46641
-
#9936 Inkább a gyártó oldalán kell majd keresgélned. A Progik mükődnek. -
#9935 Nekem nem lapul és mégis normális ember vagyok. -
simonl #9934 Sziasztok,
Laptop -ra (4GB)tervezem feltenni a 64bit -es verziót, nyugtassatok meg, hogy a szükséges driver -eket megtalálja nekem a rendszer.
A napi használatú szoftverek közül, - Total Commander, Mozilla, qTorrent, - működnek 64 es rendszeren is?
Köszönöm a válaszokat előre is.... -
Ari18 #9933 Azért írtam, mert nekem is sokat javult, pedig az E8400-em 4GHz járt a mostanimat csak 3GHz-n használom, de így is jobb. Persze ez csak a GTAIV-re igaz. -
#9932 nincs pénz rá :/
amúgy nem megy annyira rosszul közepes beállitásokkal, stabil 35-40 fps de igyis "érezni" hogy kicsit beszaggat amikor körülnézek az egérrel.
bár a fraps akkoris 35 fps-t jelez -
Ari18 #9931 Oda inkább egy négymagos proci kellene. -
#9930 Hali.
Játékoknál mennyire a különbség kb. a Vista és a Win7 között teljesitményben?
GTA IV Vistán nem a legjobb , Win7-et érdemes feltenni emiatt? -
#9929 azért sztem minden normális embernek lapúl egy firefox install a vinyóján a többi program istallja között... -
#9928 vagy nincs mac-es ill linuxos a közelben aki segítene :D -
#9927 legalább akk telepítésnél lehetne választani melyik böngészőt akarod használni, de ms sem hülye :/
és később ha már senki nem használ olyan oprendszert amiben van alapból böngésző honnan szerezzük be a böngészönket? :D -
#9926 hát annyit tudok hogy a többi böngésző készítő reklamált hogy ez így előny az ie-nek hogy alapból része a win-nek, bár szerintem ez baromság, akk szerintem szedjék aki a media playert is meg a beépített töredezettségmentesítőt, sőt az ikonokat is és skinek se legyenek, szerintem jelenjen meg telepítés után egy dos ablak és mindenki olyanra csinálja meg amilyenra karja vagy tudja...
(mac osx-et ménem basztatják?) -
#9925 nem lesz. ms/mozilla/google/stb oldaláról kell browsert letölteni és pendriverol vagy cdrol telepiteni. -
BIZ0906 #9924 Naja kicsit szánalmas aki ezt kitalálta de gondolom az OP.rendszeren belül megtalálható lesz a IE. -
#9923 egy kérdésem lenne :)
ugyhalottam ie nélkül adják majd ki a cuccost, de akk hogy tudom letölteni a firefoxot? :D
biztos van rá megoldás de mi az? -
#9922 HELP!
real-time hangfelvételnél az audacity miért csak mono-ban vesz fel? így sokkal halkabb az eredetinél. látom, hogy a "what u hear" is halkabb. pedig stereo-ra van állítva -
#9921 okés akkor nem szóltam semmit. -
Apocalipto #9920 DJ RX7: Marhaságot állítasz. A gyárilag rápakolt memóriához hogy tudnál hozzáadni? Ne viccelj már..
Lcapitant: Fényévekkel jobb. Már a Vista is az volt. -
#9919 mit gondoltok jobb a 7 mint az xp?
ha jobb akkor mennyivel? -
#9918 ööö hogyan tudnék a vga-hoz ramot adni még? itt azt írja, hogy lehetséges. ha most marhaságot állítok akkor sry.
-
EK1TEP #9917 Áh köszi!
Akkor majd legközelebb lefotózom mi a baj -
#9916 Kikéne kapcsolni a rendszer automatikus újraindulását rendszerhiba esetén. vezérlőpult/rendszer/speciális rendszerbeállítások/indítás és helyreállítás menüpontnál megteleheted -
#9915 Professional a Business helyett van, de benne van a media center meg minden ami a home premiumban. Gyakorlatilag egy ötvözete a régi business és home premium verzióknak, de hiányoznak belőle az ultimate extrák és a nyelvi támogatás (amit marhára lesz*rok :D) -
EK1TEP #9914 Úgy láttam torrenten fent van a 7600Build x86 -
EK1TEP #9913 Dobott ez már mindent!
Sosincs időm lefotózni! -
Apocalipto #9912 Lehet megkéne nézni hogy milyen hibaüzit dob fel kékhalálkor... -
EK1TEP #9911
Sz*r a windooows!!
Mit csináljak?El indul még de néha kékhalálozik meg lefagy meg mittom... -
#9910 Ja, szerintem is. Mindent bele és legyen 20.000 HUF :D -
#9909 Legjobb lenne, ha magad választhatnád ki, hogy mit kérsz bele, és úgy alakulna az ára is :p -
#9908 Ez így van, de én nem csak otthoni felhasználó vagyok. pl. nekem a domain join, Remote Desktop Host, XP Mode (Windows Virtual PC) fontos. De az ultimate is tartalmaz csak abban a változatban elérhető szolgáltatást ami hasznos lehet számomra. -
EK1TEP #9907 Nekem bőven jó lesz a Home Premium is! -
#9906 Na igen de ahogy megnéztem a Professional a Céges megfelelője a Home Premiumnak... [De akkor meg minek az Enterprise?] -
Apocalipto #9905 Szerintem a professional tök felesleges. Otthoni felhasználóknak Home premium a tuti. -
#9904 Az összehasonlítást nézve a Professional is egy elég jó választás az Ultimate-hez képest. -
Pio #9903 Kössz, ez nagyon hasznos volt, most nem fogom feleslegesen a legjobbat telepíteni, otthonra elég lesz a home premium, vagy talán a virtual xp miatt a professional, de az ultimate teljesen felesleges lesz nekem. -
#9902 nemtom, én csak most vettem észre a problémád, de ez a lehetőség vhogy egyértelmű volt számomra :D -
#9901 Most nem tudom kipróbálni, mert éppen újra kellene indítanom az OS-t Update után. Lóf*szt! Ha ez így van?! Akkor miért csak most kell Nekem ezt megtudnom?! Nemtom hányszor szenvedtem ezt végig Vista alatt is. -
#9900 jelöld ki shiftel az összeset majd jobb gomb és frissítések eltüntetése
7100nál működik most néztem meg... -
#9899 Nem baj, ha Én erre azt írom, hogy tök mind1 Ultimate vagy sem, ez így egy kalap kaki. 1esével elrejteni 3x frissítést, hogy ezt nem tudták vmi intelligensebb módon megalkotni. Na, mind1.
Írtam ezt a MobiMouse témát. A Dativus 2009 Professional működik 64 bit-es Seven alatt is. Azonban csak IE alól. :( Firefox alatt nem. Ezt már melóhelyen is észrevettem, hogy ott is csak IE alól működött a MobiMouse is.
-
#9898 Compare. -
EK1TEP #9897 Mit is kell kitörölni hogy telepítéskor lehessen választani a kiadások közül?
Ultimate,Professional, Home stb.
Tényleg!
A mi a különbség köztük?Van valahol erről leírás?Ez a Professional ez új!