46641
-
#10937 hivatalosan mikor is adják ki? -
viral #10936 az watermark remover amit linkeltel alig hinnem hogy ezzel aktivalni fogod:-) -
#10935 naa Váltottam szarfos Vistáról 7re
kinézetre jobban tetszik a Vista de ez hátha stabilabb:) -
#10934 Bocsánat, kb. 200 HSZ-el lemaradtam. :)
Látom kint van már a végeleges, eredeti angol nyelvű ISO is (ill. orosz :).
Mi a probléma az aktivátorral?!?! -
#10933 képet!!4 -
Lord Zax #10932 Találtam egy müködö aktivátort, nekem müködik, nem számol már és kiirja hogy eredeti termék. :)
http://www.megaupload.com/?d=NYICUVAK
-
#10931 Emelt szintű (admin jogú parancssorba kell beírni ezt: slmgr.vbs -rearm
A licensz jelenlegi állapotátt meg ezzel a paranccsal lehet lekérni: slmgr.vbs -dli -
#10930 tedd fel nyugodtan úgyis lesz jó aktivátor pár nap esetleg héten belül -
#10929 Firefox-szal eddig teljes mertekben meg voltam elegedve. :) Igaz nem probaltam meg a chrome-ot. -
#10928 Majd ha lesz hozzá normális addon rendszer és reklámszűrés. Addig én se váltok, semmiképpen. Pipelininggal a Firefox is van olyan gyors mint a Chrome, de hogy 100x kényelmesebb a kiegészítők miatt az biztos. -
Pio #10927 Köszönöm! -
Pio #10926 ...amint a firefox addonok kompatibilisek lesznek vele :D -
#10925 vagy ha már a nagy megfontolás után oprendszert vált egy kényelmesebb és gyorsabbra akkor egy húzással böngészőt is lehetne (chrome) :) -
#10924 Inkább másold ki kézzel a két appdatat, a prgflsben semmit nem tárol a firefox. -
#10923 Kösz. :) -
Pio #10922 Még egy kérdés, hátha valaki csinált már ilyet, bár annyira nem eget rengető a dolog jelentőssége: mozbackup elboldogul akkor is, ha 32bites rendszerben mentek és 64 bitesben állítok vissza? Csak mert úgy tudom van itt valami "2 program files mappa" para és a mozbackup elvileg nem csak az appdatából backupol hanem a progfilesból is.... -
viral #10921 sysprep /generalize
slmgr.vbs –rearm
rundll32 slc.dll,SLReArmWindows
slmgr /rearm
3x lehet eljatszani es ettol meg nem lesz legalis:-) -
#10920 akkor használhatnád legálisan, ha lenne mellé érvényes licenszed. ez türelmi idő az aktiválásra, nem trial.
rearm ilyen simán megy. rendes crack gondolom az OEM megjelenés körül lesz nyár végén ha tudják a vistás módszert alkalmazni -
Pio #10919 Áhh, már vagy 20 perce nem kommentelt... nem való az ilyen házigazdának... -
#10918 Nem tom hogy működik a rearm még sosem használtam, majd BON leírja nekem a parancsot ha szépen megkérem. :D
Ingyen vindóza van igen, de az attól még nem lesz legális. :D
#10917: Akkor használj XP-t vagy Linuxot. -
Lord Zax #10917 Az lehet hogy az, de aki megszokta, pl a családomban az öregek azoknak nehezebb újratanulni, 1-2 évente mindent. 3 gép van itthon, mindegyiken más op, ha átülök mindig keresgélni kell mert mindegyiken máshol vannak a dolgok.. -
Pio #10916 A rearm akkor úgy működik, ahogy írtam? És így kajak legálisan 120 napig használhatom? Aztán ha 120 nap után formatolok akkor megint? Ha valaki bevállal 120 naponta egy formatot ingyen vindóza van? Érdekes... na persze nem mondom, hogy nem örülök neki :) -
#10915 Voltak telepítők, amibe a releaserek beleintegrálták az aktivátorokat. Én inkább a tiszta ISOt telepítem és 120 naponta újrarakom, minthogy valami vírusos sz*r legyen a gépemen. -
Pio #10914 Magyarul akkor ezt simán érdemes felrakni mert ennél jobb verziót úgyse kapunk már? -
#10913 Updatelni lehetett, de néha jöttek olyan frissítések, amik pár cracket kiütöttek, figyelni kellett, hogy mire updatelsz. MSDNAA verzióm volt nekem is. :)
Rakd fel a 30 napost és told ki a rearmmal, addigra úgyis lesz MSDNAA. -
#10912 Nem biost kellett újrarakni, csak elhitette a Windowsal, hogy eredeti, előtelepített OEM Windowsod van és úgy aktiválta. Aktivátor fog kelleni. -
Pio #10911 Warez téma lesz, beteszem spoilerbe, aki tud segíteni annak előre is köszönöm!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most olvastam valahol, hogy már vistából se úgy működött a warez verzió, mint XPből, hogy "corporate key", felteszed, nem kérdez semmit és megy perfektül, eredetiség vizsgálaton is átmegy, hanem ott is valami aktivátor kellett meg bios hack is esetleg meg ilyesmik... De eléggé ködös volt a leírás, valaki össze tudná foglalni, hogy mire lehet itt számítani, ha abból indulunk ki, hogy ugyan olyan, mint a vista? Tehát nem várható pár napon belül olyan verzió, amit csak úgy felteszek és megy, mint a karikacsapás, hanem mindenképp kell majd aktivátorozni és talán biost is újrarakni? Csak mert ha ez így van, akkor kár most várnom a telepítéssel, felteszem és 120 napon belül tuti jön az az aktivátor csoda, ha viszont lesz itt olyan ISO, amiben minden meg van csinálva "jó"ra, akkor inkább kivárom azt.
