46641
-
#11817 Ja, hülye vagyok :D XP-nél az otthoni hálózat létrehozása varázsló átírta a munkacsoportot "otthon"-ra. Most átírtam workgroupra, így akkor most minden jó... :D
Akkor tulajdonképpen XP-nél ez a varázsló csak annyit csinált, hogy átírta a munkacsoportot arra amit beírtam neki és beállította a megosztást és ezeket? Mert akkor nem is hiányzik ez Win 7-nél :D -
#11816 A munkacsoport mind két rendszeren automatikuson workgroup, igaz? Elvileg akkor minden oké :) Bár az nem kavarhat be, hogy régen az XP egy "otthon" nevű hálózathoz volt/van kapcsolódva? -
#11815 egy olyan kérdésem lenne, hogy ha már előtte aktiváltam ami "átírja" RC-re és most újból megcsinálom, akkor nem ér semmit?
-
#11814 Csomó key kint van már, kapásból van nekem legalább 30, de ez eléggé valószínűtlen. -
#11813 én így szoktam minden esetben:
mindkét gép legyen ugyanabban a munkacsoportban, xp-n a legegyszerűbb megosztási mód mehet (jobbklikk, tulajdonságok, megosztás fül és ami alul van), win7-nél meg jobbklikk, tulajdonságok, megosztás, felső megosztás, nem a speciális, hozzáadni egy Mindenki-t, azt mehet.
innentől meg már megy minden, total commander-ben meg a legegyszerűbb a húzogatás :) (számomra) -
#11812 Há besz*rok... :D Most már látja a Win 7 is az XP-t. De gondolom valami nincs rendben itt, úgyhogy valaki leírhatná hogy akkor mit hogy -
#11811 Üdv!
Kéne egy kis segítség a hálozatok világában :)
Na szóval. 2 gép össze van kötve egymással utp kábellel. Régen amikor XP volt mindkét gépen, akkor könnyű volt, rámentem arra, hogy otthoni hálózat létrerhozása, beírtam egy nevet, majd megcsináltam ezt a másik géppel és már hálózatban is voltak...
Most a win 7-ben minden a feje tetejére állt és nem találok semmit a hálózati kapcsolatoknál. Most odáig eljutottam, hogy a helyi kapcsolat-on megosztottam az internet hozzáférést, a helyi kapcsolat 2-n pedig beállítottam a megfelelő ip címet ...stb). Most a másik gépen van is net, viszont nem látja egymást a 2 gép. Pontosabban a Win 7 nem látja az XP-t (csak ha futtatásba beírom, hogy \\192.168.0.1), viszont az XP látja a Win 7-et (intézőben is és futtatásban is). Gondolom ez így nem jó :) Vagy ameddig nincs Win 7 a másik gépen addig jó ez így? Meg ha valaki meg tudná mondani, hogy a 7-ben mi lett az otthoni hálózat létrehozás varázslóbol, azt megköszönném? :) Találtam valami otthoni csoportot, de ott gondolom mind2 gépnek Win 7 kell...
És végül egy képet is rakok:
-
#11810 valószínű, csak ugyanazon a gépen a kis kínai nem akart működni :) -
#11809 lol akkor ez is ugynaaz mint a kínai, ugyan az a kód -
#11808 Na ez tényleg működik
az MSI Wind U100-asomon benyomtam, vagy 2-3 percig láthatatlanul szöszölt, végül eltűnt a dos-os ablak, nyomtam egy restartot és megy, aktiválva van
végül betoltam egy 2020-as dátumot is bios-ból:
-
Pio #11807 Azért valószínűleg az ilyen egyértelmű módszereket ki fogják szűrni a válaságtól függetlenül, de szerintem most se fognak majd tűzzel-vassal küzdeni a warez ellen.
Én azért mindenesetre bízom abban, hogy hamar MSDNAA-s lesz a cucc. -
#11806 Egy vmiben bízok, hogy ameddig Én élek, ill. leszármazottaim élni fognak addig egyetlen atomerőmű sem fog Windows-t használni és remélem az atombombák vezérlésért felelős gépeken sem fut(fog futni) MS OS. -
#11805 Ez így van, de eddig nem is volt válság!
-
viral #11804 megtobben meg hogy igen -
#11803 Sokan írták ott, ahova kiderült (Tleech), hogy nem ment. -
Pio #11802 Amúgy se fog foglalkozni, a Microsoft ilyen szempontból elég modern filozófiát követ. Úgy gondolják, hogy aki warezolni akar az úgyis warezol, úgyhogy nem fognak tudatosan szívózni a warezzal, hisz úgy sincs értelme. Ehelyett inkább felfogják egyfajta reklámcsatornaként és arra építenek, hogy aki elégedett a warezverzióval az majd egyszer úgyis meg fogja venni eredetiben ha nem ezt az oprendszert akkor a következőt.
