46641
  • paragraf
    Van arra mód, hogy a Win7 az XP-s printer driverrel elboldoguljon ? A nyomtatómhoz nem adtak ki Vista drivert, így azzal nem tudtam próbálkozni.

Másik kérdés... Jelenleg 7100-as buildem van, az upgrade nagyobb RC verzióra lehetséges a jelenlegi rendszer eltávolítása nélkül ?
  • mano1b
    ennél volt ez a gondom 7600.16384.090710-1945_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate és xpsp3 közzöt de most most megy rendesen.
  • skateout
    Na Sorry a zavarásért.
    Meg van mi a gondja.
    Ki kell kapcsolni a Homegroup-ot. És csak simán meg kell osztani, igaz nekem itthon megengedhető hogy a listába beletegyem az "Everyone" funkciót, de másnak nem ajánlom.
  • skateout
    Remélem neked is Win7 és XP közötti kommunikáció volt.
    Am meg van olyan mappa is ami írás/olvasásra van állítva, mégsem lehet hozzáférni.
    Vmi más tipp, pontosabb leírás? Régen ment minden, de újabban nem látom a többi gépet sem hálózaton, meg néha engem sem látnak.
  • mano1b
    enged neki az irást és modositást és meni fog a megosztási ablak ba énis jártam igy 2 gép közöt és müködik.
  • skateout
    Srácok, Help!
    MIért van hogy nem mindig engedi meg egy XP-s gépnek hogy beférjen a megosztott mappáimhoz?
    Mostani megosztásaimból meg csak két mappához férhet hozzá a másik gép, holott be van kapcsolva a megosztás. Egyszer leállítottam a megosztást, újból engedélyeztem, aztán engedte egyik mappát, de másat nem, szóval össze vissza.
    Mi a titka ennek?
  • Laci82
    Köszi.
  • werkfilm
    még ebben a hónapban.
  • Laci82
    Jó nekem az angol is a lényeg ,hogy 64 bites legyen
  • Laci82
    Sziasztok.
    Van már RTM verzió ebből a windowsból?
    Ha nincs akkor pedig mikor lesz?
  • EK1TEP
    Minek neked 64bites amikor csak 2GB ramod van?
  • kifli
    én minden reinstallnál letöltöm a legfrisebbet :)
  • rooney8
    Nem tudom :) De pl. ha az egyik valamilyen oknál fogva bedöglik, akkor másik OS-en még ki tudom menteni az adatokat... Jó, tudom nem csak ez az egyetlen módja, de így könnyebb... Na meg ha pl. akarok játszani egy régebbi játékkal, akkor lehet az új rendszeren nem fog futni, viszont a régin igen... Meg ártani nem árt, akkor meg mérte lenne rajta 2? :)

Ez igaz, de Vista-ból 64 bites volt meg. Win 7-ből meg majd elég lesz a 32 bites és hátha azon menni fog. De meg lehetne oldani 64 bites rendszeren is, csak... mind1, ez nem ide tartozik... :)
  • msstz
    Az XP-t biztosan felejtsd el, hacsak nem akarsz retrósabb játékokkal játszani, amik (nálam biztosan) csúnyák 7-en, de XP-n szépek.
  • Rayden02
    Valaki tudna a hálózati ikon megváltoztatására valami megoldást,nekem annyira nem tetszik!!
  • bon
    Ha Vista-nál driver gondod volt akkor Windows 7-nél is lesz nagy valószínüséggel. Amúgy meg felesleges két oprendszer elég csak a Windows 7.
  • [HUN]FaTaL
    Mi a ráknak két oprendszer? Mindkettő lecsó és win7..
  • rooney8
    Szerintetek XP végleg felejtsem el? Mármint miután kijött a Win7... Mert most van egy XP meg egy Vista a gépen, de nem tudom, hogy melyik helyére tegyem a 7-et... Én inkább Vista helyére tenném, mert azt úgy sem használom szinte soha (driver probléma volt... stb). Ti melyikre raknátok?
  • [HUN]FaTaL
    Nekem semmi probléma, gigabiten megy (ill. amennyit a notebbok vinyóm bír).
  • bon
    Nálam gyors a másolás Total Commander-ben.
  • werkfilm
    másnak van gondja helyi hálózaton másolással win7el? sehogy sem megy 1MB/s fölé a sebesség, próbáltam újabb ethernet drivert realtek honlapról, de nem segít. viszont a winexplorerbe beépülő terracopy-val egyből 7MB/s-re ugrik a sebesség, csak nélküle lassú.
  • mano1b
    edig ez a leg ujabb amit találtam most szedem.