És vistával az aktivátorral való ügyeskedés után működött az update, esetleg egyesével kellett másfelől levadászni az updateket, esetleg egyáltalán nem is lehetett updatelni?
Úgy tudom van már valami aktivátor féleség, de az csak RC-s rendszerre cseréli az aktiválást és 2010 márciusig jó vele a cucc, úgyhogy az nem különösebben érdekel.
A 3×30 napos hosszabbítás úgy működik, hogy bármikor beírom parancssorba, hogy "slmgr -rearm" és resetelődik a 30 napos számláló és ezt 3szor játszhatom el?
Ne ítéljetek el :D Van MSDNAA elérhetőségem még pár évig és nem igazán szeretnék soktízezret kiadni valamire, ami alanyi jogon fog nekem ingyen járni, de addig is jó lenne a végleges verzióval rendelkezni az RC helyett.
-
#10910 Start menü sehogy, hálistennek a legördülős egy kalap szar. :D Végre nem foglalja el a fél képernyőt és lehet benne keresni. -
Lord Zax #10909 Na megtaláltam legalább a control panelbe a kis ikonos a klasszikus nézet.. A start menü még mindig rejtély hogy lesz legördülös mint régen.
Másnak volt problémája az outpost tal? amiota felraktam szétfagy az egész windows, valamit elinditok hibaüzenet és mindenre remote control és hibát ir ki, majd ugy befagy csak restat segit neki. -
#10908 32bit-et ha rövid időn belül nem tervezel több memóriát. -
#10907 azért 2g rammal érezhetően szenved a 64 bites ha memória igényesebb programokból lépked ki/be az ember, mint anno vista 1GB-al vagy az xp 512vel
de egy ram duplázás azért nem a világvége így 3-4 évente. -
#10906 Nekem szerinted melyiket érdemes feltenni? 3Gb ramom van de sz@r minőségűek! -
#10905 Mind a 32bit mind a 64bit lefoglalja magának a teljes memóriát, de ha kell akkor felszabadítja. -
#10904 Azt szeretném még kérdezni hogy a 64bites verzió eszi a ramot nagyon? -
#10903 Kipróbáltad? -
#10902 Oké kössz szépen!!!Most már világos,amúgy csak azért kérdeztem mert az a fránya aktiválás nem ment!!Pedig nésztem videókat is,ott gond nélkül sikerült mindenkinek,akkor gondolom ezmiatt!! -
#10901 +20% minden játékban ! -
#10900 Szevasztok! A végleges verzión jobban megy minden, vagy ugyanolyan mint az RC? Teljesítményileg kérdezem! -
#10899 bezérlőpult/tálca ésa start menü itt nézzél szét. Amit nem találtsz meg azt meg kell szokni. Sok minden új dolog hasznos. -
Lord Zax #10898 Sziasztok.
Két egyszerű kérdésem lenen amire az istennek se találok megoldást.
Az egyik hogy lehet visszarakni a tálcás sorbarakást? ugy hogy egymás mellett legyenek amiket megnyitok, a másik a start menü és a control panel klasszikus beállitását hol lehet visszarakni? Ez hogy minden más helyen van nagyon idegesit minden egyes kiadásban uj névvelé kinézettel ikonnal és hellyel kell direkt szivatni..