Az update-ből pedig azért nem céljuk kiszűrni a warezt (őszintén szerintetek nem tehetnék meg? Bármilyen gagyi cég játéka szűri a tört verziót a szerverekről, pont a microsoft ne tudná kiszűrni seperc alatt ha nagyon akarná?), mert túl nagy arányú és ha a warezréteg nem kapná meg a biztonsági rések foltozását akkor nagyon erősen el tudnának terjedni bizonyos vírusok/kártevők bizonyos hálózatokon ami nagyon súlyos gondokhoz vezethetne akár globálisan is. Ki tudja hány kulcsfontosságú rendszert felügyelő gépen van warezvindóz... -
#11801 Már van nem kici kínai is :D nemtudom h jó e -
#11800 :) -
#11799 Ha jól nézem, akkor ez egyfajta BIOS emulátor lesz, ami a rejtett partícióra installálja a lényegi részét szerintem annak, ami alapján működik.
Nem érdemes többet pöcsölni vele. Egyelőre ez a legjobb, de nagy örömükben ezt a kis emberkék még biztos meg fogják reformálni. -
#11798 mire megjelenik lesz profibb aktivációs mód :) -
#11797 Szerintem a hivatalos megjelenés után az összes olyan hivatalos termék kulcsot, melyet ezekkel az OEM termékekkel küldtek ki ezt fogják tenni és küldenek a partnereknek új kulcsokat.
Egyelőre még jónak tűnik de nyilván azért is, mert egyelőre MS sem foglalkozik a warez verziók szűrésével. -
#11796 de ennyi erővel sorra dobálhatnák a kódokat fekete listára, vistát is használtam 1 oem kóddal másfél évig -
#11795 Ill. ez mi is akar lenni?!
"In addition, there are small and we explain Tips If your system is used to guide zoning Win7 installation, there is a hidden partition of around 100M in the use of softloader, please add the letter of the partition, and then proceed to install, After the installation is complete you can delete the drive letter to let him hide out!
If we do not add a drive letter, softloader installation will not work properly. As for how to add a letter I do not speak out of turn! " -
#11794 hát lehet hogy blacklistás lesz -
#11793 Nem akarlak Benneteket elkeseríteni, de ez szerintem addig fog működni, amíg meg nem jelenik hivatalosan is kiadnak rögtön egy frissítést, ami újra 30 napos aktiválási státuszba teszi az összes olyan Seven-t, amelyiknél:
termék azonosítója = 00426-oem-89922662-00497
és a részleges termékkulcs = PMJBM
Lehet, hogy ez OEM termék azonosító de nyilván, hogy akinek hivatalos az igényelhet majd újat vmilyen formában, a többit meg warez kosárba fogják rakni.
-
#11792 biosban is átállítottad az időt 2011re?
azt még nézd meg és akkor tuti ugyan az ;) -
#11791 Régen volt pl olyan vista loader ami totál megváltztatta a boot képernyőt meg ezt azt még...persze aktiválta is de nekem ne barmolja szét a gépet... -
#11790 Mármint az érdekel hogy mit változtat -
#11789 nem hiszem hogy az internet korában az aktiváció csak a gép idjét nézné... -
Sőt 2013 is átállítottam és még akkor is aktív! Tovább nem foglalkozom a témával! Mindenki azt a változatot tölti le amelyiket akarja MIND UGYAN AZ!!!
-
#11787 aktiválja a windowsod :D -
#11786 Ez az aktivátor mit is csinál pontosan? -
#11785 "Fogd már fel" hogy csak egy fajta van és ez NEM RC-s
Nekem is ugyan úgy megy 2011es dátummal! ennyi!
-
#11784 akkor tess, direktlink
biosban is átállítottam igen, úgy is jó -
#11783 10 letöltés után van ez.
Itt egy limitmentes link:
-
#11782 IE8 alatt jó. Firefox 3.5.1 alatt nem jó.
(vagy vmelyik firefox add-on kavar be) -
#11781 Ez milyen dátum átállítás?! Csak Seven alatt, vagy BIOS-ban is?!
Olyan kellene, ahol a BIOS rendszer ideje van előre állítva.
Nekem a rapidshare-es link-nél ez jön be:
"Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information."
A másik link-re meg vmi Google translate sor és azt pakolássza egymás alá a firefox.
-
#11780 Persze, nyilván ugyanaz, ezért fagyott be neked, és csak 2010-ig jó, neki meg alapból 2011 és semmi. Szerintem fell kéne fognod, vagy utána olvasni a dolgoknak. A TIED 2010-ig aktív (RC), az övé meg addig, amíg akaja. -
#11779 szerintem bármelyik program működik, elég fejlett rendszer hameg mégsem akkor ott a kompatibilitási mód!...nem tudom mit van mindenki befosva, hogy "MŰKÖDIK EZ Működik az...?" Működik minden! -
#11778 nekem is megy! és nézd meg a két képet! Szóról szóra és betűről betűre ugyan azt csinálja!
Lefogadom, ha ő is előrébb állítja 2011.06.28 ra akkor lehet kikapcsol, vagy pont az egyórás intervellum azon részén voltam amikor kikapcsol! NEM hiszem hogy bármi különbség lenne!!!