Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TRU-t próbáld meg futtatni Vista kompatibilis módban, illetve adj neki admin jogot. Hátha így megy.
Ez az UAC rettenetes még mindig. Kicsit zavaró hogy vagy gadgetek, vagy ez. Pl fraps nem hajlandó elindulni windows indításnál miatta.
Le lehet egy-egy programnál külön tiltani hogy rákérdezzen?

Na két játékot próbáltam eddig a COD4 minden gond nélkül futott,
viszont a Tomb Raider Underworld-öt az istennek sem tudtam elinditani :S

Regisztráció elsõre sikerült szerencsére olvasgattam volt akinek gond volt vele.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Nem csak összességében tûnik jobbnak, szerintem mindenben.

Engem az új tálca rendszere nem gyõzött meg viszont. Jó lenne ha ezen a fejlesztõcsapat változtatna, mondjuk abban, hogy ne tolja el az ikonokat az elindult alkalmazások jobbra, az eléggé idegesítõ tud lenni. Remélem értitek mirõl beszélek. Jó lenne egy olyan opció, hogy az ikonok maradjanak mindig bal oldalt a start gomb mellett, és ami fut az kerüljön az ikonoktól jobbra. Mert így kénytelen vagyok használni Toolbart.
FlyHigh
Összességében akkor jobbnak tûnik így elsõre a W7 mint a Vista?

Thrash \'Till Death

[HUN]FaTaL
Azért díjaznám ha ez kikapcsolható lenne. Bár W7ben nem idegesít az UAC, be van kapcsolva.

http://goo.gl/gd6Zi5

áá köszi! kb az elsõ indításnál, megszokásból azzal kezdtem hogy azt lelõttem. Eszembe nem jutott volna ott keresni ennek az okát.

passatgt
nálatok van felirat mediaplayerbe?

[HUN]FaTaL
Csak 3DMarkoltam a legutolsó win7 driverrel, 3DMark2006 +150-200 pont a vistahoz képest, játékokra még nem volt idõm. Majd benchmarkolok a GTAval, egyelõre kipróbáltam a powerisot a slysoft cucca helyett, de mds-t nem tudok mountolni hogy mûködjön (TDU mini image) és nem tudom a slysoft cuccot se visszatenni mert cska áll és vár telepítés közben, rendszervisszaállítást meg kikapcsoltam úgyhogy lehet hogy újra kell pakoljam az egészet.

wááá, mindjárt megôrülök. particionlálás megvan, iso képet kiirtam DVDre, bootolás DVDröl, installálta magát az uj particiora a Win7, ugy tiz percig, azán az elsö automatikus ujraindulás után a Win7 töltödik. fél órán keresztül...gondoltam restart és visszamegyek a DVD bootolásra. Ott is a Win7 töltödik.már fel orája a betöltökepernyö, es semmi. most mit csináltam rosszul? 😞( lecci segitsetek

[HUN]FaTaL
Köszi 😊

Az UAC-t kikapcsoltad gondolom. Vissza kell kapcsolni, ha nem is magas szintre, de kapcsold vissza! Restart után lesznek gadget-eid.
Ez nem bug, hanem feature, a vírusos gadgetek ellen van, hogy ne terjedjenek el kikapcsolt UAC esetén.
Heló
Egy restart után eltûntek a gadgetek, és visszakapcsolni se tudom õket. Egyik gadget opcióra se reagál semmit. Vezérlõpultban se. Volt ilyen valakinek? Ötletek?

Én is erre lennék kíváncsi hogy az utolsó Win7-es driver mennyire jó játékok alatt, illetve az utolsó Vistás.
Ezek mind 8.-ai driverek.
kopa1
8.12 ajánlott használni!
GTA 4 mûködik a legfrisebb patchel és a 3ds max is nagyvalõszínûséggel mûködik

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

valamint melyik lehet gyorsabb a win 7 es beta ati driver vagy az utolsó vistás ati driver erre kiváncsi lennék mivel a win7esé 1 8.11 es bõl származik pedig vistán már 8.12+hotfix van
3d studio max mûködik nem tudjátok? Meg gamek pl gta4?
nagyon szépen köszönök minden segitséged és fáradozásod, sikerült életem elsõ particionálása, és az XP-ém és a Vistam is sértetlen. Nahh megyek is Win7-et is fellõni, köszi mégegyszer
Üdv

kopa1
Nem nemkell!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

bocs nem túõled, hanem kopa1-tõl akartam kérdezni

figyu, egy kérdés: most 32 bites XP-re bootoltam ami a másik 500 GB-os vinyómon van, ha innen particionálom a 750 GB-os Vistas vinyóm, akkor se pipáljam be a "create as logical partition" négyzetet mikor felosztom mekkora részt hasitson ki a Vistas vinyómból a particionáló?

