46641
-
#43094 Köszi!
Annyi lenne még a kérdésem, hogy konkrétan az én vid.kártyám (Nvidia Geforce GT 320M) nincs a listában, csak úgy hogy 300as széria. Ez is beletartozik akkor,ha nem tévedek,ugye? -
#43093 A Windows csak a Microsoft update szerveren keresi a driver-t. A gyártó oldala ettől független és rendszerint újabb és jobb drivereket szokott tartalmazni, célszerű a gyártóét használni. -
#43092 Hali!
A vidkártyám driver-ét szeretném frissíteni. A win7 nem talál rá újat neten keresve, viszont a vidkártya honlapján van újabb.
Lehet összekeverem? Vagy ez előfordulhat? -
#43091 csinálj teljes képet 1920x1080 on, az én monitoromon ez a max. -
#43090 monitor hiba nem lehet? -
dregnarr1 #43089 NEM a böngésző nagyítása van elállítva
Sajnos nem. -
#43088 Aszem tudom hol a hiba, nyomj ctrl + egéren a görgetőt, akkor leszel jól ha a fórum link a tudomány alá ér a felső menünél :) -
#43087 Nem igazán jön át a gond -
dregnarr1 #43086 NEM a böngésző nagyítása van elállítva, mert normál windows ablakoknál és feliratoknál is ilyen, illetve egy másik gépen, teljesen ugyanezen beállításokkal (és configgal) normálisan néz ki. Plusz pár winújratelepítéssel korábban is jó volt még, s mivel nem ez az első alkalom, hogy így néz ki, újratelepítés sem oldja meg. -
dregnarr1 #43085 Ilyen most, rengeteg hely van oldalt, nagyon vékony az egész.
A betűk is össze vannak nyomva, vékonyak is.
Körülbelül így kellene kinéznie, persze a betűk az első verzió méretében kellene, hogy álljanak, illetve nem a furcsa kinézetükkel.
-
#43084 Screenshot vagy fénykép. -
dregnarr1 #43083 Üdv!
Win7 x64...
1920x1080 (natív), alap beállítások mellett a szöveg mindenhol olyan, mintha egy picit nyújtott lenne, a betűk mintha keskenyebbek lennének, és felfelé nyúlnának. Emellett a böngészőben is úgy vettem észre, hogy az oldalak is összeszűkültek volna, mintha az oldalsávok kétszer akkorák lennének, és például SG tényleges felülete is össze van húzva.
Megnéztem egy másik gépen (szintén natív 1920x1080), minden beállítás (képernyőbeállítások, fontok, stb) teljesen ugyanaz a két gépen, mégis, az enyémen minden a fenti említett módon máshogy néz ki.
Találkozott már valaki ilyennel, esetleg tudna megoldást a problémára?
Drivereket frissítettem természetesen.
Köszönöm a válaszokat! -
orangutan #43082 Köszönöm a választ, a drivereket frissítettem, most várok, hátha javulás lesz, bár fiókváltásnál a képernyő még mindig fekete és nincs jel, csak akkor jön vissza ha belépek vakon, vagy néha ha nyomkodom a gombokat 1000 szer...:) -
barmi #43081 Eddig nem volt :) Sajnos nincs itthon másmilyen most de holnap szerzek azt is és egy másik írót is és futok még egy kört, hátha ... -
#43080 Az alapanyaggal nem lehet gond? -
barmi #43079 A vicc az, hogy a gépem atomstabil csak ez a dvd ügy zavarta össze az elmém az utóbbi napokban ... meg hát mekkora az esély arra, hogy egyszerre megy tönkre mindkét lemezmeghajtóm ? Egyszerűen nem értem ezt az egészet. Telepítsem újra a win-t ezért? Inkább próbálok intézni egy másik meghajtót és azal kipróbálom a dolgot mielőtt nekiállnék az újratelepítésnek. A renszerem nem a legújabb (még akkor raktam fel amikor kijött a végleges win7, nem ma volt) de teljesen naprakész és kőstabil.Mostanában nem is igen tettem fel új progikat, maximum csak az aktuális win frissítéseket telepítettem. nem szeretném egy ilyen anomália miatt elpusztítani szegényt :D -
MooneyR #43078 Találtam rá egy ilyet... hátha : )
nyehehe -
barmi #43075 nyehehe, ilyen wmi-s hibám nekem is van ! :D :P -
barmi #43074 Megtörtént. Most már csak azt írja a lemezmeghajtó tulajdonságainál hogy ez az eszköz megfelelően működik . viszont ennek ellenére használhatatlan lemezeket produkál mindkét íróm továbbra is :( Az egyik meghajtó (lg) kb 8 másodpercel írás kezdete után közli hogy írási hiba és kidobja a lemezt, a másik író (samsung) pedig végig csinálja az írást és látszólag rendben is van de amint beteszem egy asztali lejátszóba a kiírt lemezt random megálla a lejátszás (némelyik elrontott lemeznél a negyedik csepternél, egy másik lemeznél a 8. fejezetnél stb. tejlesen random hibázik egyfolytában) . :( -
MooneyR #43073 Sziasztok! Nekem is sűrűn fagy, a csíkozódást egy bios frissítéssel megszüntettem, de játék közben kifagyogat, teljesen rendszertelenül..
