46641
  • VRSDM
    barátnőmnél volt vista a laposon 2éve van rajta. az nemtudom. nem tetszett :D
  • reaper4
    azt gondolom :D, de fel kell, h készítselek arra, h a 7-et sajnos sokkal kevesebbszer kell újraraknod 8 év alatt :D vistából kiindulva :)
  • VRSDM
    azért 8év alatt elégszer újraraktam ;)
  • reaper4
    csoda, h 8 évet kibírt az xp-d
  • VRSDM
    tegnap összeomlott a rendszerem.
    2001óta használtam xp-t.
    eredeti, rendszeresen frissített és karbantartott állapotban.
    most próbaképp felraktam ezt. és meg kell hogy hagyjam. eddig pár óra használat után semmilyen hátrányát nem érzem.
    minden hardverem szépen muzsikál. a külcsín tökéletes. a kezelőfelületnek hála gyorsabb a használata. kivételesen jó választás volt : )
  • bon
    Info: link
  • KranaZoli #9730
    Áhá! Értem!
  • werkfilm
    de csak a ténylegvéglegesre jönnek majd a biztonsági és alkalmazás kompatibilitási frissítések, a többire nem annyira :)
  • lck
    Még várható frissebb a hónap vége fele. Bár privát véleményem szerint túl nagy különbség már nem lesz (nem lehet) köztük.
  • KranaZoli #9727
    Melyik 7600-ast töltötted le?! Honnan?!

Mi az, hogy ez nem rendes RTM?!
  • bon
    Hivatalos közlés szerint még dolgozank rajta. Az elképzelhető, hogy a száma az marad ami kiszivárgot, de a belseje biztos nem. Ja meg tudom figyelni Techneten, hogy megjelent e már. Így volt a vista Sp2-vel is, hogy láttam a megjelenés napjától kezdve, csak éppen letölteni nem engedett, mert lejárt az előfizetésem, így megkellett várnom amíg elérhetővé vált a nagyközönség számára is.
  • dashed_
    "Akkor Cod4 multi a nemtom mi miatt"
    Semmi miatt. Nalam es meg sokan masoknal hibatlanul megy a multi pbvel.. Lehet ,hogy az ismerosod nem frissitette a pb-t es ezert nem megy neki
  • Ari18
    Tuti, hogy ez az RTM, ezt írták a Vista SP2-re,hogy ez nem a végleges, aztán bitre megegyezett a két hónappal később kiadott verzióval.
  • Apocalipto
    Akkor Cod4 multi a nemtom mi miatt. Egyik ismerősöm RC-t használ és mégse jó neki.
  • BIZ0906
    Az király xD
  • dashed_
    "Cod4 multi a punk buster miatt"

7100 Rc alatt ez mar nem igaz..
  • Rage47
    bf heroes is PB-s és müködik
  • Apocalipto
    Cod4 multi a punk buster miatt, meg az összes játék ami GameGuard-ot használ (64 bites Win7re van patch rá)(LineAge2, Rappelz, Stb.)
  • BenceYCE
    Tudtok mondani egy gyors listát, hogy mi az ami több embernél nem működik az új win-en?
  • [HUN]FaTaL
    Na felraktam a 7600at, semmi baj vele egyelőre. Nem aktiváltam, minek, 30 napig működik és addigra úgyis kijön a rendes RTM.
  • bon
    Már csak a végleges RTM változat jöhetne
  • Carloska
    de most meg beírt valami serial számot magátol rámentem activate és eredeti lett

• Carloska
    nah felraktam a rendszert hát a crack egyáltalán nem mükdik sőt egyikse müködik , rtm
    volt egy érdekes betltő képernyőm is XD

• Carloska
    http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/default.mspx

Debugging Tools al kitod olvasni az elmentet hibajelentés fájlt és akkor kiderül mi a hiba
  • Ferrault
    Hali!
    Egy hete töltöttem le a microsoft oldaláról a win7-et és most bootolás után ezt a képernyőt kapom:
    Kékhalál

Mondom köszi szépen... Tud rá vki vmi megoldást, vagy rakhatom újra?
  • [HUN]FaTaL
    Á, thx. :P
  • EK1TEP
    Köszönöm a választ :)
  • bon
    Nincs még kész a Windows 7 és július második felében fog elkészülni.
  • werkfilm
    rtm a boltokban jelenik meg 200 dollárért kulcsonként ^^
  • BBencze
    Nem publikus ,és nem is lesznek nyilvános kulcsok, ez a boltokba kerülő verzió.
  • simonl #9706
    Sziasztok,

A megjelenő RTM már egy teljes értékű, publikus operációs rendszer lesz valameddig ?
    Nyilvános kulcsokkal stb.?

Köszönöm
  • EK1TEP

Ott van az a blog bejegyzés de én krvára nem értek angolul
    Még mindig nem dőlt el melyik a végleges RTM?
  • werkfilm
    kábítószer
  • EK1TEP
    7600.16385 ? Ez mi?
  • bon
    Eggyik sem.
  • EK1TEP
    Na akkor most melyik a végleges?
  • Carloska
    És ha kijön még a magyar nyelvi pack is hozzá akkor minden fasza lesz már :D
  • werkfilm
    7600.16385 is coming!

wee
  • werkfilm
    Update on Windows 7 RTM
  • L7wy
    Illetvetörli, akkor allsku lesz...