46641
  • EK1TEP
    Csak vicceltem
    Simán megy minden gyorsan és szépen!
  • Prince23
    Gondolommert még RC... de fejlesztés után már elindulna rajta gémek, sztem
  • Pio
    Mondjuk ízlések és pofonok, nálam biztos nem lenne szobadísz egy windows dobozból, de még egy játékdobozból se, abból a korból már kinőttem (igazából bele se nőttem soha). Általában a megvétel utáni első fűtési szezon során a tűzben végzik az ilyesmik mifelénk, de egy ideje mindent inkább online vásárolok...
  • Riccardo G
    "és válthatják ki a papír alapú, és új szagú, kézzel fogható kiadványokat, melyek díszei lehetnek az ember szobájának..."

inkább illatuk van, de nagyon jó :D
    de tényleg nem összehasonlítható semmivel!
  • EK1TEP
    Nem indulna el rajta semmi!
  • IMYke2.0.0.0
    jav.: "[mindennemű törésekre várakozással és a törések okozta játék hibákkal - pl. GTA4 himbi-limbi, XIII warez üzenet, stb.]"
    ->
    [mindennemű törésekre várakozás és a törések okozta játék hiba - pl. GTA4 himbi-limbi, XIII warez üzenet, stb. - nélkül]
  • Prince23
    Azt szeretném kérdezni, hogy mondjuk egy nvidia geforce GTX275 vga, hogy viselkedne a win7 alatt? Tényleg sokkal jobban futna rajta, mint mondjuk XP-n és Vistán?
  • IMYke2.0.0.0
    Milyen szép dolog a hit...
    Te azt hiszed, hogy ismersz, és tudod, hogy a Vista-t nem próbáltam...
    Még szép, hogy a gépemre nem teszek fel szir-szart!
    Ellenben, mások bevették a marketinget, és orrba-szájba Vista-t kértek telepíteni - saját warez DVD-jükről. A több ember és gép által összeszedett tapasztalat, beállítások és OS-rinyálás meggyőzött arról, hogy jobban jártam a gépemre-sosem-telepítéssel...

"Örökké te szoktad mondogatni, hogy a warez windows vagy a warez játék rosszabb, bugosabb, mint az eredeti."
    Hm, csak nem elolvastad mind a 47 ezer SG-s hozzászólásomat?

Ha így tettél volna, akkor számos játék esetében találtál volna olyan bejegyzést tőlem, melyben NoCD/DVD törésre adok linket, utalok és/vagy jelzem, hogy azzal jobban megy az adott játék.
    Segítek: az egyik ilyen játék topik a Bioshock-é volt... de ott a Gears of War, a GRID, a The Witcher topikja is...
    Még jó, hogy ismersz. :)

Másrészt: amíg a fejlesztők arra költenek dollár milliókat leányvállalatoknak és feltörekvő orosz hackereknek, hogy "szuper védelemet" fejlesszenek és kiadványokra heggesszék azokat, addig mindig is téma lesz a "warez-elt szoftverrel könnyebb az élet" hozzáállás...
    Ennek fog betenni az online háttérről futtatott játékok bejelentése [lásd a SG-n olvasható cikkeket], és a szigorúan online szerverekre mentés lehetősége és a hihetetlen és néha bonyolult online regisztrálás.

Ugyanakkor, s ezzel zárom az off-topikot: az eredeti játékok adta élményt, a kiadvány kézben tartását, a dobozt/tokot és kézikönyvet, az exkluzív tartalmakat, a gyorsan elérhető frissítéseket [mindennemű törésekre várakozással és a törések okozta játék hibákkal - pl. GTA4 himbi-limbi, XIII warez üzenet, stb.] nem lehet egy lapon említeni a warezelt játék okozta élménnyel és pénz megtakarítással...

Ahogy a monitoron olvasható könyvek sem azonosak és válthatják ki a papír alapú, és új szagú, kézzel fogható kiadványokat, melyek díszei lehetnek az ember szobájának...

