46641
-
#11017 Jobb gomb a kérdéses partíción->Change driver letter and paths és adsz neki egy betűjelet. -
#11016 Az 6.0.6000 (6.0.6001 SP1, 6.0.6002 SP2) -
ágybanalvó #11015 Na mostmár ez megvan, de most pontosan hogyan is lehet beüzemelni? -
#11014 tudnátok adni linket fajín gadgetekhez?olyan is kéne ahol hírek vannak magyarul -
#11013 lolz.. ez Vista kernel :D -
ágybanalvó #11012 És azt meg lehet kérdezni, hogy ez angolul hogy van, mert sehogyse találom :S -
Pio #11011 Csak úgy kíváncsiságból megnéztem everesttel, hogy hogyan módosulnak a pontszámaim 32bites RC --> 64 bites RTM váltáskor. Sajna minden teszteredmény esett 2-10%ot :( -
#11010 6.1.7600.16385 -
#11009 Kernel verziót tudtok mondani ? -
#11008 Elég szar lenne ha ultimaten az összes nyelvi csomagot fel kéne rakni. :D -
#11007 Jobb klikk azon a frissítésnél->frissítés elrejtése és többet nem is látod, nem hogy települjön. -
#11006 A frissítések telepítését meglehet tagadni, sőt el is lehet a frissítést rejteni, hogy ne figyelmeztessen többet. -
#11005 Na igen ez lenne a logikus megoldás, de ugye a win update alapból le akarja szedni a drivert hozzá. Viszont az updatet nem szeretném kikapcsolni, mert jó az ha megy. Azt meg lehet oldani, hogy azt az egy drivert ne tegye fel, de a többit igen? -
#11004 Vezérlőpult\Felügyeleti eszközök\számítógép kezelés\lemezkezelés, majd adj betűjelet a meghajtónak. -
#11003 torkon fent van az angol is, tegnap lett linkelve, van seeder meg sok-sok leecher is -
#11002 Nem tjdom biztosra, de nem szokás a nyelv választási lehetőség Windows telepítőknél. Szerintem a házi barkács magyar változatnál az angol nyelvi fájlokat lecserélték a magyarra, de ez csak feltételezés, mert nem szedtem le és nem is szándékszom a magyart. -
#11001 Marha egyszerű, ne rakjál fel ACPI drivert. -
ágybanalvó #11000 Nekem lenne egy kis problémám, méghozzá hogy most felraktam ezt a win7-et, van két partícióm, fel is raktam az egyikre, most pedig nézem, hogy a másik partíció meg eltűnt, nincs. Nem letörölve lett, hanem egyszerűen így eltűnt. Elő lehet azt valahogy csalogatni, vagy most mi van? -
#10999 A Torko-s féle 64bit-es magyarban nem tudsz választani. Mást nem próbáltam. -
#10998 És ha magyart töltök akkor a telepítésnél nem tudom kiválasztani a nyelvet? Azért kérdezem mert az angolnak a torrent oldalon nincs seedje és nem jön csak 0.5kb/s-el!:D Bocs az offért -
#10997 Hát én nem értem ezt a Windows 7-et. Ha telepítés után engedélyezem neki az updateket akkor letölt valamilyen ACPI drivert ami után már nem hajlandó leállni a gép, kikapcsol szépen minden de pörögnek tovább a ventik. Ha nem engedem neki az updatet akkor jó. Viszont ha manuálisan teszek fel ACPI drivert akkor megint nem kapcsol ki. Már a falra mászok tőle, de nem tudok rájönni, hogy ezt most miért kell.
(Alaplapom: ASUS P5KC) -
#10996 Házi barkács, esetlegesen nem végleges magyar nyelvi csomaggal és egyébb rejtett hibákkal. -
#10995 Ámen! -
#10994 Tudom hogy nincs hivatalos magyar még de a "házi bakácsolású"-val mi a baj? -
#10993 Én azért használok gadgeteket hogy tudassa velem az infokat. De nem éjjel-nappal. Teljesen jó ez így. Windows gomb + space és már ott is vannak. :) -
#10992 Nem arról beszéltem. Én arról beszéltem, hogy Vista alatt az oldalsáv úgy van beállítva, hogy állandóan látható. Nem lóg rá semmilyen ablakra.
Az összes ablak méretét automatikusan úgy méretezi a Vista, hogy az úgymond az oldalsávig tart. Még 1680x1050-es felontás mellett is marad egy raklapnyi helyed böngészésre úgy, hogy minden oldalt nagyíthatsz.