Az eseménynaplót megkerestem már én is és tele van ezzel..
-
#43072 Távolítsd el a CloneDVD-t. -
#43071 Úgy tűnik, a CloneDVD ba***kszik. -
barmi #43070 lefuttattam egy mem. diagnosztikát de nem talált problémát.
az eseménynaplóban pedig ezeket találtam :
A képen még látszik valamiféle wmi hiba is ( a meghajtó figyelmeztetések alatt) amiről szintén nem tudom hogy micsoda ... -
#43069 Nekem ilyennel anno akkor volt problémám amikor az egyik DDR haldoklott. Legalábbis csere után megjavult. Ellenőrizd le. -
#43068 Eseménynapló nem ír semmit? -
barmi #43067 Megpróbáltam a másikat is lehúzni az előzőleg lehúzottat pedig visszadugni de ugyanúgy megmarad a problémám .. :( Azért ezt annyira szeretem, hogy ad is segítséget és tájékoztatást a win meg nem is ... ami infót ajánl az mind szép és jó csak épp a probléma valódi okát nem tudom meg belőle, sőt !) Leginkább semmit sem tudok meg sem az illesztőprogram fülön sem pedig a részletek fülön (részletek gomb pedig nem létezik az illesztőprogram fül alatt ... ez egy hamis infó a win részéről :/ ). -
barmi #43066 Lehúztam az egyiket de ugyanez maradt a probléma :( -
#43065 Húzd le az egyik írót, és nézd meg, úgy jó-e. -
barmi #43064 Már eltávolítottam az író programokat is és eltávolítottam a két dvd meghajtó illesztőprogramját is majd újra feltettem de ez sem segített ... :( -
barmi #43063 Segítsetek légyszi!
A dvd rom megjahtóim (samsung és LG)valamiért nem működnek megfelelően ( minden megírt lemez hibás lesz mindkét meghajtómmal, mindegy, hogy iso fált írok ki video dvd formátumra vagy másolok egyik meghajtóról a másikra röptében).
Az eszközök tulajdonságainál ezt írja :
Milyen eszközillesztőre gondolhat ??? Ha az illesztőprogram fülre megyek ott nincs részletek gomb. Részletek fül van de se ott sem az illesztőprogram fülön nincs semmi érdemleges infó a hiba pontos okáról :(
Minden fel van teleítve, csipszet, hidak, PCI IDE, ATA stb... Már rendszervisszaállítást is csináltam de a probléma ugyanez maradt ... :( -
#43062 Talán vga drivert kellene cserélni, ha nem a legfrissebb, de ebben az esetben, talán az újratelepítése sem lenne hátrány.
Ugyanakkor, mint írod ("nem melegedett be"), a hardveres hiba sem zárható ki. Látni kellene a kékhalál okát. -
orangutan #43061 Sziasztok, miért kaphatok Win7 nél kékhalált, akkor amikor a gépbe altatás után visszatérek, vagy bekapcsolás után néha. Úgy érzem,-de lehet hülyeség-, hogy akkor jönnek elő a problémák, amikor a gép még " nem melegedett be", és pont egy rossz pillanatban kap kicsit nagyobb terhelést. Ha már megy egy ideje a gép, akkor sokkal ritkábban tapasztalok ilyen hibát.
Illetve egy másik gyakori hiba, hogy fiókváltásnál, a kép elmegy, és nem jön be a fiókválasztós kép. De ha a fekete képernyőn beírom a jelszót, akkor be tudok lépni, csak nem látom, hogy épp mit írok, és hova.
Köszönöm a válaszokat!
-
#43060 azzal ami megtalálja :)
malwarebyte, super anti spayware, kaspersky, bitdefender, stb stb -
#43059 Vírust mivel érdemes eltávolítani ? -
#43058 igazából, még anno te ajánltad ezt a progit, és még mindig azt használom ha kell :), bevált! -
#43057 Ja bocs, valóban nem neked ment. -
#43056 ezt nem nekem akarod írni hanem Snexinek :) ugye? :D -
#43055 Paragon particion Manager programot próbáld ki. -
#43054 próbáld meg a virtuális memóriát kikapcsolni a c meghajtón.
Rendszer tulajdonságai - Speciális - Teljesítmény - Speciális - Módosítás -
#43053 nem használt sajnos