• gameplusz
    Igen, az a legjobb.
  • ast00
    Ha tőlem kérdezed, szerintem igen. Annyi volt odairva, hogy csak az ultimate-tel megy. Más feltétel elvileg nincs. Sok sikert az aktiválással.
  • precision
    ez a riliz milyen?

Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x86-GRP

menni fog ezen az a hazar féle cucc? és az updatek utána menni fognak? persze nem az eredetiséget ellenörző updatekre gondolok hanem a biztonsági frissítések meg egyebek :)
  • mano1b
    tudtok valami Process View ami megy win7 en
  • scs17
    Ott a pont.
    Ráadásul az érdek abban is állhat a Microsoftnál, h vki inkább warez windowst használjon, mint h vmelyik konkurenst erősítse...
  • Pio
    Szerintem egyáltalán nem hit kérdése az, hogy letölt-e mindent vagy nem, ez szimpla ténykérdés. A családban régebben 3 gépen volt XP, abból egy volt legális, de mind a három probléma nélkül frissítgetett mindent.

Amúgy itt van Jeff Raikes nyilatkozata a témában. Azt hiszem ez nagyjából mindent összefoglal. Amikor nyilatkozta még ő volt a Microsoft üzleti részlegének az elnöke.

"
    Our number one goal is that we want people to use our product. If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else, and that's because we understand that in the long run the fundamental asset is the install base of people who are using our products.
    What you hope to do is over time you hope to convert them to licensing the software, legally licensing it, so on, and so forth, so it’s always a delicate balance, because what you want to do is you want to push towards getting legal licensing, but you don’t want to push so hard that you lose the asset that’s most fundamental in the business.
    "

A lényeg: a Microsoftnak a piaci részesedés a legfontosabb, úgy gondolják ez a siker kulcsa és sose fognak olyan lépéseket tenni, amikkel a piaci részesedésüket csökkentenék. Küzdenek azért, hogy az emberek licenszeljék a szoftvereiket, de az illegális felhasználóra is felhasználóként tekintenek, hisz ő is növeli a piaci részesedést, amit semmilyen körülmények között - még a warez elleni küzdelemben - sem szabad feláldozni.
  • davidka003
    Örökké te szoktad mondogatni, hogy a warez windows vagy a warez játék rosszabb, bugosabb, mint az eredeti. Nulla a valóságalapja ennek.
    Warez cuccal is mennek a javítások, frissítések csak esetleg kell hozzá egy újabb crack.
    Ez nem hit kérdése hanem tapasztalat amivel te nem rendelkezel ilyen téren, hisz a Vistát sem próbáltad.
  • IMYke2.0.0.0
    Abban hisztek, amiben csak akartok - nem véletlenül védték le a MS Letöltőközpont egyes részeit...
  • davidka003
    A feltört Vistával az összes Microsoft cuccot letudtam szedni a hivatalos oldalról. Csak egy normális crack kell. 3 év alatt egyszer sem szólt, hogy nem eredeti a windows.
    Ha van egy normális crack-ed akkor teljesen úgy fogja érzékelni mintha eredeti lenne.
    Semmi előnye nincs az eredeti Windowsnak.
  • Pio
    Vistát nem használtam ott nem tudom mi a helyzet, de XP-nél simán minden update lenyeshető warez verzióval probléma nélkül updateről, még az "eredeti windows valódi előny" cucc is.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem érdekük.
    Próbáld meg a feltört XP/Vista szoftvereddel a Microsoft Letöltőközpontról az összes fontos programot, frissítést letölteni... meglátod mire gondolok.
    Azt felejtsd el, hogy a "havonta" frissített update törés megoldja a helyzetet - a kritikus update-ket minden oprendszer megkapja, az ajánlottakat (és a kritikusakat megelőzőket, kivédőket) pedig csak a legális, és a hitelesítésen valódi CD-kóddal átment XP/Vista/7 tulajok tölthetik le [manuális / automatikus].
    Évek óta így van.
    Mellesleg, dinamikus linkekkel is operálnak...
  • Ari18
    Valamilyen szinten nekik is érdekük, akármennyire hülyeségnek hangzik.
  • ssx22
    Csak ezek után gondolom nem szabad frissíteni! Mert régebben "aktiváltam" a Vistámat, aztán véletlenül frissítette megát és leszedett egy olyan progit ami valami olyasmit irt ki hogy "Egy veszélyes szoftver található a gépen, amelyik megpróbálja kikerülni a Vista aktivációs eljárását":)
  • gameplusz
    Én is talán erre tippelnék...
  • IMYke2.0.0.0
    Hidd el, hogy októbertől meg is teszik.
    XP, Vista korában is megtették.
  • Ari18
    "Friss: A módszer könnyen kiszűrhető a Microsoft részéről, melyet várhatóan meg is fog lépni."

