46641
-
dashed_ #10897 szntem ne itt chat-elj -
#10896 nah le is ért! most kocsit megbuherálom és mehet is a home prem. :D
de még seed-elek egy órát, mert 10 megával megy fel ;) -
#10895 Lemezkép írása lemezre opciót választod (ball felső menüpont), kiválasztod az image-t és 4x sebességet beállítva kiírod. -
#10894 Na találtam itthon még egy üres lemezt. A kérdésem az lenne ImgBurnnel hogyan kell kiírni az isot, h jó legyen? Köszi -
#10893 ja -
#10892 ÉS akkor csak felrakom és semmi més nmkel ue? -
#10891 inkább ez -
#10890 ülj le, 1es -
#10889 Ez jó lesz akkor nekem? -
#10888 ffdshowt használok évek óta minden megy vele tökéletesen -
#10887 Kodec pack nem ajánlott -
#10886 ha leér, akkr fel is tolom a home premiumot :D -
#10885 nah most fasza mert 10 megával jön le, és 10 megával töltöm is fel :D -
#10884 én is töltöm utorrent-el a végleges angol 32 bitest, 7 megával jön lefelé, de valamikor visszaugrik 20 kB-ra :D -
#10883 #10871
Valaki tud segiteni? -
#10882 ok köszi -
#10881 Nem valószínütlen, mert pár dolog tény. Lemezek legyártásához sok idő kell, ezért van már kész. De az OEM gyártók is hamar megkapták, hogy elkészüljenek a saját termékpalettájukba ileszkedő telepítővel és a driverket is megtudják csinálni hozzá. Ja meg az MSDN/Technet előfizetők is megfogják kapni már augusztus 6-án. -
#10880 trendisrác vagy?írjál már normális v-betűket légyszi -
#10879 A Live messenger gond nélkü megy 64bit-en is. -
#10878 Honnan weszitek biztosra h ami kint wan az a wegleges waltozat, amikor kozel 3 honap wan a megjelenesig? Eleg waloszinutlennek hangzik.. -
#10877 Októberben biztos lesz magyar RTM, de előbb is biztos kikerül a netre. -
viral #10876 fixen nem origi mivel hun mui meg hivatalosan nincs!
Viszont onnan toltheto az origi angol javaslom annak telepiteset ha lesz mui akkor update-n ugyis letoltheto lesz.Hun mui egyenlore torko alltal keszitett van ami nem hivatalos ,bar megjegyzem szep munkat csinalt az integracioval. -
#10875 Szevasztok,lenne egy kérdésem felétek,ti bisztos tudtok segíteni nekem,letöltöttem egy win 7-et de nem tudom hogy ez most mokákólt szar vagy tényleg 7600-as RTM!Elvileg ez lenne az:Windows 7 RTM 7600.16385 x86 Hungarian by torko/Ha eszt valaki ismeri az írjon valami infót róla mert nagyon érdekel a dolog!!Kössz előre is!!! -
#10874 Pidgint van msn helyet x64 en? a partner listát felismeri legalább? -
#10873 Nem szeretem. :) IRChez KVIRC-t, Linuxon meg aMSN-t használok. :) -
Pio #10872 MSN helyett használjatok Pidgint. Nem lehet vele hangbeszélni, ez az egyetlen hátránya, amúgy - szerintem - minden szempontból jobb, kényelmesebb, egyszerűbb, letisztultabb és bele van építve minden fos, még irc is és annak ellenére hogy elsődlegesen linuxhoz csinálják tökéletesen működik a vindózos változat is. Na persze ízlések és pofonok... -
#10871 Ha mindenképp ragasztkodok valamilyen kodek felirakásához akkor meliket válasszam??
Kmplayer meg a MPC nm teccik és jobb szeretem a kodokeket
Mit javasoltok? -
#10870 ez az angol cucc nagyon lassan jön
gyorsn kéne és még 3napt ír... -
#10869 tudtommal nincsen még, ami a másikra kerűlt az sem teljes és egy előző verziónak a magyarítása -
#10868 és ahoz lessz/van magyarosítás? -
#10867 A kérdés, hogy mostanában vagy kb. október táján lesz ORIGINAL RTM magyar? -
#10866 Sziasztok!
Van egy 8GB-os microSDHC memóriakártyám és hozzá egy kártyaolvasó, így pendriveként is használhatom. Erről szeretném telepíteni a win7-et. Az lenne a kérdésem, hogyha ezt leformázom ntfs-re, utána lesz lehetőségem visszaállítani fat32-re? Valamint elég régi alaplapom van (Abit IC7) és ezen olyan boot lehetőség van, hogy USB-FDD, USB-CDROM és USB-LN120. Ezek közül melyiket válasszam a bootoláshoz? -
#10865 a magyar az még buherált cucc, ez elvileg már hivatalos -
#10864 Fajin 64bites RTM (angol): http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=28.0
Elvileg fajin (magyar): lenti linkem -
#10863 ha ezt nem sikerül kijavítni akkor rakok efl win7-et
van már valami fajín 64bites RTM?ha igen akkor linket tudnátok adni? -
#10862 Szevasztok
bocsi hogy ideírok de gyorsan kéne a help
Vistám van ésolyan hibaüzit kaptam hogy a ntoskrnl.exe sérült
hogy tudom kijavítani?gyorsan kéne a help -
#10861 Ez a magyar változat tökéletesen működik? http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=25.0
Arra vagyok kíváncsi, hogy nincs-e valami negatív tapasztalat vele, és a jobb alsó sarokban kiírja-e a "Release 7600..." szöveget? -
BenceYCE #10860 Köszönöm, megvan! :) -
#10859 Engem csak az idegesít hogy két ablak a főablak gyakorlatilag, egy a főablak, egynél meg az avataromat mutatja és ha azt véletlen bezárom akkor bezárja az egészet. Meg a jobb klikkes állapotok összevissza működnek, hol működik, hol nem úgyhogy én inkább a régit használom. -
#10858 köszi