46641
-
#12097 hmm konzolos oprendszert összehasonlítani pl win7-el...nem biztos hogy a legokosabb dolog. -
#12096 érdekes és ojankor mivan mikor egy pc rakol össze ott ingyen kapol mindent?
-
#12095 ha megnézel egy konzolt op nélkül mit ér lehet gondolkodni kicsit egy kupac vas semmi más tehát igazság szerint nem is adhatná pénzért mert a számitogép a magán embernél adig mig nem termel vele pénzt ugyanaz mint a konzol de más a válalat ahol kimondotan a termelést szolgálja és pénzt keres vele a konzolnál az op rendszer ingyenes ott a program kerül pénzbe és érthetö a microsoft nak meg van még az op on felül bevétele böven a sok hardver meg szabadalom meg egyebek a másik a szegény hűjének nem jutot eszebe ha ingyenes lenne nem bántanák anyira nem kalozkodnának vele nem törnék fel legalábis nem anyira nem lenne érdeke senkinek helyete inkább a hardvere figyelne mert vagy 10 éve nemtud értelmes dolgot csinálni és lenne vevö is rá böven ha jó dolgokat készitene. -
#12094 Nekem is akad, kicsit beszaggat ablak bezárásakor. De semmi kedvem videó felvétellel, feltöltéssel pöcsölni most. Sorry! :(
7vge van és jó idő. -
ssx22 #12093 Az is pénzbe kerül csak megveszed a konzollal együtt. Ahogy a mobiltelefon meg a PDA, GPS szoftverét is megveszed -
#12092 egy laza kérdés a konzolgépek oprendszere mér nemkerul pénzbe pedig azt is fejlesztik rendesen? -
#12091 Program bezárásra gondolsz? Mert én nem észlelek akadást (RC), gyorsan és folyamatos a bezárás animációja. Ha lehetséges mutathatnál róla egy videót. -
Myron #12090 nemhiszem el hogy az rtm-ben is akad az aero ablak kilépésekor -
#12089 Tud a Microsoft a kiszivárgót mester oem kódról és lépéseket tesz a használata ellen, konkrétan tiltásra gondolok. -
#12088 röviden a lényeg? -
#12087 Most mi van? nem tudok angolul valaki valami fontos részletet le irna
-
#12086 Elég ha tiltják a kódot, viszont a cég ahonnét kiszivárgot (Lenovo) indíthat belső vizsgálatott, feltételezem nem mindenki fér hozzá a mester kulcshoz. -
Pio #12085 Kíváncsi vagyok, hogy ez vajon csak rizsa vagy tényleg jól megszívták, akik használták az aktivátort... -
#12084 Egy ksi hír (angol nyelvű): link -
#12083 Ebben a packban van vobsub, szóval elvileg ez is pipa. Egyébként a régebben belinkelt radikal-os videóban (win7 magyar) a MS-os magyar srác ajánlotta ezt a packot. -
#12082 Azt nekem is csinálta (Ati 2900Pro), mármint hogy telepítem neki a drivert és mindent szépen lefut, semmi hiba, majd eszközkezelőben ott virít továbra is a Win driver.
Aztán úgy oldódott meg, hogy rátelepítettem, tehát nem töröltem eszközkezelőből azt, amit alapból felrakott. -
#12081 Nekem is az van ott írva :o Akkor nálam sem települt fel? Vagy nem lehet, hogy az ugyan az?
Amúgy ezt írja ott a drivernél az oldalon:
"Note: AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7. If the user chooses to, they can install the ATI Catalyst Windows Vista graphics driver under Windows 7. Please be aware that none of the new Windows 7 graphics driver (WDDM 1.1) features are supported (as the Windows Vista level graphics driver is limited to WDDM 1.0 level support). Using the ATI Catalyst Windows Vista driver under Windows 7 is not officially supported by AMD, and as such AMD will not provide any form of customer support for users running in this configuration"
Vicces, mert külön win7-es driver nincs egyiknél sem. -
#12080 #12064 #12065
Akkor valszeg nálam van a hiba :S :D -
#12079 Telepítem a .NET framework 4-est, hátha az hiányzik neki. -
billdm #12078 Érdekes.nekem a driver sem megy fel.
Marad a windowsos WDDM driver marad az eszközkezelőben.
Ez.
2009.04.24
8.56.1.15
-
#12077 Az a vicc, hogy nekem a driverrel nincs gond, aero is tökéletesen megy. Az előbb próbáltam ki az Armed Assault-ot, kb. 5-10 FPS-el (!!!!!) jobban megy, mint xp-n, xp-n nem is láttam ilyen folyamatosan futni.
Csak több játékomnál nekem szükségem van a Vsync-re, amit a catalystban tudok beállítani (játékban nincs beállítás), mert ugye 60 Hz-es a megjelenítőm. -
billdm #12076 Ugyanilyen kártyám van,és ugyanez a probléma. :(
Sőt a driver sem frissül le tőle,ha meg ráerőltetek buherált driver-t nincsen Aero..