ame: Microsoft.Windows.7.RTM.Build.7600.x86.EN.DVD
    Description:
    http://www.btarena.org/software/windows/windows-7-build-7600-16384-x86-dvd
    Category: Software > Windows
    Total Size: 2.67 GB
    Info Hash: 7ac4faa3b819d04f3c2bd6a1bcfc37d1f75a7c8f
    Added By: Anonymous
    Date Added: Jul 15 2009 - 22:16:39
  • mano1b
    kőszi talán lesz valami majd
  • Evin
    Régen kipróbáltam a Bootskin programot, de nem tudom W7-hez is jó-e. Annak a stílusai sima zip-be voltak tömörítve, csak más kiterjesztés volt nekik adva.
  • Csacsi
    Köszönöm szépen, hogy olyan rendes vagy :)
  • mano1b
    sziasztok nekem egy Bootskin maker kelene Win7-hez tud valaki ijenröl már
  • Blasta
    Ha netán valakinek az új Win7-hez pillangós háttérre volna szüksége, írjatok PM-et és küldök szivesen! ;)

link
  • Evin
    Mert olyan redes vagyok: leírás. :D
  • Evin
    Az le volt írva korábban, vagy google. A vezérlőpulton belül a területi beállításokban van olyan, hogy nyelv telepítése. Ott kell kiválasztani a magyar cab fájlt. Fejből most ennyire futja.
  • Csacsi
    Köszi mindenkinek. Már megvan, és szépen importálja is a leveleimet.

Most már csak a magyar nylvi file-ra kéne válasz, hogy a .cab file-al mit csináljak.

Köszi előre is.
  • Blasta
    Újabban Windows Live Mail-nek hívják és ingyenesen letölthető a MS-tól
  • Evin
    Külön van Mail néven. Azt hiszem a MSN telepítőjével is felrakható, de én sosem használtam.
  • Csacsi
    Sziasztok.

Outlook Express nincs a windows7-be? Hogyan hozom át akkor a régi levelezésemet?

Köszi előre is.

Jah és letöltöttem a magyar nyelvet, egy cab file-ba. Azzal mit csináljak?

Bocsi, a sok láma kérdésért. Egyébként az a dúrva, hogy gyorsabban megy mint az Xp :)
  • bon
    Szerintem figyeli, hogy milyen verzióra akarja felrakni a felhasználó és ha nem RC akkor nem települ.
  • KranaZoli #9942
    Tudtommal még nincs.

De mi van a majdnem kész MUI-val, ami letölthető X64-re is. Nekem az van fent az RC-n és szerintem fasza. Az nem jó a 7600-oshoz?!
  • simonl #9941
    Sziasztok,

Lhet kérdezték már: 7600 build x64 -hez nincs még hun mui. ??

köszi
  • bon
    Tudtommal külön lemezen is hozzáférhetővé teszi az IE8-at a Microsoft
  • KranaZoli #9939
    Az elgondolás majdnem jó. Ha van NET-ed, akkor van megoldás. Ha nincs, pl. elszeparált gép, akkor meg úgysem kell rá. Ezt az MS úgy oldotta meg, hogy valóban nem kell integrálni az OS-be. Windows Update meg fogja találni az IE8-at. Letöltöd és ollé lett böngésződ. Utána már töltheted az FF-t. ;)
  • bon
    Igen rendben van, ha gond nélkül mükődik.
  • simonl #9937

Köszi Bon mester:)

A gyártó oldalán (ASUS) még csak a Vista 64 -es driverek vannak fent, azok is csak módjával.... azokat felteszem, köszi.

Egyébként ha a telepítőlemez felengedi a drivereket akkor az rendben is van?:)