Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygiant
Nekem is Realtek HD Audio-m van, bár még nem raktam fel a Windows 7-et, arra tippelek, hogy a Vistás drivert kompatibilitási módban kéne telepíteni hozzá.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

kifli
nekem meg nincs hangja a játékoknak amikor a realtek high defendion sound drivert telepíteném kilép hibaüzenettel
valaki próbált már 2.0 ás stereo bluetooth hedszetet windows 7 alatt? nekem felismeri, fel is telepíti, de valaniért a sound résznél állandóan azt írja rá a seven hogy disconnected, de miért?

Hát ha jó lesz a rendszer akkor lehet inkább megveszem eredetibe!
[HUN]FaTaL
Mûködik az aktiválás a megadott kulcsokkal!

http://goo.gl/gd6Zi5

kopa1
Azért amikor akik rendese küldözgeték vissza a feedbackeket a Microsofthoz akkor azok a megjelenés elõtt kaptak a véglegeshez teljes értékû Windows Vista key! Megpersze sokunk a TechNet trialból szerzett eredeti keyt!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Köszike!

Ja meg zsír sikerült eltüntetnem az ablakokbóla a Send Feedback-ot😊 Én nem küldözgetek nekik semmit! Nem vagyok tesztelõ😊
kopa1

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

bon
Nekem müködött az eggyik kulccsal az aktiválás 32bit-es változatnál.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kopa1

lacy86
ÁÁÁÁÁÁÁ!! Eddig frissített , most mi a baja! Segítsetek!
Win7 update

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

lacy86
jó lesz , nekem is így van! 😊

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

WMP12 probléma megoldása hol van? Meg a Win Update-ról mér nem lehet leszedni azt a frissítést?
jaaaa, értem! Akkor okés😊
kopa1
Úgy látszik csak nem bír kapcsolódni a szerverhez ami az aktivációt végzi... Lehet hogy a sok kulcsaktiválástól egy ideig most belassult, de attól még aktiválva van!

Akkor ha télleg annyira fel akarod tenni, akkor használd a partition magic 8-at!
asysoft
...de ahogy nézem a "variált" serialok közül kaptam. Akkor mire föl volt a korlátozós móka?

/*WTF?!*/

Mér ilyen most?

Így is aktiválva van vagy mivan most???😞
csak ennyit: A hozzáférés megtagadva

kopa1
"A rendszer leggyengébb pontja mindig a felhasználó"

Akkor passz! Mit ír ki pontossan? Screenshot?
Júj a Ccleanert ne használjátok Win7-en! 😊 Megszívtam vele mert kitörli a start menübõl véglegesen még a paint parancsikonját is, és sok dolgot kitöröl ami hasznos.
lehet csökkentett módban kéne megcsinálni?

asysoft
"The Windows 7 Beta is now available for download. Thanks for your interest and help with the Beta."
Most már különösebb trükközések nélkül el lehet érni.

/*WTF?!*/

Hûû, így is megtagadja a hozzáférést a zsugorításnál 😞

jah köszi a válaszotok, látom elõbb reagáltatok 😊

jah várj, most nézem van egy olyan, hogy job klikk, futtatás rendszergazdaként 😄

Jobbklikk és futtatás rendszergazdaként!
kopa1
Nem hanem a jobklikk--> Futtatás rendszergazdakéntel

mármint rendszergazdaként? úgy vagyok bejelentkezve

Partition Magic-et ne haszáld ha még sose használtad mer rábaszhatsz ha leformázza a vinyód! Az elején sajna belefutottam én is😞

Próbáld meg Adminként futtatni a progit és úgy lecsipni belõlle!
igen, ezt szeretném, de mindig megtagadja a C:\ zsugorítását... 😞

kopa1
Akkor használj egy külön partícionáló programot pld.: Partition Magic, Partition manager és ezekkel már le kell tudnod szedni a C:\-rõl egy 200 GB-os részt

fravik
nem, õ a Kötet zsugorítására (Shrink volume) gondol, azaz a Vista beépített partícionálóját akarná használni...

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

Regelve az egyik kulcsal!

én azt akarom, hogy a Vistam is megmaradjon a vinyón, és mellé rakjak egy Win 7-et is. Ehhez állítólag jó a Számitógép-kezelésben lévõ Lemezkezelõ, amivel a zsugoritással állitólag tudok egy új particiót csinálni a Win7-nek. Ezt hallottam. De nem megy a zsugoritás... 😞

kopa1
"Zsugorítás"? A fájlok tömörítésére vagy a Rendszerkarbantartóra gondolsz?

Egyébként ha Vistád van akkor jobb ha frissítetek...
És formázás nélkül is rá lehet húzni a régi OP-ra a Win 7-et mert a fileok megmaradnak egy windows.old mappában a C:\-n csak a Windows mappát cseréli le... Persze elõtte érdemes Firefoxból backupolni a könyvjelzõket valahová!

😊
háát, Win7 nélkül maradok akkor, pedig ha meglenne a partíció, csak sikerülne felrakni 😞

fravik
megtagadja a zsugorítást?
vagy vmi nagyon kis területet enged csak az új partíciónak? -> mert akkor a megoldás, hogy elõkeresel egy nagyon jó töredezettségmentesítõ programot, ami megoldja ezt a problémát (elvileg)!

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

mflex
Egyszerûbb ha veszel egy külön vinyót neki.... <#nyes>, ha ennyire nem értesz hozzá😊 és azon gyakorolsz, mert nagyon félted a vistadat azt látom, nem rosszinulatból írtam 😊

What about the forests?

Segítség!
Vista beépített programjával zsugorítani akarom a C:/-ét, hogy legyen egy új partícióm a Win 7-nek. De mindig megtagadja a zsugorítást. Miért? 😞

Nekem az van fenn!😊
Jó az a 26.-ai! Mi lenne vele a gond? Ugyanaz mind ez a verzió!
mflex
nálam full sávszéllel jön, (2,4m) kiváncsi vagyok elvileg 15-20 perc alatt lent van

What about the forests?

Petka
A kalózöblös 26-án feltöltött verzióra gondoltok? Csak mert mást nem találtam...

kopa1
Jelenleg ez az eggyik legmegbízhatóbb forrás!

Torrent
Petka
Valaki egy normális letöltõlinket tudna adni, ami nem akadozik és nem szakad meg? 206 Partial Content hibaüzenetet kapok állandóan.

Óóóó Sikerült az egyik kóddal aktiválni!😊
passatgt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://rapidshare.com/files/180159547/Windows_7_Activator_v2.rar
aktivátor, fórumon ahol linket találtam azt írják megy