozzád valaki? Olvassál egy kicsit. Majd akkor lesz végleges ha kinyomták a boltokba / felkerült technetre / msdnre / msdnaa-ra bár gondolom ezek a szavak semmit nem mondanak. -
#9745 Város: Szigethalom
ez a Redmond új magyar fordítása? -
#9744 Tudom, hogy nem végleges. -
#9743 ez ugyanolyan marhaság mint a sims 3-nál... kiszivárgott 1 hónappal a megjelenés előtt az EA meg egyből nyomatta a hülyeséget hogy ez csak egy beta verzió, kiadták és ugyan az volt... -
EK1TEP #9742 Még piszkálják -
#9741 Majd ha már a technet vagy msdn oldalon is fent lesz az RTM akkor már tuti kész lesz. -
EK1TEP #9740 Neked legyen igazad :)
Mert akkor nem kell töltenem megint csak kiírom ezt :P -
#9739 ezt majd meglátjuk
microsoft ugyanúgy kelti a hisztit h vírusos meg nincskész aztán kitudja hogy most hazudnak-e. -
EK1TEP #9738 Nem végleges :)
Nekem is megvan. -
#9737 Microsoft.Windows.7.BUILD.7600.RTM.x64-OMGWTF
magról