46641
  • KranaZoli #10016
    Én már csak arra tudok gondolni, hogy ez animáció csak vmiért szaggatásnak tűnik. Vista ablak bezáráskor szerintem nem nagyon animál. Bezár és ennyi.

Szal lehet, hogy ez direkt ilyen?!
  • Apocalipto
    1. Min-max animálás kikapcsolása. Am ez direkt ilyen. Nálam is.
    2. Mit zavar az téged?
    3. 1 Hz, lol. Samu driver? ???
    4. Ha megy a net nem mind1?
    5. Mnek érte pénzt adni? :D
  • tommygear
    hát kakor lehet h ez az ablak animáció ilyen lesz?
  • KranaZoli #10013
    Feltettem a 7600.16384-es build-et. (64 bit)

Eddig az RC-vel nem igazán foglalkoztam, hogy ilyen hiba, olyan hiba, de ha ezen már nem sokat alakítgatnak... Hagy némi kívánni valót Maga után:

1.) Ablak bezárásakor maradt a számomra megfejthetetlen szaggatás. (az is lehet, hogy csak vmi animáció, de Nekem szaggatásnak tűnik)

2.) Desktop.ini fájl az asztalon rejtett fájlok megjelenítése esetén. Ezt nem tudták megoldani?! :(

3.) Képernyő frissítési frekvenciánál 59Hz-hez ragaszkodik. Természetesen Samu driver, amit az Update talál fent van. Beállítom, hogy 60Hz, apply. Újra megnyitom ugyanúgy 59Hz. Miért?!

(nem mintha bármit is észrevennék ebből - de akkor is)

4.) Mobile NET-em van. A hálózat ikon a tálcán aktív állapotban olyan wifi-s jel, piros x-el áthúzva.

Amiket fentebb írtam, Vista 64 bit-en semmi ilyet nem tapasztalok.

Ha ilyen marad a végleges verzió, egy újabb MS OS amiért újra nem fogok pénzt adni.

• werkfilm
    ez nem az ami pár órája volt linkelgetve, hanem új
  • [HUN]FaTaL
    Aha és akkro hogy lehet az hogy language: Chinese and English?:D Ma linkelte valaki a torrentet, ott volt írva. Hát mindegy, majd letöltöm ha tényleg RTM. :)
  • werkfilm
    jah ez már nem a tákolt, hanem rendes
    van x64 is, csak még nem torrenten hanem a kínai csodaoldalakon
  • scs17
    "all files in RAR are offical" mspcbeta szerint
  • scs17
    Hát, nem tudni, Július 14-n a microsoft megcáfolta h a kiszivárgott build RTM lenne(cikk), viszont akkor még csak a 7600.16384 volt kint ugye..., majd kiderül lesznek még további buildek...
  • RYO21
    A játékok szempontjából mind1, hogy ultimatet vagy home premiumot használok?
  • [HUN]FaTaL
    Nem hinném, ez egy kínai verzióból tákolt szar.
  • BBencze
    Ez a Final RTM? Mert akkor leszedem, ha nem akkor marad az RC.
  • Apocalipto
    Elmentettem. Nem írtam ki mert vituálison teszteltem. RC-vel jó volt.
  • vachel
    werkfilm:megnéztem a linket,követtem az utasításokat,de semmi.A windows eldöntötte magának,hogy az ő általa szponzorált driver tökéletes, és non-PnP a monitor.Töbször is próbáltam,újraindítások is megvoltak.

kép:
    http://efrud.com/images/nvteleyny.jpg
  • scs17
    [URL=http://forums.mydigitallife.info/showthread.php?t=6407]hümm hümm ^^[/URL]
  • [HUN]FaTaL
    Nekem nem kell a 820 nyelv, a prof bőven jó, és megnéztem milyen mert ebből lesz legális nekem valószínű. Vistaból is businesst használtam, nem hányom tele faszságokkal a gépet, mert minek.
  • [HUN]FaTaL
    Elmentetted az isot? Kiírtad újra?
  • bon
    van
  • mano1b
    erre egy jó válasz van mindenki ójant használ amit meg tud szerezni gond megold va.
  • Koge
    nana, ne bantsuk a masikat, pusztan azt mondtam hogy ebben a szituacioban (marmint hogy nem fizetsz erte, es eros geped van) tok felesleges azon gorcsolni, hogy most home premium vagy ultimate
  • RYO21
    A home premiumban van system restore?
  • Apocalipto
    Szerinted minek találtak ki különböző verziókat? Hogy mindenki azt használja amit akar. IQ fighter.
  • RYO21
    bocs nem láttam hogy válaszoltál !
  • Koge
    az a jo hogy ezek kozul egyik sem automata szolgaltatas, avagy process, az a masik jo hogy egy olyan gep amilyen a tied nincs erzekelheto valtozas, az a harmadik jo, hogy mivel nem fizetsz erte (es a te esetedben egyedul az anyagiak hozhato fel eszervkent)....

innentol kezdve ez csak amator szorszalhasogatas:)
  • Apocalipto
  • RYO21
    Hogy kell azt a fájlt kitörölni? (és melyik fájlt?)
  • Apocalipto
    #9979...

