46641
  • Pio
    Sajnos azért ha virtualdubozni akarok vagy bármi egyéb videómachináló programot használni akkor kell a driver. Én úgy szoktam, hogy ha ilyesmi csinálok felmegy a klite, ha végeztem lemegy. Nagyon szépen kipucolja magát. A lényeg, hogy "without player" üzemmódban kell telepíteni :)
  • XenHai
    A te kombodal az a bajom hogy sűrűn nézek animot és a felirattal gond szokott lenni.
  • XenHai
    Mind a 2 jó.
  • Pio
    Nálam se volt vele semmi probléma, de volt már dolgom olyan géppel, ahová hiába tettük fel, nem javított a neten, illetve olyannal is, ahol kékhalált okozott minden netre csatlakozáskor. Szóval sajnos nem mindennel kompatibilis, de ha valakinél működik (azért a felhasználók nagy részénél nincs gond), akkor ott tényleg nagyon hasznos.
  • RETROB0Y
    Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x64-GRP

Ezt lehet 3szor reamrmolni ugye?

Felrakom és akkor a 30. napom rearmolom?

K-litebol a mega vagy a K-lite codec pack full vagy melyi ka jo?
  • bon
    A kodek pack-ok szoktak problémát okozni és feleslegesek is, egy jó media lejátszót kell használi, az se baj ha portable, mert legalább nem szemeteli a Registry-t tele. Nekem csak egy Divx és KMpayler van fent és mindent letudok játszani.
  • bon
    NTFS-t használ. Home Premium csak úgy telepíthető ha előtt az Ultimate verzió image-ben átírsze gy fájlt (lentebb megtalálod, hogy mit is kell szerkeszteni). 20gb hely az ajánlott de jó ha van több is. A driverek nagy részét meg felismeri a Windows 7, de a Vista-s driverek is jók szoktak lenni. A 32bit és 64bit-es verziók egyformán stabilak, programok mükődésével nemm szokot gond lenni, termlészetesen mindenből a legújabb verzió ajánlott.
  • XenHai
    Én csak a wmp classic-ot használom.
  • davidka003
    Én is azt használom már 5 éve. De fent van a KMPlayer is.
    Néha a Windows MediaPlayert használom néha meg a KMPlayert.
  • XenHai
    Miért????Nekem k little van fent .
  • RETROB0Y
    Sajna a RC sokszor lefagy megy fel az RTM

De a KMPLAYERT nm birom igy mg ki kell találnom mit rakok fel

akkor kodekkbpl ami a feliratot is mgjeleniti és jo van valami?
  • Vardar
    Sziasztok!
    Mivel gyengélkedik a 64 bites XP-m, ezért lehet, hogy Windows 7re váltok. Így elöljáróban lenne pár kérdésem.
    Milyen fájlrendszert használ? Tudja kezelni a (remélem sértetlen) D és E NTFS meghajtóimat?
    A különböző verziók mindegyike elérhető ? Én egy Home Premiumra gondoltam. Mennyi hely kell neki a merevlemezen?
    Az alaplapom driverei még hivatalosan nem kompatibilisek a 7-el. Mennyi az esély, hogy a Vistás meghajtók mennek rajta?
    32 vs. 64 bit verziók között van stabilitási/egyéb különbség?
  • bon
    Codek pack használatát mellözni kellene, inkább KMPlayer.
  • gameplusz
    Van 7hez codec pack: shark007.net.
  • XenHai
    Én is észre vettem némi fps csőkenést.
  • RETROB0Y
    A video megy de semmi ikon nincs am ia ffdshowhoz tartzozna
  • RETROB0Y
    Hát nekem nm jelenik mg XD megy a WMP de semmi
  • Balumann
    Ha elindítod a videót, az lent az óra mellett megjelenik az FFDSHOW ikonja
  • RETROB0Y
    Alul merre van a FFDShow? nmtalálom seholse
  • Balumann
    Az FFDSHOW is tud simán feliratot kezelni, indítsd el a videót, alul ffdshowra jobbklikk, és pipáld be a subtitles -t.
  • lck
    C-fos/speed miért problémás ?
    Évek óta használom a legnagyobb megelégedettséggel. Igaz legális.
  • RETROB0Y
    Ez a VobSub nmjó?

Vagy ez micsoda??

Subtitle filter for VirtualDub and DirectShow. Any video player - like Windows Media Player - can handle it.
  • RETROB0Y
    Akkor a feliratra csak az a mgoldás hogy Kmplayer?

Esetleg más mgoldás hogy a ffdshow maradhasson és a WPM-ben tudjam nézni?
  • ast00
    köszi
  • JohnnyNapalm
    mert először ki kell lépni a böngészőből, hogy elinduljon a telepítés
  • ast00
    Nem tudom felrakni a flashpalyert. VAn próbálja újra, és van mégse. Miért?
  • Pio
    Bezavarni nem zavar be, de felesleges bármiféle kodek a kmplayer mellé, szóval nyugodtan leszedheted mindet.
  • RETROB0Y
    De már fennt van az FFDSHOW kodek

Az a Kmplayernek nm zavar be??
  • Mr Manson
    ez b@romság
  • Pio
    Legyen ugyan az a feliratfájl neve, mint a videóé, csak a kiterjesztés térjen el.
    Használj KMPlayert :)
  • RYO21
    hülye 7600-as build, csak problémák vannka vele!

még a nfs most wanted is akadozik rajta!
  • RETROB0Y
    Hali

Nmrég irtam hogy nm mnnek a feliratok Se WMP be se MPC ba azt irta valaki options playback és ott auto load sub

Nah most az alapbol be volt pipálva és semmi ha ki be pipálgatom semmi változás

Mit tegyek?
  • desigo
    respect
  • Fcsabee
    ezt az időzítést.... :-)
  • Fcsabee
    Én AVAST-ot használok, még eddig nem volt gondom vele. Ingyenes, csak regisztrálni kell. www.avast.com
  • desigo
    tessék ez ingyenes,magyar nyelven is ...

avast
  • Pio
    szerk.: az elején arra akartam utalni, hogy ez nem rendszerfüggő, hanem architektúra függő. Az internet csomagocskákat küldözget és a letöltéshez feltöltenie is kell, hisz meg kell üzennie az adott oldalnak, hogy mit akar letölteni onnan, de lassú feltöltésnél a sima feltöltés pillanatok alatt ellehetetleníti a letöltéshez szükséges feltöltést, elfoglalja előle a teljes sávot.
    A CFos elvileg annyit csinál, hogy prioritásra teszi a letöltéshez kötődő feltöltéseket, de elég problémás program és sokaknál nem is segít.
  • Fcsabee
    Hát igen, az még előfordulhat..... Meg is fogom nézni, remélem ez végre megoldás lesz. Mindenesetre köszi
  • Pio
    Fura, hogy XP-n nem volt ilyen, mert minden erősen asszimetrikus internet amúgy ilyen. A kijátszására csináltak egy CFos / CFosspeed nevű programot, ami általában működik, de a legegyszerűbb megoldás az az, hogy korlátozod a feltöltést torrentkliensen belül vagy segédprogrammal (Netlimiter például).
  • savior
    az mitol van, hogy ha feltoltok, akkor marha lassu a letoltesem? pl 50kbyte/sec feltoltes mellett a letoltesem leesik 800-rol 30-50-re? xp-n nem volt meg ez a jelenseg.