46641
-
#11897 1024x768?Nekem 10 éve volt annyi a felbontás... :D -
#11896 egy kérdés 1024x768 használok és 2x nagyobb az asztalon az ikon a beállitásba a leg kisebre van álitva hogy lehet még kisebb ezen a felbontáson van rá mod? az xp n jó volt ekkora felbontáson -
#11895 control panel/region and language/keyboards and languange/install/uninstall language...
Mentésre: a beépített mentő programot (biztonsági mentés és vissazállítás) visszaállításhoz meg a telepítő lemez fog kelleni. -
#11894 ez az?telepítési útmutatót tudnál adni?system backupra milyen progit javasoltok?és azt ha elromlik a cucch ogy kell használni? -
#11893 Igen torko és ahogy én látom eléggé 100%-osnak tűnik. Nem láttam még benne olyan dolgot ami angol lenne. -
#11892 és jó is?torko.hu? -
#11891 Pár napja már van. -
#11890 van már magyar mui RTm-hez? -
baca01 #11889 Akik azzal offolnak, hogy a warez windows-al nem lehet mindent letölteni, a legálissal ellenben igen, azok csak ezzel próbálják magukat vigasztalni, hogy mégis megérte azt a pár 10ezrest kivágni érte az ablakon. :P
Srácok ne ilyen hülyeségeken vitatkozzatok már fölöslegesen, hanem élvezzétek a nyarat! -
EK1TEP #11888 Egyet értek veled warez windows-al megy minden úgy mint az eredetivel!
Miben másabb?Semmiben!Adnak hozzá egy kulcsot azt légy boldog!
Amúgy is a warez windows-t legálisan 30 napig használhatod nem de?Na akkor meg mennie kell mindennek rajta rendesen mindennek mint az eredetin az is 30 napig jó de ha beírsz neki eredeti kulcsot akkor akármeddig... a warezt meg crackeled azt csókolom! -
#11887 Na megjött a barát. Vénemberek tartsanak össze ugyebár.
De a tény akkor is tény marad. Mit nem lehet azon felfogni, hogy warez windows-al is megy minden?
Te meg offolsz ha már itt tartunk. Ha annyira ökörség akkor javíts ki és ne csak a levegőbe beszélj. -
#11886 Szerintem, ha nem szoltal volna bolcs maradtal volna.
Osztod az eszt es akkora okorsegeket irkalsz, hogy mar a marhatarsadalomnak is faj. :D -
#11885 hát mégis elég értelmetlen vagy hozzá hogy egy normális krekket leszedj -
#11884 a továbbiakban ezt szerintem inkább privátban intézzétek el
eléggé OFF már a téma a kb 2. válaszadás óta -
#11883 helyes inkább valami szép skin vagy egyéb kellene ez a téma jobb -
#11882 Nem is kell bizonyítanom a valóságalapját. Te magad bizonyítottad azzal, hogy pár dolgot nem tudsz letölteni a warez windows-oddal. Következésképpen arra nem vagy képes, hogy letölts egy normális crack-et. Ha képes lennél rá akkor nem mondanál ilyen hülyeségeket, hogy warez windows-al nem mennek bizonyos letöltések.
Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye! -
#11881 Egyetértek. Mindenki használjon olyan megoldást, amit akar. -
#11880 "ahhoz is kevés vagy, hogy letölts egy normális crack-et"
Hogy veszed a bátorságot, hogy olyat állíts rólam, aminek valóságalapját még csak bizonyítani sem tudod?
Gondolkozz már kisember!
-
#11879 Nem mindegy? Én már kezdem baromira unni ezt a crack-es vitatkozást! -
#11878 Most az kinek a hibája, hogy ahhoz is kevés vagy, hogy letölts egy normális crack-et? Ettől még nem változik a tény, hogy mindent le tudsz tölteni warez windows-al is. Azzal nem lehet mit kezdeni ha hülye a user és hülyeségeket beszél. -
BIZ0906 #11877 Nekem mindent leszedett ami kellett. Frissítéseket programokat és ilyesmiket. -
#11876 Sajnos, az eredeti XP SP1-esemmel már nem megyek semmire...
Az SP3-asom egyik példányát feltettem egy pár helyre már, internetes közegbe. S amikor valóban kritikus hibákat akartam orvosoltatni, bizony hitelesítési crack ide-oda, nem akarta az igazságot: csak az MS által "critical errors"-nak fémjelzettek csúsznak le az ilyen példányokra.
Ettől még a user hiheti, hogy "mindent" leszed... -
BIZ0906 #11875 hehe -
#11874 xp óta le lehet szedni normális krekkel, nemtudom mit értelmetlenkedik :S -
#11873 Értsd már meg, hogy mindent le tudsz szedni warez windowssal is. Mit kell itt balfaszkodni.
