46641
  • reaper4
    én meg őrült módján kerestem 98 telepítőt :). mire találtam már nem kell:D
  • [HUN]FaTaL
    Linket plz.
  • KranaZoli #10214
    Közben kaptam PM-ben link-et kész VMware 98-hoz.
    De köszönöm a kedvességed!

Innen már megoldom a többit...

• fravik
    ha kell, nekem van egy win98se iso fájlom... ha gondolod, feltölthetem vhova! :)
  • bon
    Na meg az oprendszer része és érteni is kell hozzá egy kicsit, amúgy jó kis program.
  • fehéry
    Halihó!
    Akinek boot problemája van, a BCDEdit nevű(ingyenes)progimindent megold!!!D
  • KranaZoli #10210
    De most már az is szóbajöhet, ui. úgy emlékeztem, hogy megvan a Win98-at VMWare fájlom, de sehol nem lelem. :(((

(olyan nincs, ahol van előre telepített OS?! Win95 vagy 98. Nem számít, hogy angol. Van egy progim ami XP-n sem működik már, de Nekem még kell)

Ui. halvány lila elképzelésem sincs, hogy hol a bánatban keressek most iiton 95, vagy 98 CD-t. Van, csak már nagyon eldugtam Őket.
  • fravik
    innen letöltheted: http://www.vmware.com/download/player/
    nálam például a workstation-ben nem lehet összehozni az internetet. Több forum-ot átnéztem (magyart/külföldit egyaránt), de egyelőre workstation-nél nincs megoldás...
  • bon
    Virtual Pc szóba se jöhet?
  • KranaZoli #10207
    Nem kell, hogy minden funkciója működjön, csak Win98-at szeretnék vele összehozni. Azon az oldalon mindent lelek, csak ezt az ingyenes player-t nem.
  • mano1b
    köszi
  • bon
    vezérlőpult/rendszer
  • fravik
    jah, az oldal lemaradt
    http://www.easyvmx.com
  • mano1b
    hol lehet megnézni hogy aktiváltam a win 7 mejik meü az
  • fravik
    hello! a Workstation-ből - tudomásom szerint - nincs olyan változat, aminek minden funkciója maradéktalanul működne, ezért azt ajánlom, hogy egyelőre telepítsd fel a VMware Player-t (ingyenes) és azt használd!
    Tudom, hogy nem lehet vele virtuális gépet létrehozni, de erre használd ezt az oldalt, ahol az alapok beállítása után csak letöltöd és feltelepíted rá a kiválasztott oprendszert!
    ha kérdésed van, nyugodtan írj (akár pm-et is)!
  • KranaZoli #10201
    "VMware Workstation For Windows" melyik verziója működik jól Windows Seven alatt?! (mielőtt letöltenék rosszat - Google-ban találtam olyat, hogy probléma a telepítés alatt)

Nem olyan kell, amelyikben Seven-t lehet telepíteni, hanem amelyiket Seven-re lehet feltenni.
  • mano1b
    vagy muködö magyarositás a Microsoft.Windows.7.RTM.FINAL.16385.x86 hoz akinek kell.win_7_Hun_x86.zipinnen lehet leszedni http://impulsive.hu de regelni kell.
  • mano1b
    hol lehet be állitani az 1 katintást segitene valaki
  • scs17
    rendben, neked is köszi
  • bon
    Ha a Windows telepítővel volt formázva mindkét partíció akkor mindkettő elsődleges. Azt nem tudom, hogy lehet e logikai partíciót átkonvertálni elsődlegessé. De ha a Lemezkezelőben nincs rá lehetőség akkor nézd meg mondjuk a Paragon Particion Manager-t. De csak óvatosan, mert adatvesztéssel járhat ha valami nem sikerül.
  • scs17
    köszi!
  • MR ME
    na várj én elkeveredtem, azthittem a tálcagombokról van szó :D
  • bon
    Az új start menüben nem kell kattintani, beírod a kereső sávba a kereset program első pár betűjét és máris indítható. Gyorsabb mint a keresgéled a programokat.
  • MR ME
    strart menüre jobb gomb-tulajdonságok-tálcagombok-nincs összevonás vagy összevonás ha a tálca megtelt
  • MR ME
    énis a klasszikus használom, sztem átláthatóbb
  • MR ME
    vistabootpro nevű programmal
  • EK1TEP
    Minek neked klasszikus start menü?Miért nem jó ez az új fajta?
  • scs17
    Hello!
    A winchesterem 2 részre van osztva, a C-n van a vista, a d-n pedig a Windows 7. Hogy tudom beállítani, h a D legyen az elsődleges meghajtó?
  • bon
    Igen, de egy nyomtató szerver olcsóbb (legalábbis az egyszerűbb fajták)
  • KranaZoli #10187
    Vagy hálózatos nyomtatót venni.
  • bon
    Ennyi gépnél már célszerű lenne nyomtató szervert üzemeltetni
  • mano1b
    probáld meg innen talán segit nyomtato
  • 590227
    Köszönöm a választ.Egy próbát megért.Van egy csomó XP-s hangkarim,ami használhatatlan a W7-en,pedig az utolsó LIVE digitál 2005-ös.Sértés nélkül:a NOD-ot nem szeretem,meg telepitgetni sem az oprendszert.Ha valakinek lessz LIVE driver-ja x64-re,az értesithetne minket.
  • mano1b
    sory énis nehezen boldogulok vele de eddig ez a leg stabilabb Microsoft.Windows.7.RTM.FINAL.16385.x86 hoz. amivel találkoztam csak magyarositás kellene.
  • DjPremier
    Sziasztok.Tegnap raktam fel a Win 7 7600 buildet.Hogy lehet klasszikus start menüt elöcsalni? Mint a Vista-nál is lehetett.Köszi
  • msstz
    ez csak egy irányadás. azért az sg is rugalmas - valamennyire. :)
  • otto1021
    Hello!

A segítségeteket szeretném kérni!
    Itthon 4 gép csatlakozik egy routerhez; egy kábelen, 3 W-lan-on. 2 gépen MSXP Home van kettön win 7 RC. Szeretnék a 4 gép közt egy hálózatot létrehozni, file-ok megosztására föleg, de az sem lenne utolsó szempont, hogy minden gép hozzáférjen a nyomtatóhoz. Nos én próbálkoztam.. néha látszanak a gépek néha nem... ez bizonyára azért van mert most próbáltam először hálózatot kreálni... :) Hallottam már azt is hogy win7 és xp közt nem lehet de nekem egyszer már sikerült csak nem tudom hogy hogyan... egyszer csak látták egymást.. de aztán legközelebb már nem... most per pill a hálózati helyekben a win7es gépek magukat, az xp-sek semmit nem látnak.... Ha valaki leírná az elejétől a végéig hogy melyik gépen mit állítsak be azt nagyon megköszönném ...
    előre is ! :)
    Tisztelettel: Lóri
  • mano1b
    a hang probléma meg old va csak az 1 katintást nem találom hol kell beálitani melyik menü .
  • mano1b
    a hang szol a win7 be de az mp3 nem pedig társitva van hol lehet álitani meg?
  • mano1b
    tud segiteni valaki ez a magyarositás nem jo 7264_x86_hu-hu a Microsoft.Windows.7.RTM.FINAL.16385.x86 hoz.