Megnyitod az iso fájlt power iso-val, sources mappából kitörlöd az ei.cfg nevű fájlt, és elvileg telepítéskor fel fogja ajnálani hogy melyik változatot akarod telepíteni...nekem RC-n működött, az RTM-nél már nem...
  • RYO21
    Leszedtem a 7600-as buildet. Hol lehet beállítani, hogy ne az Ultimate-t hanem a Home premiumot tegye fel?
  • werkfilm
    ezt próbáld ki
  • werkfilm
    ha nem olyan geped lenne amin a windows 8 ultimate is gond nelkul fog futni akkor megertenem :)
  • Apocalipto
    Enterprise meg elment nyaralni..

Az ultimatehoz képest a home premiumból hiányzik a Windows XP Mode, Domain Join, Bitlocker, automata biztonsági mentés, meg a 35 nyelv támogatása. Nekem ezek nem kellenek. Home premiumot használok. Nekem nem kellenek felesleges folyamatok. Használok elég programot, van azoktól elég folyamat, wintől felesleges nem kell. Így is van olyan amikor 70 folyamat fut...
  • Koge
    Home Premium es Ultimate kozott annyi kulonbseg hogy az Ultimate kiegeszul az Enterprise szolgaltatasaival (ergo ha nem lepteted be domainbe a gepedet nem lesz kulonbseg, nem lesz sebessegkulonbseg - ami irdatlan nagy hulyeseg hozzatennem:DDDDDD - sem )
  • vachel
    Sziasztok.

Nos nekem az a problémám van,hogy van egy Saphire HD 3650 AGP-s VGA-m.Lényegében meg vagyok vele elégedve,kivéve a Vista és Windows 7-es apróbb érdekességeit.A gyári cd-jén van hozzá 32bites vista driver csomag,ami fel is megy,csak hogy a monitort nem ismeri fel normálisan,mint az XP-n.A felbontásokkal nincs gondom,csak a képfrissítésből csal le 75Hz-ig a 100Hz-ből.CCC max 85Hz-t ír ki a moncsira,de a használható már csak 75Hz,ezt még meg is tudtam oldani hogy a rendszer 100hz-en fusson,felülbíráltam a driverrel,de hogy 3D-s környezetben képtelenség felülbírálni,már a hajamat tépem tőle.Refreshlock és társai nem vált be,első használatnál tökéletes,rendszer újraindítás után nem indul semmi csak kattog a monitor,refreshlokkal vagy anélkül az tökmindegy,drivert nem találtam a monitorhoz sehol,ez a probléma vista és win-7 alatt is.A másik gondom hogy a gyári drivereken kívül képtelenség frissebbet rá erőszakolni a kártyára,vagy a telepítőcsomag hülye,hogy nincs megjelnítésvezérlő ccc és a többi fontos opcio,vagy azt írja ki hogy nem talált VGA-t,ez viszont Xp-n se akar működni.Ha nem spórolták volna ki a CCC-ből a 3D képfrissítés felülbírálását nem lenne gond,érdekes hogy ez benne van az XP-s CCC-ben..Arra is gondoltam hogy lehet rejtett funkcio,mint a régi nvidia driverekben voltak ilyen rejtett dolgok amiket elő lehetett csalni.Valaki aki tudna megoldást azt kérem segítsen mert 3hete vadászom a guglit ez ügyben!

Monitor: Iiyama Vision Master Pro 451 S902JT (elvileg S902JT,gyakorlatilag sehol nem találtam infot a rendszereken)
    VGA: Saphire Radeon HD 3650 512MB AGP
  • Apocalipto
    Mert azon futnak olyan szolgáltatások is ami home premiumban nem megtalálhatók és nekem nem kellenek, ergo lassítják a gépet tök feleslegesen. Vistából is home premiumot használtam. Nekem bőven elég.
    Lehet hogy van, de biztosan kevesebb.
  • KranaZoli #9982
    És az miért zavar?!
    A Home Premium-nak minden szolgáltatását, alkalmazását használod?!
    (abban nincs semmi felesleges?!)

Nem hinném.
  • Apocalipto
    Mert tök felesleges dolgok vannak benne. Nekem home premium kell.
  • KranaZoli #9980
    És?!
    Mi a probléma az Ultimate-el?!

Ami nem kell belőle nem töltöd le, nem frissíted, stb...
  • Apocalipto
    Letöltöttem a 32 bites 7600-os buildot, és hiába törlöm ki azt a fájlt amit kell, csak az ultimate változatot akarja telepíteni
  • bon
    Esély van rá, hogy mükődni fog, bár ha már Vista-n se ment akkor elég kevés.
  • werkfilm
    én simán fel tudtam tenni eszközkezelőben xp-s drivert egy régi canon nyomtatóhoz
    upgrade nem ajánlott, várd meg a véglegest és format.