46641
-
#9816 :DDDDD
A szabályzatban benne van ha jól emélkszem, legalábbis a régiben benne volt, hogy tilos nyílvános oldalon emlegetni az oldal nevét. -
EK1TEP #9815 Jól van leesett XD -
EK1TEP #9814 Ezt benéztem!
ez az encore :D -
Apocalipto #9813 ASDASDASDASDASSDASDASDAS Most írtad le a választ xD -
EK1TEP #9812 Áhhá akkor ez ilyen komoly oldal?
Ncore szintű?
Nagyon elit hely lehet... -
#9811 1001 THX!
EK1TEP
De ad. (by Google)
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ hivatalos weboldala. -
#9810 Ha lenne accod tudnád miről van szó, ha meg nincs, akkor teljesen lényegtelen. :) -
#9809 hát, a torrent topikban le van írva, hogy magyar trackerek nincsenek, szal csak annyit segítek, hogy egy magyar-angol szótért lapozz fel a 'ráadás' szónál. -
#9808 ha rajta lennél tudnád miaz, szal mind1 -
EK1TEP #9807 google semmit nem ad róla! -
#9806 zárt torrentoldal -
#9805 Microsoft.Windows.7.BUILD.7600.RTM.x64-OMGWTF -
EK1TEP #9804 Mi az a mag am?
Annyian írják... vmi torrent oldal? -
Apocalipto #9803 Google > Mininova -
#9802 mag? -
#9801 Inkább arra írjatok vmit, hogy honnan lehet letölteni a 7600-os talán végleges RTM-et?! Torrent link, please. -
n3whous3 #9800 Igen, nem csak nekünk adják ki, de ettől függetlenül megértem a cégeket és igazuk is van. -
EK1TEP #9799 Jaj de ne mond már hogy csak nekünk egyéni usereknek adják ki az új HW-et és operációs rendszereket?...
Na de elég az offból!!! -
#9798 Én elsősorban az otthoni begyepesedett felhasználókra gondoltam. -
#9797 Ma reggel írták le nekem milyen fájlt kell kitörölni. Fogsz egy PowerISOt, megnyitod az imaget, kitörlöd, elmented és kiírod újra. -
n3whous3 #9796 Szerinted pl. egy biztosító megengedheti magának, hogy az intranetet és az officet tökéletesen elfuttató 4-5-6 éves egész gépparkjukat lecseréljék csak azért, hogy win 7 legyen? Meg egyáltalán a pazarlás ebben a világban, örülök, hogy nem akarnak sokan azért váltani, hogy váltsanak... Én is win 7-et használok már, de csak azért, mert megtehetem, mert ez a gép még bőven elbírja, meg arra lett építve, amire. Ennyire ne legyetek már... nem is tudom minek nevezném ezt a stílust, vagy magatartást. -
EK1TEP #9795 Na még 1 barát :D
-
EK1TEP #9794 Kom hallod nem is találkoztam még ilyen emberrel
Fujj XP !! -
Apocalipto #9793 Számból vetted ki a szót.
Fatal: Azt az iso-s dolgot elküldenéd PM-ben valamikor lécci léccii? -
#9792 Vista is jó, semmi pénzért nem használnék már XP-t. -
EK1TEP #9791 Na végre aki mellettem áll!
a WIN7 jóó! Váltson mindenki! -
#9790 Ez így van, de ettől még haladni kéne a korral, tetszik vagy nem az xp egy elavult "ócskavas". -
#9789 Nem. Otthonra teljesen jó. Ha játékot nem nézzük, akkor Linux.
Vállalati környezetben írtam.
Amit linkeltél:
"Érdekes felmérést közöltek a napokban a tengerentúlon, amelynek eredményei szerint a vállalatok nagy többsége a Vista után a Windows 7 telepítését és alkalmazását sem tervezi - a fő indok a takarékosság."
Takarékosság is, ill. hidd el cég, vállalat (ahol nagy géppark van - nem pár tíz db-os; több XP-n futó alkalmazást is használnak nem csak az Office-t) nem tudja olyan könnyedén ezt megoldani, ahogyan Te otthon. -
EK1TEP #9788 Hmm akkor miért nem C64-es gépekkel dolgoznak?
Jó am értem :) -
Apocalipto #9787 Nem szar, csak a váltás cégeknek igen körülményes és költséges tud lenni. Ezért maradnak a jól bevált módszereknél. -
EK1TEP #9786 Most azt mondod h szar a win7?
én nem tom már komolyan...
Volt fent nemrég xp és hát majd meg haltam már falat kapartam mert állandóan gondolkozik meg befagy nem bír leállítani egy progit ha hibásan záródik be... csomó idegesítő dolog van benne!
Ehez képest win7/vista felüdülés volt számomra könnyen vette az akadályokat meg mindent! -
#9785 Ebben semmi elavult dolog nincs. Képzelj el egy több ezer gépparkból álló céget. Az összes alkalmazás WinXP és DOS. (parasztországunkban) A legtöbb vállalat nem vezet be egy új OS-t, amíg annak a gyermek betegségei ki nem jönnek. A telepítés sem lenne 1xerű dolog, még akkor sem ha hálózatos telepítésről beszélünk (SMS csomagok küldésével a kliens-ekre, stb...) Vállalati környezetben, ami ráadásul Intranet hálón van, miben nyújt többet a Seven amiért váltanának. Ez a legkevésbé pénz kérdése. Sokkal inkább a régi hálózat cseréjét érintő munka. Éles környezetben, ahol pöttyet nehez tolerálhatóak egy gyerek cipőben járó OS hibái.
Csak remélem, hogy az atombombák kilövését, irányítását ellátó szgépeken sem terveznek Seven frissítést. -
dashed_ #9784 en is tamogatom. ;)
(egy rendszeres olvasoja a topicnak) -
#9783 Ok, akkor kérek és majd kiderül, hogy kapok e. -
EK1TEP #9782 http://www.sg.hu/cikkek/68554/a_windows_7_et_is_atugornak_a_vallalatok
Nem értem... még mindig XP-znek?Mi a f*sz bajuk van?Tiszta jó lett a Win7 kis gépigény, gyors stb. nem igaz hogy nem lehet rá váltani.
Tudom... pénz is szerepet játszik benne meg ilyenek de akkor is mér kell elavultnak lenni.
Nem bírom az ilyet meg akik még mindig XP-t használnak azokat sem értem, elnézést mindenkitől de csak sajnálni tudom őket!
Sok elavult ember... -
#9781 Kérjél nyugodtan szerintem, ugyanavval a lendülettel kérhetsz a Vista topicra is. :) Elég sokat letettél az asztalra szerintem. -
#9780 Ha van rá igény és támogatottságom akkor kérhetek Házigazda jogot. -
#9779 Én már saját magammal szúrtam ki úgy, hogy azt akartam elérni XP-s gépen, hogy csak Rendszergazda felhasználónak azon belül is tartományinak legyen joga csak adott partícióhoz, így minden más felhasználót töröltem a listából. Viszont összefutottam olyan progival (Office 2007) ami szeretett volna írni a csak Rendszergazda jogosultsággal rendelkező partícióra és ezt addig nem tudta megtenni amíg nem vettem fel a System felhasználót. -
#9778 Nekem semmi gebasz a 7600al. -
#9777 a helyesírási hibákért sry :D