46641
-
#10817 nem ide vágó téma, azt meg lehet valahogy oldani, hogy xp-t telepíteni cd nélkül? floppy meghajtó nincs a laptopba!!! -
Pio #10816 Azt írják torko-n, hogy itt is kell törölni ei.cfg-t az isoból ahhoz, hogy választani lehessen, ezek szerint akkor ez nem igaz?
Nem mintha nagy kihívás lenne kiszedni, csak ezt írják.. :) -
#10815 Ennél is lehet választani már. -
#10814 nyomjad nyomjad toljad toljad win7 et vinyóra :D:D:D -
Pio #10813 Gondolom a szokásos 30 nap. Holnapra szerintem lesz törés és maximum 48 órán belül olyan verzió, ami nem kér keyt/aktiválást, átmegy az eredetiség vizsgálaton és telepítéskor választhatod, hogy melyik verziót akarod feltolni... :) -
#10812 Miért ne kérne keyt az RTM?
30 nap + 3x tolható ki rearmmal -
#10811 Ez kér keyt és meddig használható nem tudni? -
#10810 Ráklikkelsz hogy indítsa el és kész. -
#10809 meglett! :-) A másik kimenetre kellett rakni a moncsit! -
#10808 mások írták hogy win7 nem komázza ventrit. próbáld meg azt hogy task managerben ventri processnél real time-ra állítod a prioritást. hátha... -
kisivan #10807 Hali! Nekem olyan probélmám van, hogy Ventrilon szinte mindig késve kapom meg azt amit a többiek mondtak, és akkor egyszerre az összes beszédet. Szerintem a processzor teljesítményét korlátozza le ilyenkor magától a rendszer, ezzel kiszorítva a ventrit. Van-e rá mód hogy ezen változtassak?
Üdv: Kisiván -
grafl #10806 sziasztok. ez van telepítve win 7 build 7600.szeretném telepíteni a daemont 4.30.4 litét az SPTD-v159-x64 felment ujrainditottam.Viszont
ha inditanám a daemont 4.30.4-et kompatibilitási hibát ír ki.Mi a teendő.
Előre is kösz. -
#10805 Hali! Az a gondom, hogy a képernyőm kiterjeszteném a TV-re de mikor beállítom jön egy üzenet, hogy a változások nem menthetőek.... Mit tudnék csinálni? Előre is köszi! -
#10804 Igen ezt tudja:) -
#10803 Merevlemezes felvevő, vagy a gépbe egy külön tv tuner. -
#10802 Miért kár? Két különböző harvder, de ha a tuner résézt összelehet kapcsolni a géppel akkor biztos tudná kezelni. De ha a tuneres monitor tud a kék a képben funkciót esetleg az beállítható, hogy a monitor a fő kép a tv meg egy külön kicsi ablakban futt. -
#10801 Nem.Van PIP de én felvenni szerettem volna:) -
#10800 gondolom azt akartad hogy kis ablakba tv-zel közben meg gépezel
ezt nemhiszem hogy meglehet oldani, vagy kép a képbennel talán, márha a monitor tudja -
#10799 -
#10798 Kár:( -
#10797 hogyérted hogy érzékeli-e? monitorként lehet használni, de azt hogy tvtuner van benne nemhiszem, legalábbis nemtud vele mit kezdeni -
#10796 Nagyon nem érdekli az oprendszet, hogy a monitorban van e benne tuner vagy nincs. Nekem rávan dugva a TV, de nem érdeklni, mivel nem tud vele mit kezdeni. a Tuner a scart kábelen keresztül kapja a jelet a monitor része, meg RGB, DVI, HDMI, displayport-on keresztül. -
#10795 Amúgy TV-tuneres monitort érzékeli a Win? -
#10794 Ha ez valóban így lesz jobb megoldásnak tartom a választási lehetőséget mint az IE nélküli Windows 7-et. -
Dobronski #10793 Ok,köszi srácok. -
#10792 Tökéletes a Windows Firewall with advanced security. Még szervereken is megállja a helyét az értékelések alapján. -
dashed_ #10791 win7 sajat tuzfala ? nalam tokeletessen teszi a dolgat. -
#10790 nahhh sok értelme volt az egész felhajtásnak -
tompka #10789 Mégis lesz böngésző az európai Windows 7-ben -
Dobronski #10788 avast-al meg vagyok elégedve,xp-n zonealarm volt mellette,de win7-en nem működik.Nincs valami ami csak tűzfal? -
#10787 avast delete
install eset smart security -
#10786 Microsoft (R) File Checksum Integrity Verifier V2.05 ez hogy müködik mert
egyet villan és kész. windows-kb841290-x86-enu.exe -
Dobronski #10785 Tudtok valami tűzfalat avast mellé?32bit. -
#10784 a zRC is tök jó amig nm jár le XD Én tuti márciusig fogom használni vagy lgalábis amig nm veszek uj pricot mg lapot meg persze oem 7-et -
#10783 "Persze, hogy nem a windows hibája" = "Persze, lehet hogy nem a windows hibája" -
#10782 Igen, elvileg jó, de csak elvileg. Buhernyák, ez a lényeg, ami egyet jelent (általában) a bizonytalan működéssel. Panaszkodnak is 1-2-n hogy ez nem jó, az nem jó. Persze, hogy nem a windows hibája, de érdemes inkább megvárni a tényleg véglegest, aki magyart akar. Akinek jó az angol, az a 2-3-al lentebbi linken töltheti. Szerintem az angol is tökéletes, nem kell magyar. -
#10781 azt írta hogy a végleges HUNmui van integrálva az angol végleges winbe -
#10780 Ja és angol! (nem HUN) -
#10779 Franc tudja már kiismerni magát. Egyetlen dolog szinte biztos, hogy innen már a teljesen végleges (Microsoft féle original) lemezt lehet leszedni, ráadásul rohadt gyorsan. Nekem 1 órán belül lent lesz. -
#10778 De 1. ebben nem a végleges magyarítás van bele"égetve" (vagy már kint van a végleges hun mui is?)
2. ez egy régebbi telepítős...(vagy nem???)