46641
-
#10657 Jobbklikk tálca, tulajdonságok, start menü és ott is van a megoldás.... -
#10656 A kereső szar. :D
Ebben az esetben nem tudom mi lehet az oka. Kapcsold ki az automatikus sleepet és akkor nem alszik el, le tudod később állítani. :) -
#10655 LOL, nem is mert 4-et.:-) A kereső ezt a hszt nem adja még(?) ki. Én meg nem vagyok gyakori vendég itt.:-))
A válaszom amúgy nem. Én a leállítás gombra kattintok, amin a leállítás felirat van, és ennek ellenére nem kapcsolnak le a ventilátorok. És csak abban az esetben, ha előtte a gép valamikor alvó módban volt. -
#10654 2 egész hsz-t olvass vissza. :D -
#10653 Energiagazdálkodásnál. -
#10652 Sziasztok!
Ne tudom találkozott e már valaki a következő problémával (nem kerestem nagyon vissza, na meg annyira nem nagy probléma). Mivel nem ülök mindig a gép előtt, ezért néha átmegy magától alvó módba. Ezzel nincs is gond, megnyomok valamit, visszajön. Viszont ha egyszer alvó módba átment, és utánna valamikor kikapcsolom a gépet, akkor a rendszer szépen leáll meg minden, csak éppen a ventilátorok maradnak bekapcsolva. Csak a házon lévő gomb hosszan tartó nyomva tartására állnak le a ventik.
Ha pedig nem megy át alvó módba a bekapcsolás és kikapcsolás között, akkor rendesen leáll a masina (ventilátorok is).
Egyedi eset ez? -
#10651 hoyg lehet azt átállítani?én vistan avgyok most de gondolom ua -
#10650 Te nem véletlen a piros gombot nyomod, ami defaultból sleepre van beállítva?:D -
#10649 az csak egy szar tákolmány, majd párnap és jön a rendes iso -
#10648 Ma nem hagyott nyugodni a bennem lévő kisördög és feltettem újra a win7-et, de mostmár az állítólagos RTM verziót. Annó az RC-t azért is töröltem, mert elfelejtette kikapcsolni a gépet, már minden folyamat leállt a monitor is kikapcsolt, de a gép ment tovább. Gondoltam még béta rendszer majd megcsinálják. Ma feltettem az RTMe-et, ment is szépen, majd mikor ki akartam kapcsolni a gépet jött a meglepetés, hogy nem áll meg.
Nem igazán értem, hogy ez mitől lehet, de nagyon idegesítő. Xp-n Vistan nem tapasztaltam ilyen problémát. Valakinek van valami tippje, hogy mitől lehet? A rendszer beállításaihoz nem nyúltam úgy vannak, ahogy azt a telepítő beállította, tehát az energiagazdálkodásnál sincs elállítva semmi. -
#10647 Jééé! Mik vannak.
Ezt csak most láttam először, hogy írtad. Eddig nem is tudtam róla.
Keggyetlen profi módon szar. Akkor is villog, ha csak rajta tartom az egér mutatót.
/16384-es build/
Mert!
Napok óta pöcsölök a torko.hu oldalról letölthető magyar nyelvű 64 bites 16385-el. Először volt egy olyan bug, hogy már az elején rögtön hibára futott, boot probléma. Ezt Torko javította. UltraISO-val kellett kicserélni egy fájlt és már Okés. De most meg onnan nem megy tovább, hogy kiválasztom a nyelvet ésatöbbi aztán utána meg kellene jelennie a lemezkezelős ablaknak. No, itt Nekem azt írja, hogy nem tudja betölteni a CD/DVD eszközillesztőjét. Írtam a Fórumba, de úgy látszik fehér holló vagyok, mert a többieknek most már Ok. Próbáltam volna megtallózni Neki a 16384-es driver-t, dettó ua. a hiba.
Meguntam.
Tudna vki PM-be, vagy ide írni(küldeni) 16385-ös Build torrent-et?!
Angol nyelvű is...
-
#10646 nem mondta h nagy probléma, csak megkérdezte fennáll e -
#10645 Hát én csak mondom...nálad is fennáll ez a bug? -
#10644 Hú micsoda probléma -
#10643 Ezt a bugot ismeritek? Az utolsó builden is van ez a bug? Ha felülről húzod rá az egeret akkor jó, de ha oldalról vagy alulról, akkor rosz, és vibrál... -
#10642 Aláírás. :) Először nekem se szerette, biost kellett frissítenem 2gigával és úgy bele a maradék kettőt. :) -
EK1TEP #10641 Átlag júúzer??