Ez szerintem így jó(jobb). Gondolom aki gadget-eket használ, azért teszi mert látni szeretné a tartalmát. Vista alatt is lehet pakolni a gadget-eket az asztalra, de lehet használni oldalsávot is.
Ha még fent van a Vista-d és nem használtad még így a gadget-eket, tégy egy próbát és nem kell magyarázni, hogy a dagdet-eknek úgy sokkal több haszna van. Így egyenlő a funkcióval nem rendelkező háttérképekkel. -
Pio #10991 Hmm, emlékszem, hogy annó valaki panaszkodott arra, hogy minden logoffnál/restartnál resetelődnek az ikonjai az asztalon. Nos, nekem akkor nem volt ez, de most RTMben előjött.
Elvileg sikerült megoldanom a problémát, de attól még gáz, na...
Amúgy jött ki új hd audio driver, de továbbra se jó :) -
#10990 Te beszéltél arról hogy azt szereted hogy a gadgetek rálógnak a böngésző ablakra. Nem kell egeret mozgatni windows+spacere elöjön, mégegyszer megnyomod eltűnnek mi olyan bonyolult ezen? -
#10989 Azt Én is utálom, ha rálógnak egy ablakra. Ki beszélt erről?!
Éppen ez a probléma. Böngésző ablakot méretezni azért, hogy látszódjanak a gadget-ek. Egeret húzogatni, ha látni szeretném a gadget-eket.
(asztal megjelenítése)
Az alway on top még szarabb, ui. akkor valóban rálóg mindenre.
Pöttyet intelligensebb megoldás lenne egy OS-től, ha a felhasználó dönthetné el, hogyan szeretné kezelni a gadget-eket. De nyilvánvaló, hogy a béta tesztelések eredménye azt hozta ki, hogy a felhasználók többsége jobb szereti, jobb szeretné így kezelni a gadget-eket.
Csak Én nem értem, hogy mi a rák a jó az olyan gadget-ben, amit nem látok?! -
#10988 Kérni fog kulcsot, de kihagyható és folytatható a telepítés. hivatalos magyar még nincs, csak házi bakácsolású. -
#10987 magyart ne tölts mert az buhera -
#10986 Szevasztok! Akkor ha elkezdem telepíteni kérni fog valami kulcsot, vagy csak nyomom hogy tovább tovább tovább? (magyart töltök azért mondom hogy tovább....) -
Dobronski #10985 Jobb klikk-> Always on top. -
#10984 mindig látható funkció mire van szted? -
#10983 én pl. utálom ha rálógnak egy ablakra -
#10982 mellétolod a firefoxot és kész. vagy windows+spacere előjönnek a gadgetek. -
#10981 Tudom. De írtam, hogy az oldalsáv annyiban jobb, hogy Vista alatt úgy használom, hogy állandóan látható. Így NET böngészés közben is látszik.
Seven meg lehet az egér szarakodni, hogy lássam a gadget-eket. Annak nem sok értelmét látom, hogy bámulom az asztalt és látom a gadget-eket, de a böngésző eltakarja ha netezek. Így kb. annyi értelme van, mint az asztal háttérképeknek.
Választhatóan benne hagyhatták volna az oldalsávot.
A gadget-eknek szerintem éppen az lenne a lényege, hogy látszódjanak nem az, hogy ne látszódjanak. -
#10980 MSDNAA az más tészta nincs tájékoztatás róla. Hivatalos bejelentés, hogy kész: link Ki mikkor kapja meg: link2 Az biztos, hogy én akkor hiszem el, hogy a kiszivárgott verzió az a végleges, ha saját szememmel is megbizonyosodok róla pl techneten keresztül. -
#10979 olvassálmár :\ -
#10978 ez mind oke, de nemtom honnan weszitek ennyire biztosra, h tenyleg ez a wegleges, lemezes waltozat.. Marcsak azert is, mert juni 26 ota minden wistahoz jar win7 is, amit utolag fognak kikuldeni ingyen, es ha mar kesz lenne, eleg logikatlan lenne ha nem kuldenek ki mar most a win7eket, ha tudnak.. Msdn-be msdna is beletartozik? Az egyetememtol ilyen jarna, szowal aug6tol mar onnan is leszedhetem legalisan? Monjuk mindenkeppen megwarnam, de jol jonne ha elobb elerheto lenne.