-
#12075 Nah ez érdekes, én itt néztem, és itt ha kiválasztom a win 7 64 -est, akkor nem jelenik meg. De itt ugyan az jön be ami a 64 bites vista-nál, ezekszerint teljesen ugyan az kell mind2-re?
Akkor viszont nem értem, hogy miért nem hajlandó elindulni nekem a Catalyst. Jobbklikkelek valahova, ott van felül, rámegyek de semmi sem történik :o -
#12074 Nem teljesen értem.
Itt... ha kiválasztom, hogy Win7 akkor ugyanúgy bejön az X1950 és a lentebb link-elt oldalt hozza fel.
Itt 9.3.1-ről írnak.
"Catalyst Software Suite (64 bit) English Only 89.8 MB 9.3.1 7/6/2009"
Előző driverek... talán még itt nézz körül. -
#12073 Köszönöm a tippeket, PCI expresses a kártya
Ott néztem természetesen, rámegyek az Ati x1950 sériára, és már nincs ott a Win 7, csak a korábbi rendszerek. XP-re, és Vista-ra is a 8.3.1 a legújabb verzió (ez van mindenre, 64 bites vista-ra is), ezt raktam fel. A driver mint írtam jól működik, de a Catalyst kezelője nem hajlandó elindulni sajna. -
#12072 ATI Catalyst™ Display Driver
Először itt nézz körül X1950 ügyileg.
(ez a 32 bit-es) -
#12071 Ez nem AGP-s kártya?!
Vagy ez már PCI-E?!
Mindenesetre ez a kártya szerintem már kikerült az újabb driver csomagból. Ha AGP-s, akkor AGP Hotfix fog kelleni, ha PCI-E akkor pedig olyan Catalyst verziót keress, ami még támogatja az X1950-es szériát. -
#12070 köszönöm mindenkinek :) -
#12069 köszönöm -
#12068 Vista-s drivereket, már ha nincs Windows 7 driver a harvderhez. De elég sok mindet fel is szokot ismerni magától. -
#12067 Szaggatást visszavonom, 75 Hz-en volt és azért akadt (vagyis a tv-m jeleníti meg szaggatottan, mert 60 Hz-es csak), furcsa is volt hogy a menü akadt (játék még nem indult el, újra kell tennem)
Ati x1950 -eshez és korábbiakhoz már nincs driver sajnos :( 7.3 volt az utolsó ami ehhez is jó volt, csak xp és vista. win7 -re nincs. driver jól működik, de a catalyst kezelő nem megy. -
#12066 Először is tedd fel a Seven-t. Jó esetben kevesebb eszközt fog fel nem ismerni, mint az XP és a Vista.
Amiket nem ismert fel, Én azoknál is inkább a gyártó weblapját javasolnám, esetleg noti supoort oldalát, szerintem ott frissebb driver-ek lesznek, mint amiket mellékeltek.
Vista-s driver-ek jobbak lesznek, ha nincs semmi frissítés. -
#12065 Nálam gyorsan bejelentkezik, de nincs kompatibilis módban. -
#12064 Nekem nincs ilyen gondom. Simán bejelentkezik 1-2 másodperc alatt. -
Pio #12063 Nekem RC-nél folyton megakasztotta a gépet az MSN, de most jó ki tudja meddig...
Reinstall, ne kompatibilitásban futtasd, hátha jó lesz, ha nem, akkor nagyon jó, sokkal kisebb erőforrásigényű helyettesítő programok vannak, például a Pidgin, a Miranda vagy a Trillian (mindegyik kezeli az MSN fiókodat és még millió más fiókot is), esetleg érdemes tenned ezekkel egy próbát, hátha valamelyiket megkedveled. -
#12062 Ma fogom feltelepíteni a windows 7-tet az lenne a kérdésem járt 2 db DvD a laptophoz, driverekel vannak rajta az egyiken xp a másikon vista driverek.Win7-tem 32 bites!Melyik drivert érdemes telepiteni!Vistát vagy Xp? -
#12061 Nálatok is ezer évig tart míg bejelentkeztek msn-be? Beírom a címet meg a jelszót, elkezd forogni az msn-es figura, majd megáll és innentől csomót kell várni míg bejelentkezik. XP-nél simán bejelentkezett pár pillanat alatt. Lehet az zavar be, hogy Vista kompatibilitás módba van? -
Pio #12060 Milyen kártyához nincs driver? Úgy tudom az ATi és az NVidia is kiadott már win7 drivert, az ő honlapjukon keresd. -
#12059 első benyomások
Nincs driver a kártyámhoz, bár vista driver felment, 2 játékot próbáltam, egyik jól megy, a másik meg legalább 10 fps-el gyengébben mint xp-n :(
Catalyst sem jelenik meg -
#12058 "Lots of Stuff (without player)" ---