Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le lehet egy-egy programnál külön tiltani hogy rákérdezzen?
viszont a Tomb Raider Underworld-öt az istennek sem tudtam elinditani :S
Regisztráció elsõre sikerült szerencsére olvasgattam volt akinek gond volt vele.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Engem az új tálca rendszere nem gyõzött meg viszont. Jó lenne ha ezen a fejlesztõcsapat változtatna, mondjuk abban, hogy ne tolja el az ikonokat az elindult alkalmazások jobbra, az eléggé idegesítõ tud lenni. Remélem értitek mirõl beszélek. Jó lenne egy olyan opció, hogy az ikonok maradjanak mindig bal oldalt a start gomb mellett, és ami fut az kerüljön az ikonoktól jobbra. Mert így kénytelen vagyok használni Toolbart.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez nem bug, hanem feature, a vírusos gadgetek ellen van, hogy ne terjedjenek el kikapcsolt UAC esetén.
Egy restart után eltûntek a gadgetek, és visszakapcsolni se tudom õket. Egyik gadget opcióra se reagál semmit. Vezérlõpultban se. Volt ilyen valakinek? Ötletek?
GTA 4 mûködik a legfrisebb patchel és a 3ds max is nagyvalõszínûséggel mûködik
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Üdv
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Dual boot-os rendszert szeretnék.
Ugyanazon vinyó Xp melletti (logikai, ntfs) particiójára telepíthetõ a win7 bármilyen jellegû adatvesztés nélkül?
Olyasmire gondolok, mint xp-nél, hogy maradjon ép a jelenlenlegi fájlrendszer.
Csak halkan, mert ez illegális...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
far cry 2 patchel meg patch nélkül is tök homályos lett...
a legelején jó volt de miután lelõnek a városba é 2 kománál vagyok naott nem látok annyira homályos lett a kép...
am benchmark jó és átlag 18 fps-t mért ultrahigh beállításokkal dx10-ben v-sync on éslsimítás meg minden rajta. Szal minden be volt kapcsolva ez kb xp-n is ennyi volt... dirtet raktam még fel de ott nem néztem fps-t
majd valamikor felrakom crysist meg cod world at wart és megnézem azokat is...
XP-ben bemountoltam daemon toolsba az iso-t, feltelepítette a 7-et, kulcsot elfogadta...faja <#vigyor2>#vigyor2>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ott vagy beírod mekkora legyen az új méret vagy a kis csúszkát mozgatod (nem az új partició méretét hanem a réginek a méretét kell beállítani) restert és utánna asszem megformázatlan résznek mutatja azt a részt aimt levágtál megformázod és kész 😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Regedit! Bemász ugyanoda amit az elõbb írtam, olyan van, hogy PaintDesktopVersion ennek az értékét állítsátok 0-ra! Ennyi az egész! Nem kell semmilyen hülye *.exe fájl ezekhez! Üdv