De nyugodtan linkelj be valamit amit szerinted csak eredeti windows-al lehet letölteni. -
#11872 lehet h ez senkit nem érdekel :D -
#11871 most meghazuttolsz engem?
csak tudom mit csináltam meg mit nem
igen próbáltam, lejött minden -
BIZ0906 #11870 Én az XP-t nem is crackeltem csak beírtam egy serialt és kész.. lehet mert eredeti? xD -
#11869 "azzal minden frissítést le tudtam szedni"
Lassan, betűzve: N-e-m m-i-n-d-e-n-t! Érted?
Próbáltál már manuálisan leszedni valamit az MS alul nevezett oldaláról? Hitelesítés az egy dolog...
-
#11868 ez de butaság :)
vistát 1x crackeltem és azzal minden frissítést le tudtam szedni a microsoft oldalról, firssítést bármit...
xp-vel ugyanígy -
#11867 ezt találtam elég jó Process Lasso 3.62 megy win7 en -
BIZ0906 #11866 Jah de akinek most szarabb gépe van annak is jobb lett :) -
#11865 a másik van valami trük a file müveletek gyorsitására mert xp 2 fokal gyorsabb szerintem a másolás és törlésbe föleg ha 100mb vagy több amit kell csinálni neki a cserelhetö röl nem is beszélve. -
#11864 valami progi kellene ami figyeli a gépet és a hálozatot -
Pio #11863 Sokan tudják jól, hogy van, csak a "minden, ami Microsoft az rossz" elnevezésű vallás fundamentalista hívői... :) -
#11862 Játékokban én nem vettem észre sok változást a Vistához képest.
A játékból kilépés lett talán gyorsabb. Pl Fallout 3-nál kilép most 1 mp alatt, Vistánál volt 2 mp kb.
Jó oprendszer a Win7 de hogy sokkal sokkal jobb a Vistánál az hülyeség. Akinek jó gépe volt annak a Vista is jól ment.
De a win7-ből hiányolom azt a fotószerkesztőt ami a Vistában benne volt a képnézegetőben. Ott lehetett egyszerűbb műveletetek csinálni a képekkel, pl szélek levágása, vörös szem eltávolítás, kontraszt beállítások. Ez win7-en egy az egyben hiányzik és csak arra jó, hogy megnyissa a képeket. -
#11861 amúgy bírom, rengetegen keresnek, meg telepítenek olyan 3rd party szoftvereket amikre valójában nincs is szükségük, csak nem tudják hogy van olyan a windows-ban
pl asszem win vista-tól kezdve már van értelmes particionáló program GUI-val (start menü -> jobbklikk a 'Számítógép'-en -> Kezelés, majd az oldalsó opciókból Tárolás -> Lemezkezelés, és rengeteg mindent lehet vele művelni) -
#11860 "Még szép, hogy a gépemre nem teszek fel szir-szart!"
Nálam és még jó pár ismerősömnél is tökéletesen megy/ment hiba nélkül.
Arról én nem tehetek, hogy egyes emberek a user error nevű betegségben szenvednek.
"Ugyanakkor, s ezzel zárom az off-topikot: az eredeti játékok adta élményt, a kiadvány kézben tartását, a dobozt/tokot és kézikönyvet, az exkluzív tartalmakat, a gyorsan elérhető frissítéseket [mindennemű törésekre várakozással és a törések okozta játék hibákkal - pl. GTA4 himbi-limbi, XIII warez üzenet, stb.] nem lehet egy lapon említeni a warezelt játék okozta élménnyel és pénz megtakarítással..."
Az a baj, hogy nagyon nem vagy tisztában a warez dolgokkal. Volt a GTA4, volt hozzá valami crack amivel tényleg volt ilyen himbi-limbi. Kb 1 hét múlva kijött a tökéletesen működő Razor crack amivel semmi gond nem volt. Erre a játékra egy Ft-ot nem adnék ki és meg is mondom, hogy miért. Optimizálatlan ráadásul a láma védelem miatt meg az 50 helyre kötelező regisztráció miatt én tuti nem fogok szopni az eredeti játéknak az "élményével". Ellenben a warez verziót feltelepíted és játszhatsz is. A patchekhez is van megfelelő crack.
A használhatóságban nincs különbség a warez és az eredeti közt, sokszor a warez még jobb is. A doboz meg a kézikönyv tényleg egy jó élmény ezért is van több mint 60 eredeti játékom de az előnye kb nulla a warezzal szemben. Ez csak nekem egy jó dolog, hogy a jobb játékok fent vannak a polcomon. -
#11859 beépített nem jó? -
#11858 Vistátol ugye gyorsabb minden rajta...?