Nekem nem fagy, anno fagyott a Creative driver miatt(!!!). Az alaplapi Realtek hangkarival nem fagy a rendszerem sose.
kopa1
Természetesen lehet!

Üdv!
Dual boot-os rendszert szeretnék.
Ugyanazon vinyó Xp melletti (logikai, ntfs) particiójára telepíthetõ a win7 bármilyen jellegû adatvesztés nélkül?
Olyasmire gondolok, mint xp-nél, hogy maradjon ép a jelenlenlegi fájlrendszer.

Csak halkan, mert ez illegális...

Zsoltika 007
Sok fagy még. Pl cs:source és a crysis wars alatt is csontra fagyott a gép. Játékra felejtõs még. Viszont a Company of heroes dx10 alatt sokkal több fps-t produkált(30-40% vistához képest).

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

kifli
ja és vistás drivert használok nem az ehez kiadott bet ati drivert azzal állítólag lasabb
kifli
én 😊
far cry 2 patchel meg patch nélkül is tök homályos lett...
a legelején jó volt de miután lelõnek a városba é 2 kománál vagyok naott nem látok annyira homályos lett a kép...
am benchmark jó és átlag 18 fps-t mért ultrahigh beállításokkal dx10-ben v-sync on éslsimítás meg minden rajta. Szal minden be volt kapcsolva ez kb xp-n is ennyi volt... dirtet raktam még fel de ott nem néztem fps-t
majd valamikor felrakom crysist meg cod world at wart és megnézem azokat is...
Nah, mûködik minden faszán... <#vigyor>
XP-ben bemountoltam daemon toolsba az iso-t, feltelepítette a 7-et, kulcsot elfogadta...faja <#vigyor2>
grebber
Na valaki tesztelt már game-eket?

Next PC upgrade: 2022

hû, még be se bootoltam 32 bit XP alá, olyan jót MSN-eztem egy csaj ismerõsömmel, a kis perverz 😄 Valahogy prioritást élvezett a Win7-el szemben <#idiota>

bon
64bit-es Vista/XP alatt a Paragon recovery cd-re lesz szükséges, csak úgy fog menni. Itt írják: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kifli
nem Paragon Partitiont próbálta?
kifli
az elindítod jobb klikk az átméretezni kívánt partícióra resieze
ott vagy beírod mekkora legyen az új méret vagy a kis csúszkát mozgatod (nem az új partició méretét hanem a réginek a méretét kell beállítani) restert és utánna asszem megformázatlan résznek mutatja azt a részt aimt levágtál megformázod és kész 😊
kopa1
Azzal próbálja de nem bírja...

kifli
sry partitionmagic-et
kifli
partition managert próbáltad már? én azt szoktam ilyenekre használni...
hjajj, akkor megyek xp alá.

kopa1
Megfognak maradni nyugi!

lehet bebútolok 32 bites XP alá , letöltöm oda is ezt a particionálot, és onnan particionálom ezt a vinyót. Bár nem tudom hogy akkor is megmaradnak e a Vistas dolgok ezen a vinyón sértetlenül

háhh, nem megy 64 bites Windóz alatt és ez sem mûködik dejóó 😄

kopa1
Nyomj egy nextet és jónapot!

kreáljam mint logikai particiot? 😄

nah most akkor csak next vagy pipa és next? 😄

kopa1
Igen, ha ezt akarod ebben az esetben csak next

hû, ilyen opciot sehol se látok, még ha visszább megyek se <#szomoru1>

kopa1
pipa be és next

bon
Ha lehet primary legyen a kihasított.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

jó, next gombok után oda jutottam, hogy beállithatom hogy mekkora területet hasitsak ki a Vistas vinyomól. De van egy olyan pipa lehetõség, hogy "create as logical partition" nem tudom ez mit jelent. Meg azt sem hogy automatikusan NTFS lesz e az uj partició 😞

Nem kell semmilyen program se hogy a verziószámot eltüntesd!

Regedit! Bemász ugyanoda amit az elõbb írtam, olyan van, hogy PaintDesktopVersion ennek az értékét állítsátok 0-ra! Ennyi az egész! Nem kell semmilyen hülye *.exe fájl ezekhez! Üdv
kopa1
Megint csak az elsõ!<#vigyor>