hidd el, hogy nem fogják.
  • bon
    Buherált verzió.
  • ast00
    Ennél:
    Win_7_RTM_ULTIMATE7600.16385_x86_HU
  • dovit
    Melyik verziónál?
  • ast00
    ez nekem is bevált.
  • cselt
    Szeptembertől meglesz :P
  • ast00
    idézetet akartam.
  • ast00
    ezt irta steve. Nekem is bevált
  • ast00
    Na ez tényleg működik
    az MSI Wind U100-asomon benyomtam, vagy 2-3 percig láthatatlanul szöszölt, végül eltűnt a dos-os ablak, nyomtam egy restartot és megy, aktiválva van
    végül betoltam egy 2020-as dátumot is bios-ból:
  • stevenson1988
    nem, ez úgy aktiválja offline (asszem), hogy a ha windows meglátja azt a kulcsot, és saját magáról tudja, hogy OEM, akkor rögtön aktiválttá teszi magát
  • Rage47
    kösz nem
  • HeadHunter86
    Menjetek mérnökinfósnak, és kaptok MSDN-től kulcsot legálisan az összes MS cucchoz. Köztük a Win7-hez is :)
  • PunkZoli
    ez olyan lehetőség, hogy ha nincs nete az illetőnek akkor by phone? és ha felhívják a számot, akkor ezt a kódot kapják? :)
    jólértem?
  • gameplusz
    Feltörték a Windows 7-et

Szimbolikusan 7 nappal a Windows 7 kódjának véglegesítése után egy cracker csoport sikeresen kijátszotta az operációs rendszer beépített védelmét és aktiválta a szoftvert. A MyDigitalLife értesülése szerint a kijátszáshoz egy néhány napja kiszivárgott Lenovo OEM kiadás alapján nyílt lehetőség: a telepítő CD-n szereplő boot.wim olyan ún. OEM-SLP kulcsot tartalmaz, mellyel offline aktiválhatóak az előretelepített számítógépeken a Windowsok.

Miután az említett kulcs egy OEM-SLP mesterkulcs, ezért bármely Windows 7 Ultimate kiadást képes aktiválttá tenni. Szemfülesek beszámolója szerint néhány parancssori paranccsal az RTM telepítések OEM telepítésekké "varázsolhatóak", onnan pedig egyenes az út az említett mesterkulcs felhasználásának.

Friss: A módszer könnyen kiszűrhető a Microsoft részéről, melyet várhatóan meg is fog lépni.
  • tommygear
    no kipróbáltam a bios idő módosítást, 2011ben még mindig jó :)
  • mflex #11819
    értem, ha valaki le tudná írni, hogy pontosan mit kellene csinálnom, azt megköszönném.
  • L7wy
    a c partíción van tokensbackup, azt vissza kell tenni az eredeti helyére (fogggalmam sincs hol van)