46641
-
#12137 Igen -
Pio #12136 Úgy emlékszem a figyelmeztetés alján lehet pipálni, hogy figyelmeztessen-e legközelebb. -
#12135 igaz de a figyelmeztetés mindig elő jön ha el indul -
Apocalipto #12134 Azt írja, de gond nélkül működik -
#12133 100%, hogy nem. Ha már Vistán sem ment akkor a géped hibája. Vistán minden játéknak el kell indulnia. -
#12132 valószinü igen -
kmisi #12131 Szóval ez a windoz rtm 7600 hibálya hogy nem indulnak a játékok?
Mert Windows vistan 1-2 játék ugyan ezt as hibát írta ki -
#12130 a program ismert kopatibilitási problémákkal rendelkezik ezt irja ki nálam ez a verziora daemon4304-lite daemon -
#12129 mivan? -
#12128 ez a legg ujabb -
#12127 Legújabb Daemon Tools működik rajta tökéletesen. De én inkább maradok az UltraIso-nál. -
#12126 nekem erre reklomál nagyon daemon4304-lite -
#12125 Én mg fogom venni a Windows 7-et akkor ha felrakom a Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x64-GRP
és kiválasztom hogy Home Preium akkor ha mgveszem csak a kulcsot kell beironom és kész ugye? -
#12124 Nálam semmi gond nincs. Nem a végleges hibája hanem lehet, hogy olyan gépe van amit nem szeret a win7 vagy nem a legújabb drivereket használja. -
#12123 Konzolok játékra vannak és arra tökéletesek. Nem is kell, hogy tudj rajta "fotosoppolni".
"pc meg hivatalosan irodai gépnek készült."
Igen, irodai ha olyat veszel. Játszani PC-vel is lehet csak nem biztos, hogy megéri. -
#12122 abba nem volt ilyen hiba nálam se csak 1-2 de most mindnél elö jön -
#12121 ez a végleges hibája mert miellöt ki hirdették a nem volt ilyen hiba nálam se csak 1-2 de most mindnél elö jön -
kmisi #12120 Hello van egy nagy gondom vindows 7 en szinte minden játéknál ezt adja ki amikor elindítanám miért lehet ez?
Kérlek segítsetek
Előtte vistam volt ott is ez volt a baj de ott csak 1-2 játéknál de itt szinte mindn játéknál ez van -
#12119 ezt értem de ez azért van mert kimondotan grafikára és multimédiá ra van kihegyezve a pc meg hivatalosan irodai gépnek készült. -
Apocalipto #12118 Azért, mert a ps3ban 8 magos proci van, nem biztos hogy tudásban a pc előtt jár. A pcvel sokkal több mindent lehet csinálni,mint bármelyik konzolon a jövőben -
#12117 slmgr.vbs -dlv -
#12116 slmgr.vbs -dlv ezt ird be. -
#12115 az a baj hogy rossz szemszög ből nézed a dolgot és nem gondolkodol nem nézel a dolog mélyére a dolgokat tedd sorba és megvan a válasz.1-2 péda ott a ps2-ps3 messze a pc előtt jár tudásba -
bubogabor #12114 sziasztok hogyan lehet lekerdezni hogy meddig ervenyes a windows? -
#12113 Miért talán a windows illegális? omg -
Vardar #12112 Köszönöm a válaszokat. Visszaolvasgattam egy kicsit, de nem találtam ezt a Home Premiumos dolgot. Belinkelnéd vagy elmondanád, hogy mit kell csinálni? És itt olvastam egy vitát a magyar nyelvről. Azt hogy lehet megoldani, hogy magyar legyen? -
#12111 "xbox pontosan a windows 2000 egyik speciális változatával megy ezt akkor mondták mikor kijött az utolso széria csak emlékezni kell kicsit egy magra épül az egész rendszer"
Xbox 360 meg 3 magos és köze nincs a Win2000-hez. De nem értem ez hogy jön ide?
"ugy mint a tévé vagy egyébb anak is van op rendszere"
Totális fogalomzavar. Az hogy a TV-n van egy menü amivel lehet beállításokat módosítani még nem teszi a TV-t oprendszeressé.
"és ha intel procit veszek és alaplapot az a microsoft é bocs "
Mi van?
"néz vissza másnak is van benne hiba böven és nem reklomálnak"
Lehet, hogy nem szólnak érte de nem is örülnek neki ha nehezen tudják értelmezni amit írsz.
"erre a válasz... De viszont a hardver gyártók adnak ingyen szoftvert. Lásd Intel, AMD, ATI, stb.. ted fel a pc re op nélkül halyrá befüzetek rá ha megy mert az csak drv ."
Linux.
Tulajdonképpen mit is akarsz most te elérni? Semmi nem változik attól, hogy itt rinyálsz, hogy az oprendszer pénzbe kerül. Menj akkor tüntetni a Microsoft elé. -
gregtom6 #12110 11961#-re help!!! -
#12109 az legalább nem illegális és ha hiba van benne reagálnak rá de erre elég nehezen -
ssx22 #12108 Akkor használj Linuxot! Az ingyenes -
#12107 erre a válasz... De viszont a hardver gyártók adnak ingyen szoftvert. Lásd Intel, AMD, ATI, stb.. ted fel a pc re op nélkül halyrá befüzetek rá ha megy mert az csak drv . -
#12106 néz vissza másnak is van benne hiba böven és nem reklomálnak -
#12105 és ha intel procit veszek és alaplapot az a microsoft é bocs -
#12104 xbox pontosan a windows 2000 egyik speciális változatával megy ezt akkor mondták mikor kijött az utolso széria csak emlékezni kell kicsit egy magra épül az egész rendszer hogy tugyad és nem kerül külön pézbe mert op nélkül nemegy a kiadot játék és egyéb se az csak ugy van mert más terméket ami az ilyen hez van senkinek nem kellene ugy mint a tévé vagy egyébb anak is van op rendszere nélküle semit nemér csak hát a külön pénz mindig jóljön föleg illegálisan csak sokan nem gondolnak rá. -
#12103 Ne hasonlítsd a win7-et az Xbox-on lévő Dashboard-hoz. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Sokkal primitívebb a Dashboard.
Azért nem kerül pénzbe az xbox szoftvere, mert magát a konzolt a Microsoft gyártja és nyilvánvaló, hogy akkor ad hozzá saját szoftvert ingyen. De ha veszel egy PC-t azt nem a Microsoft gyártja így nem is kötelessége neki, hogy ingyen szoftvert adjon. De viszont a hardver gyártók adnak ingyen szoftvert. Lásd Intel, AMD, ATI, stb..
Minden gyártó ahhoz ad ingyen szoftvert amit saját maga gyárt.
Légyszíves írásjeleket használj már vagy tanulj meg írni normálisan, mert kész szenvedés értelmezni amit írsz. Ez itt nem az óvoda. -
#12102 Jó, akkor fotosoppolj xboxról, aztán meg keresd meg a helyes topicot. -
#12101 ne azt nézd hanem a müködését ugyanazt tudja mint ez csak más kérdés hogy irják me ott az xbox az is win rendszer mint ez néz utána és meg se kerül pénz be és nincs ilyen cirkusz minden meg jelenésnél ez is igaz -
#12100 Nem tudom, en meg nem vettem eszre ilyen akados dolgot o.o -
#12099 Ez direkt ilyen?!
Inkább az töltsön fel videót, aki úgy hiszi, hogy Neki Okés és Mi majd bemagyarázzuk Neki, hogy nem jó. -
Apocalipto #12098 De nem fogjátok fel hogy nem beszaggat hanem ez direkt ilyen?