46641
-
#10977 igen -
#10976 ja,nemtudtam hogy telóról vagy -
#10975 Kezd kicsit sok lenni az OFF egy-két még elmegy, de most már kezd elég sok lenni a nem témába vágó hozzászolás. -
#10974 mer szégyen magyar oprendszert használni?:D -
#10973 ja,meg te oltogatsz aki eddig vistat hasznalt meg magyar nyelvu win-re(=igenytelenseg) var. ezekutan en a helyedben inkabb csendbeoaradnek :) -
#10972 pofad lapos, telorol irok.
v betu=3 gombnyomas, w=1 gombnyomas.. F@szom, kowetkezo telom qwertys lesz -
Dobronski #10971 Lehet nem stimmelt neki a játékok előtti logó,és a kártyájának logója. -
#10970 megtudhatnám mi volt az oka ennek a felelőtlen lépésnek?:D -
#10969 Ja -
#10968 te télleg visszaváltottál Atiról Nvidiára? -
Dobronski #10967 Karbantartom,töredezettmentesítés,vírus pucolás,nem használt fájlok pucolása,stb.,de mégis belassul.Nem vészes,de nagyon érzékeny vagyok az ilyenre. -
#10966 Több, mint egy éves a vistam. Ezalatt volt egy procicsere, rambővítés, videókaricsere 2* (nvidiaról atira, majd vissza nvidia) tápcsere és kiválóan működik. Csak azért cserélem le, mert ugye új win :p -
#10965 neked lehet :D -
#10964 Aki nem ért hozzá annál biztos, nálam tuti nem. Nálam akkor szokot rendszer telepítés lenni ha új hardvert vásárlok és igényli az újratelepítést vagy új oprendszer jelenik meg és cserélni akarom a régit. -
#10963 ha karbantartod, nem kell... -
Dobronski #10962 Szerintem megéri a 120 naponta újrarakás,mert 2hónap alatt szétszaródik a win. -
#10961 Igen lesz mui. -
#10960 Én meg azért mert nincsen tele idióta fordításokkal. Múltkor volt valami katyvasz hibaüzenet az egyik partner XP-s gépén, magyarul volt odahányva de egy rohadt kukkot nem értettem (értettünk, ketten) belőle. Hibakód alapján kikerestem angolul és kb 10sec alatt rájöttünk, hogy mit akar. :D Már elég régen volt, a konkrét hibaüzenetre nem emlékszem. -
#10959 photoshopot énis átállítom angolra,de az oprendszer az legyen má magyar -
Pio #10958 Én azért szeretem jobban az angol szoftvereket, mert sokkal könnyebb bármit megtalálni az interneten velük kapcsolatban, ha tudod, hogy minek mi az angol neve a programon belül.
A fotosopp volt erre a legextrémebb példa, feltettem a magyart mondván, jogy a grafikai zsargonban nem vagyok otthon, de minden tutorial, még a magyar nyelvű oktatóDVD-m is az angol verzió menüpontjaira hivatkozott. -
#10957 A sidebar maga megszűnt, de ugyanúgy vannak gadgetek, legfeljebb odapakolod a jobb oldalra őket, ahogyan én is tettem. Jobb klikk az asztalon->gadgets -
#10956 csak jobb lenne magyarul... -
#10955 jólenne már egy FAQ -
#10954 120 napig használhatod aktiválás nélkül addig meg lesz aktivátor -
#10953 Én kivárom inkább, amíg lesz hozzá aktiválós cucc. Nem akarom újrarakni megint. -
#10952 nemtudom -
#10951 nehéz lenne megszokni az angolt? -
#10950 felment az angol eredeti home premium és hibátlan!! :) programok, driverek minden jóóó! nagyon fasza ;) -
Apocalipto #10949 Az lehet baj hogy külön nem telepítette fel a SATA drivert? Csak a telepítő rakta fel? Mert a Win7 Satás vinyóról menne. -
#10948 vááááááááááááááááááááááááá
2órája raktam fel az angolt:)de akkor lessz mui is nem? -
EK1TEP #10947 Áhá!
Akkor várok én is holnapig vagy még pár napot addig jó ez az RC is :) -
#10946 elvileg lesz teljesen magyar
btw valahol azt olvastam hogy addig nem készülhet el az rtm, amíg nincs kész minden nyelvi csomag hozzá, szóval tuti kész a magyar és szépen ki is fog szivárogni, ha ez igaz -
EK1TEP #10945 És ez azt jelenti hogy lesz teljesen magyar verzió vagy csak az update-ről lehet leszedni a nyelvi csomagot? -
#10944 ha lehet hinni ennek ma vagy holnap lesz alapból magyar, aktivátort nemtom melyik a jó vagy melyik nem mert még várok a magyarra, még rc van fent nekem -
Apocalipto #10943 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1138780836&no=10841]#10841?[/URL] -
EK1TEP #10942 Magyar nyelvi pack esetleg már van hozzá? Aktivátor? -
#10941 végleges -
EK1TEP #10940 Na szevasztok!
Nem voltam 2 napig 200 új üzenet...
Annyi lenne a kérdésem hogy ez a: Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x64-GRP ez már tényleg a végleges?Vagy van másik vagy majd jön? -
#10939 Angol nyleven Október 22 -
#10938 Ami a Vista-ban jobb volt: sidebar
Seven-hez nincs sidebar?! Pl. NET-ezés Firefox közben(alatt) 1920x1080-as felbontásnál a sidebar Nekem Vista-n úgy van beállítva, hogy mindig látszódik. Így NET közben is látom. A böngésző ablaka annyival kisebb lesz, de még így is akkora, hogy növelni kell az oldal méretét.
Seven-ben lehet állítani a seven-es gadget méretét és átlátszóságát. Nem Seven-es gadget-nél csak az átlátszóságot. Ill. lehet always on top. De az nem jó erre, mert a böngésző teljes képernyős marad és letakarja pl. a könyvjelző eszköztárat.
Ezért lenne jobb vmi oldalsáv progi. Vki tud ilyet?!
(mint Vista-nál)