46641
  • msstz
    Nálam RC-n a Windows mappa 9,49 GB. De hozzá jön a Program files, esetleg, ha kihasználod a Documents-et, stb-t, akkor ez hízhat. Én 50 gigát adtam neki, de most összesen csak 17 giga az egész C-n a foglalt terület, tehát elképzelhetőnek tartom, hogy 30 is bőven elég.
  • msstz
    Nekem ettől megszűnik a linkelés, mint olyan, az msn-ben egy link nálam nem linkként jelenik meg. :(
  • naaa
    kulcsok a 7264 hez?
  • JohnnyNapalm
    Ha csinálok egy külön partícíót, amire csak a win7 redszert szeretném tenni, akkor mekkora hely az ami minimum kell neki?
  • Dobronski
    Nekem is ilyen volt.Elindult nagy nehezen,fekete képernyő,csak task manager-t tudtam bekapcsolni ctr alt del-el.Safe mode-ban jó volt,win reinstall lett a vége.
  • bon
    Nincs véletlenül több monitor/képernyő csatlakoztatva a gépre? Mert ha igen akkor a másik az alap kijelző.
  • bon
    vezérlőpult/rendszer aktiválás résznél lesz rá lehetőség.
  • bon
    Benne van az UAC, jó kis dolog nem kell kikapcsolni, amúgy meg jobban testreszabható mint Vista-nál.
  • bon
    Szerintem az alap megoldás is megszoható a messenger-nél.
  • Bagoly81
    feltenném az uj wint csak az a bajom dvd ről bootolok elkezdi betölteni az egér bejön, de egy fekete képernyő fogad és kész nemtröténik semi.

mitöl lehet ez? 7600 as jelű dologrol van szó
  • BenceYCE
    Utólag hova kell beírni a liszensz kódot?
  • nandorb
    220dollárba fog kerülni a win7 ultimatum,kicsit sok nemde?
  • Lord Zax
    Sziasztok.
    Éppen telepités elött állok, egy kérdés.
    Ebben is benne van az uac, és az hogy elveszi az admin jogokat és vissza kell állitani a regek átirásával, vagy itt egyszerübben megoldható majd?
    Ultimate original x64-grp-hez tudtok müködö aktivátort? Valakinek sikerült már? Több helyen olvastam van akinek összejött.
  • sosemt
    How to minimize MSN Messenger to the system tray in Windows 7

Leírás képekkel itt

Ha volt már akkor sry, nekem nagyon sokat segített, érdemes lenne betenni egy FAQ -ba.

üdv
  • bon
    Olvastam egy oldalon, hogy minden változathoz külön telepítő lemez lesz.
  • werkfilm
  • Apocalipto
    Help?

Egyik ismerősnek a gép mindig azt az üzit dobja indításkor h boot disk failure, insert system disk and press enter. Boot sorrend be van neki állítva, de mégis csak a telepítő dvd-vel indul el a rendszer. mi baja lehet?
  • dashed_
    most beleneztem , es valoban ottvan az ei.cfg..
    de wmwareben ennek ellenere lehet valasztani.
    basic/home premium/prof/ultimate

lehet ,hogy wmware kavar be?. mindenesetre erdekes

100% ,hogy a mai isot raktam fel ;)
  • Riccardo G
    Na hoppá... Ebben a verzióban van ei.cfg fájl, ami csak az Ultimate verzió telepítését teszi lehetővé. A "WZT-s" verzió 100%-ban ugyanez (összehasonlítva Total Commanderrel), de nincs benne ei.cfg, így bármelyiket lehet választani telepítésnél (Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate). Valamint a WZT-ben van egy MediaMeta.xml fájl a dvd gyökerén.

ei.cfg fájl tartalma:
    Kód:
    [EditionID]
    Ultimate
    [Channel]
    Retail
    [VL]
    0

MediaMeta.xml fájl tartalma:
    Kód:
    <?xml version="1.0"?>
    <mc>
    <media>
    <chunk>client_en-us</chunk>
    <taskguid>6DA707AC-691F-4EE2-94C2-D812C7AD4E76</taskguid>
    </media>
    </mc>

Szóval érdekes... Mégsem konkrétan ez lesz a boltokban?...
  • Riccardo G
    de most betölt mindent xp-t is 7et is, csak ha lenyomom a cét és ez e-t akkor nem fogja az xp-t behozni, de még a rendszerválasztó képernyőt se! :)
  • [HUN]FaTaL
    Na belekukkantottam az ISOba, el kell törölni az ei.cfg-t különben ultimatet telepít.

Aki felrakta VMWarebe és lehetett választani az biztos hogy a ma kikerült ISOt tette fel? A VHDból tákolt ISOnál valóban lehet választani.
  • macleody
    Azt írta, hogy ha leformázza a c-t meg az e-t akkor nem tölti be nem?
  • rooney8
    de nem tölti be azikszpét
  • macleody
    És ha elindítja az xp-t csökkentett módban parancssorral? Úgy rémlik a fixboothoz nem kell cd.
  • rooney8
    télleg :(

de nekem eddig mindig jóvolt :)
  • [HUN]FaTaL
    Nincs CD meghajtója.:D

Bár pendriveról is megoldható szerintem. De nem mindig segít, eddig nekem teljesen lutri volt.
  • rooney8
    7-et formázod, aztán be xp cd, javítás, fixboot; fixmbr, és voálá működik :)
  • tommygear
    :(
  • Riccardo G
    hát ez érdekes lesz :S
  • Carloska
    nem
  • [HUN]FaTaL
    Nem.
  • [HUN]FaTaL
    C: rendszerfájlok, boot cuccok vannak ott

Mindent le kell törölnöd és úgy tudod visszatenni az XP-t.
  • tommygear
    #10819 haló?
  • Riccardo G
    bocsi újra én :S

vagyis olyan segítség kellene inkább...:

laptop!

c: (200 MB) windows 7 hozta létre nem tudom mire jó
    d: Windows xp 20gb
    e: windows 7 55gb

nah most alapból az xp volt először telepítve aztán jött mellé a hét! faszán van rendszerválasztó képernyőm minden!
    annyi lenne a problémám végül is, hogy el akarom tüntetni a 7et!
    de hogyan? :S dvd meghajtóm nincsen, floppy nincs, ha leformázom a c, és az e-t akkor nem indul az xp (ismerősömnél ez volt, és xp-t kellett újratenni) én nem tudom mert ugye nem tudok cdt olvasni :S

bármiféle segítség jól jönne!
  • dashed_
    hat en most raktam vmware-re fel es kerdezte melyik verziot szeretnem felrakni
  • [HUN]FaTaL
    Akkor lehet hogy igaz. A VHDból buherált ISOból nem kellett.

#10817: Rakd ki pendrivera a telpeítőt, millió leírás van a neten.
  • Pio
    ITT VAN egy könnyebbnek tűnő alternatíva.
  • Pio
    Lehet, bár nem egy betesz-installál-örül jellegű dologról van szó. ITT VAN egy leírás angolul a menetéről.
  • tommygear
    nem lehet még win updatéről letölteni a magyar mui-t?
  • kisivan
    Köszi, megpróbálom