46641
-
#9736 barátnőmnél volt vista a laposon 2éve van rajta. az nemtudom. nem tetszett :D -
#9735 azt gondolom :D, de fel kell, h készítselek arra, h a 7-et sajnos sokkal kevesebbszer kell újraraknod 8 év alatt :D vistából kiindulva :) -
#9734 azért 8év alatt elégszer újraraktam ;) -
#9733 csoda, h 8 évet kibírt az xp-d -
#9732 tegnap összeomlott a rendszerem.
2001óta használtam xp-t.
eredeti, rendszeresen frissített és karbantartott állapotban.
most próbaképp felraktam ezt. és meg kell hogy hagyjam. eddig pár óra használat után semmilyen hátrányát nem érzem.
minden hardverem szépen muzsikál. a külcsín tökéletes. a kezelőfelületnek hála gyorsabb a használata. kivételesen jó választás volt : )
-
#9731 Info: link -
#9730 Áhá! Értem!
-
#9729 de csak a ténylegvéglegesre jönnek majd a biztonsági és alkalmazás kompatibilitási frissítések, a többire nem annyira :) -
#9728 Még várható frissebb a hónap vége fele. Bár privát véleményem szerint túl nagy különbség már nem lesz (nem lehet) köztük. -
#9727 Melyik 7600-ast töltötted le?! Honnan?!
Mi az, hogy ez nem rendes RTM?! -
#9726 Hivatalos közlés szerint még dolgozank rajta. Az elképzelhető, hogy a száma az marad ami kiszivárgot, de a belseje biztos nem. Ja meg tudom figyelni Techneten, hogy megjelent e már. Így volt a vista Sp2-vel is, hogy láttam a megjelenés napjától kezdve, csak éppen letölteni nem engedett, mert lejárt az előfizetésem, így megkellett várnom amíg elérhetővé vált a nagyközönség számára is. -
dashed_ #9725 "Akkor Cod4 multi a nemtom mi miatt"
Semmi miatt. Nalam es meg sokan masoknal hibatlanul megy a multi pbvel.. Lehet ,hogy az ismerosod nem frissitette a pb-t es ezert nem megy neki -
Ari18 #9724 Tuti, hogy ez az RTM, ezt írták a Vista SP2-re,hogy ez nem a végleges, aztán bitre megegyezett a két hónappal később kiadott verzióval. -
Apocalipto #9723 Akkor Cod4 multi a nemtom mi miatt. Egyik ismerősöm RC-t használ és mégse jó neki. -
BIZ0906 #9722 Az király xD -
dashed_ #9721 "Cod4 multi a punk buster miatt"
7100 Rc alatt ez mar nem igaz.. -
#9720 bf heroes is PB-s és müködik -
Apocalipto #9719 Cod4 multi a punk buster miatt, meg az összes játék ami GameGuard-ot használ (64 bites Win7re van patch rá)(LineAge2, Rappelz, Stb.) -
BenceYCE #9718 Tudtok mondani egy gyors listát, hogy mi az ami több embernél nem működik az új win-en? -
#9717 Na felraktam a 7600at, semmi baj vele egyelőre. Nem aktiváltam, minek, 30 napig működik és addigra úgyis kijön a rendes RTM. -
#9716 Már csak a végleges RTM változat jöhetne -
#9715 de most meg beírt valami serial számot magátol rámentem activate és eredeti lett
-
#9714 nah felraktam a rendszert hát a crack egyáltalán nem mükdik sőt egyikse müködik , rtm
volt egy érdekes betltő képernyőm is XD
-
#9713 http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/default.mspx
Debugging Tools al kitod olvasni az elmentet hibajelentés fájlt és akkor kiderül mi a hiba -
Ferrault #9712 Hali!
Egy hete töltöttem le a microsoft oldaláról a win7-et és most bootolás után ezt a képernyőt kapom:
Kékhalál
Mondom köszi szépen... Tud rá vki vmi megoldást, vagy rakhatom újra? -
#9711 Á, thx. :P -
EK1TEP #9710 Köszönöm a választ :) -
#9709 Nincs még kész a Windows 7 és július második felében fog elkészülni. -
#9708 rtm a boltokban jelenik meg 200 dollárért kulcsonként ^^ -
BBencze #9707 Nem publikus ,és nem is lesznek nyilvános kulcsok, ez a boltokba kerülő verzió. -
simonl #9706 Sziasztok,
A megjelenő RTM már egy teljes értékű, publikus operációs rendszer lesz valameddig ?
Nyilvános kulcsokkal stb.?
Köszönöm -
EK1TEP #9705
Ott van az a blog bejegyzés de én krvára nem értek angolul
Még mindig nem dőlt el melyik a végleges RTM? -
#9704 kábítószer -
EK1TEP #9703 7600.16385 ? Ez mi? -
#9702 Eggyik sem. -
EK1TEP #9701 Na akkor most melyik a végleges? -
#9700 És ha kijön még a magyar nyelvi pack is hozzá akkor minden fasza lesz már :D -
#9699 7600.16385 is coming!
wee -
#9698 Update on Windows 7 RTM -
#9697 Illetvetörli, akkor allsku lesz...