Szinte mindenkinek ott figyel a 4GB ram az aláírásában
-
#10640 Vagy tájékozodik egy konkért hardver vásárlása előtt, én is így tettem az Asus P5W DH Delux lapom megvétele előtt, de már más hardver vásárlása előtt is felkerestem a prohardver-t. -
#10639 mivel csak az ir ilyen forumokra akinek valami baja van az adott hardverrel. akinek minden jol müködik, annak a 90%a soha nemfog beirni :D -
#10638 Vistabootpro progit tudom ajánlani. -
#10637 sok ilyen gond volt ezekkel a lapokkal. prohardveren (ahol azért kicsit komolyabban foglalkoznak hardwer kérdésekkel) sok ember szívott e miatt. lapot meg nem szándékozok cserélni elérhető és stabil ddr3-ig, mert a lóvé nagy úr. -
TranceFreak #10636 Hali! A minap felraktam a vin7-et a meglévő xp-m mellé (külön partícióra) és az a bajom hogy nem jön be a bootmenü, alapból a win7 indul el. Hogyan tudnám elővarázsolni a bootmenüt vagy az xp-t elindítani? -
#10635 Azért ajánlottam 2gb ram-hoz, mert nem zárkózott el az esetleges memória bővítéstől.
Ha az asus p5b lapban próbáltad a 4gb ram-ot akkor valószínűleg nem szerette (csak cserélni kell másikra), mert én már két ilyen alaplapos gépet is telepítettem és az egyikben 2x 2gb ram a másikban meg 4x 2gb ram volt és gond nélkül üzemelnek 64bit-es Vista-val (Home premium és Enterpirse változatokkal)
-
#10634 ennyi. csak mivel ajánlgattad kevesebb ramhoz is, felmerült bennem a kérdés:) -
#10633 a lapom nem szereti a 4gb-ot sajnos. volt, de eladtam 1-et, mert nem működött megfelelően. nem arról van szó, mint azt írtam az előbb is, h ram miatt megéri-e a 64-bit. hanem, h akinek kevesebb van annak miért is éri meg. -
#10632 Nincs mit cáfolnom, átlag user-nek nem sok haszna van aki netezik, filmet néz esetleg játszik a gépén. De ha véletlenül használja a photoshop-ot akkor már lehet értelme. Vagy virtuális véget futtat akkor meg pláne van, mert ahoz úgyis sok ram kell. Sőt ha mostanság vesz gépet egy felasználó akkor minden féle képpen 4gb vagy több ram-ot ajánlanék a gépbe és akkor meg már mehetne fel a 64bit. -
#10631 ehh ...
mai világban már 4-6-8 giga ram nem nagy dolog egy gépbe (ki mire használja), játékok szeretik a memóriát, ehez meg ugye x64 kell. Azzal meg semmi gond. Fejlődni kell.
Nekem is 4gb van és inkább csak játszom (PC), melóra ott van a notebook. De 64bites rendszert használok. Nem nagyon van olyan ami nem menne. -
#10630 hagyjuk már a több ramot. amilyen progikat én használok azok nem támogatják a 64-bit-et, vagy legalábbis a progik nagy része nem. játékoknál, netezésnél, videónézésnél, letöltésnél és egyéb átlagfelhasználásnál nincs különbség. szal felesleges. szal szerintem aki "átlagjúzer" és nincs annyi ramja, annak felesleges a 64-bit. cáfolj meg. én nyitott vagyok, ha van rendes érv. -
#10629 Valós 64bit-es progik használata, amig íyg gyorsabbak mint a 32bit-es társaik. De még fontos érv a 64bit mellett a 2gb-nál nagyobb memória terület használata programonként. -
#10628 én az xp óta nem látom semmi hasznát a 64-bit-nek (ha a ram mennyiséget nem nézzük), szal kíváncsi voltam 1 érvre, de nem lettem meggyőzve :). -
#10627 Hossazbb távon megéri, mert korszerűbb és egyre jobban támogatott a 64bit. Pláne ha tervbe van véve a memória bővítés ami valóban nagyon olcsó. Így ha megtörténik a bővítése akkor nem kell újratelepíteni a rendszert 64bit-re. -
#10626 miért érdemes 2gb-al 64-bit-et használni? -
#10625 Szerintem érdemesebb a 64bit-et használni. Nyugottan felteheted 2gb ram-ra is, de 4gb-tól van igazán értelme de sebesség gondot nem lesz 2gb-al sem. -
#10624 Helyettesíts be bármilyen eszközt. -
#10623 Mert nem scanner-ről van szó :) -
#10622 elöször ugy tettem fel a 64bites win7-et hogy 2giga ramom volt, akkor se volt semmi gondja vele, aztán vettem occsóér még 2gigát, csakhogy legyen, és megkönnyebbült a kicsike :D
jó ha több ram van, már ugyse drága szal megéri -
#10621 Hálistennek igen.
#10616: Miért nem jó XP alatt szkennelni pl.? Nem teljesen mindegy?:D -
msstz #10620 Az amúgy tök alap, hogy az XP-s Win7 fikázók csak hírek alá szaroznak és kurvaanyáznak, de a fórumon nem? :) -
Aspyrin #10619 Jelenleg 2gb csücsül bent, de ha javasoljátok a 64bitet, akkor megtoldom még kettővel..:) -
#10618 Nem igazán proci függő a dolog, inkább azt mond meg, hogy mennyi memóriád van, ha van legalább 4gb akkor 64bit ajánlott, ellenkező esetben 32bit. Kivétel ha van kifejezetten 64bit-es programod.