46641
  • Riccardo G
    nem ide vágó téma, azt meg lehet valahogy oldani, hogy xp-t telepíteni cd nélkül? floppy meghajtó nincs a laptopba!!!
  • Pio
    Azt írják torko-n, hogy itt is kell törölni ei.cfg-t az isoból ahhoz, hogy választani lehessen, ezek szerint akkor ez nem igaz?
    Nem mintha nagy kihívás lenne kiszedni, csak ezt írják.. :)
  • [HUN]FaTaL
    Ennél is lehet választani már.
  • Carloska
    nyomjad nyomjad toljad toljad win7 et vinyóra :D:D:D
  • Pio
    Gondolom a szokásos 30 nap. Holnapra szerintem lesz törés és maximum 48 órán belül olyan verzió, ami nem kér keyt/aktiválást, átmegy az eredetiség vizsgálaton és telepítéskor választhatod, hogy melyik verziót akarod feltolni... :)
  • [HUN]FaTaL
    Miért ne kérne keyt az RTM?

30 nap + 3x tolható ki rearmmal
  • TDC Geronimo
    Ez kér keyt és meddig használható nem tudni?
  • [HUN]FaTaL
    Ráklikkelsz hogy indítsa el és kész.
  • serkov
    meglett! :-) A másik kimenetre kellett rakni a moncsit!
  • Torzonborz
    mások írták hogy win7 nem komázza ventrit. próbáld meg azt hogy task managerben ventri processnél real time-ra állítod a prioritást. hátha...
  • kisivan
    Hali! Nekem olyan probélmám van, hogy Ventrilon szinte mindig késve kapom meg azt amit a többiek mondtak, és akkor egyszerre az összes beszédet. Szerintem a processzor teljesítményét korlátozza le ilyenkor magától a rendszer, ezzel kiszorítva a ventrit. Van-e rá mód hogy ezen változtassak?
    Üdv: Kisiván
  • grafl
    sziasztok. ez van telepítve win 7 build 7600.szeretném telepíteni a daemont 4.30.4 litét az SPTD-v159-x64 felment ujrainditottam.Viszont
    ha inditanám a daemont 4.30.4-et kompatibilitási hibát ír ki.Mi a teendő.
    Előre is kösz.
  • serkov
    Hali! Az a gondom, hogy a képernyőm kiterjeszteném a TV-re de mikor beállítom jön egy üzenet, hogy a változások nem menthetőek.... Mit tudnék csinálni? Előre is köszi!
  • Máté94
    Igen ezt tudja:)
  • bon
    Merevlemezes felvevő, vagy a gépbe egy külön tv tuner.
  • bon
    Miért kár? Két különböző harvder, de ha a tuner résézt összelehet kapcsolni a géppel akkor biztos tudná kezelni. De ha a tuneres monitor tud a kék a képben funkciót esetleg az beállítható, hogy a monitor a fő kép a tv meg egy külön kicsi ablakban futt.
  • Máté94
    Nem.Van PIP de én felvenni szerettem volna:)
  • kifli
    gondolom azt akartad hogy kis ablakba tv-zel közben meg gépezel
    ezt nemhiszem hogy meglehet oldani, vagy kép a képbennel talán, márha a monitor tudja
  • kifli
  • Máté94
    Kár:(
  • kifli
    hogyérted hogy érzékeli-e? monitorként lehet használni, de azt hogy tvtuner van benne nemhiszem, legalábbis nemtud vele mit kezdeni
  • bon
    Nagyon nem érdekli az oprendszet, hogy a monitorban van e benne tuner vagy nincs. Nekem rávan dugva a TV, de nem érdeklni, mivel nem tud vele mit kezdeni. a Tuner a scart kábelen keresztül kapja a jelet a monitor része, meg RGB, DVI, HDMI, displayport-on keresztül.
  • Máté94
    Amúgy TV-tuneres monitort érzékeli a Win?
  • bon
    Ha ez valóban így lesz jobb megoldásnak tartom a választási lehetőséget mint az IE nélküli Windows 7-et.
  • Dobronski
    Ok,köszi srácok.
  • [HUN]FaTaL
    Tökéletes a Windows Firewall with advanced security. Még szervereken is megállja a helyét az értékelések alapján.
  • dashed_
    win7 sajat tuzfala ? nalam tokeletessen teszi a dolgat.
  • tommygear
    nahhh sok értelme volt az egész felhajtásnak
  • tompka
    Mégis lesz böngésző az európai Windows 7-ben
  • Dobronski
    avast-al meg vagyok elégedve,xp-n zonealarm volt mellette,de win7-en nem működik.Nincs valami ami csak tűzfal?
  • tommygear
    avast delete
    install eset smart security
  • mano1b
    Microsoft (R) File Checksum Integrity Verifier V2.05 ez hogy müködik mert
    egyet villan és kész. windows-kb841290-x86-enu.exe
  • Dobronski
    Tudtok valami tűzfalat avast mellé?32bit.
  • RETROB0Y
    a zRC is tök jó amig nm jár le XD Én tuti márciusig fogom használni vagy lgalábis amig nm veszek uj pricot mg lapot meg persze oem 7-et
  • bélanéni #10783
    "Persze, hogy nem a windows hibája" = "Persze, lehet hogy nem a windows hibája"
  • bélanéni #10782
    Igen, elvileg jó, de csak elvileg. Buhernyák, ez a lényeg, ami egyet jelent (általában) a bizonytalan működéssel. Panaszkodnak is 1-2-n hogy ez nem jó, az nem jó. Persze, hogy nem a windows hibája, de érdemes inkább megvárni a tényleg véglegest, aki magyart akar. Akinek jó az angol, az a 2-3-al lentebbi linken töltheti. Szerintem az angol is tökéletes, nem kell magyar.
  • JohnnyNapalm
    azt írta hogy a végleges HUNmui van integrálva az angol végleges winbe
  • bélanéni #10780
    Ja és angol! (nem HUN)
  • bélanéni #10779
    Franc tudja már kiismerni magát. Egyetlen dolog szinte biztos, hogy innen már a teljesen végleges (Microsoft féle original) lemezt lehet leszedni, ráadásul rohadt gyorsan. Nekem 1 órán belül lent lesz.
  • L7wy
    De 1. ebben nem a végleges magyarítás van bele"égetve" (vagy már kint van a végleges hun mui is?)
    2. ez egy régebbi telepítős...(vagy nem???)