46641
  • attila2323
    Játékoknál mim.10fps +-t jelentett.
  • gameplusz
    XP vs. Vista vs. 7
  • Pio
    Magyarítás helyett csináld ezt:

Asztalon sajátgépen (computer) jobbgomb és Properties
    Az ablakon bal sávban: Advanced system settings
    Új ablakon Advanced fül
    Startup and recovery résznél Settings...-ra nyomj rá
    Így kapod ugyan azt az ablakot, mint ami lentebb volt, "Automatically restart"-tól vedd el a pipát.
  • tommygear
    magyarítsd
  • CroftManor
    bocsi elfelejtettem beleírni h angol van nekem XD
    szal nekem a pontos hely leírás kéne.
  • bon
    Megéri váltani és szerintem semmivel se eszik többet.
  • attila2323
    Helló!Az lenne a problémám, hogy van egy program amit elakarok indítani és azt írja ki, hogy "Can't get Windows Product ID". Most az RTM van fent de ezelőtt RC volt és azon működött. Valaki segíthetne!!!
  • TuxSkajvok
    oksa, köszi, akkor majd a többiek... Tomee92-nek pedig: meghajtócsere (szerintem)
  • Faki
    XP-ről váltottam, szóval majd a többiek megmondják a frankót :)
  • tomee92
    fel se pörgeti a lemezt!
    az amit írtam hogy eredeti CD-t az nem cd hanem DVD:D csak elírtam!
    a splinter 1. részét simán olvassa de a násik kettőt nemképes!
    felse akar pörögni
  • TuxSkajvok
    Hy! Az én kérdésemre nem tudsz választ?
  • Faki
    Fel se pörgeti? Mert ha nem, akkor szerintem az olvasód hülye, javasolnám, hogy cseréld ki az olvasókat és teszteld úgy is, aztán okosabb leszel.
  • tomee92
    helló!
    olyan gondom lenne hogy az eredeti splinter cell chaos theory dvd-m nem akarja olvasni a dvd író!
    amíg xp-m volt simán feltudtuk rakni de most win7-el mintha benne se lenne a lemez :S
    egy eredeti CD-t simán olvas de a chaos theory-t nem!
    újraírható dvd-ket is olvas de pont az eredeti lemezt képtelen!
    mitől lehet ez???a lemez nemsérült és mást tökéletesen olvas az író!
    a másik gépen xp van most ott simán elsőre olvasta!
    a windows-al lenne gond?
  • RETROB0Y
    Nah fenn a Windows 7 RTM

elsőre elb@sztam a kodeket mert a sima K-lite 64 bit nm hozta elő a feliratokat
    azt lekaptam és felcsaptam a MEga K-lite-ot ami aztán faszán mginditott mindent

Sztem a K-lite Mega jó pakk

Amugy a RTM stabil gyors és sztem 10\10

Jah meg hozzácsaptam a magyar nyelvet szoval most már magyar is XD
  • TuxSkajvok
    megéri vistáról átváltani 7-re? és mennyivel eszik többet a 7?
  • KranaZoli #12162
    De!

• Balumann
    Aha most látom, hogy nálam is feltelepült, újraindítás után jó is. Viszont a Catalyst most MOM.Implementation meg CLI.Implementation hibákat ír és nem indul el :-/
  • tommygear
    pl?
  • mano1b
    szerintem ha elkészül az 1 ső service packlesz vagy 2 dvd mert elég sok furcsa hiba van benne még
  • CroftManor
    Hali
    Hallottam h be lehet állítani a sajátgép tulajdonságainál, h amikor kék halálozik a gép, ne induljon újra a gép, h eltudjam olvasni mit ír ki.
    nem tudja vki melyik menüpont ez?
  • mano1b
    nekem nem szaggat mikor bezárom az ablakot.pedig nekem gainward 6600 gt ultra van.
  • L7wy
    Az gáz, mert nekem sem ment fel a catalyst, de a DNA igen...
  • KranaZoli #12155
    Ha kiveszem az animációt az ablak műveleteknél, akkor záródik be egy ablak olyan sebességgel, ahogyan Én azt szeretném. Ami egyenlő azzal, hogy bezáródik.
  • mano1b
    hát csak az a baj a radeon kártya jó de drv nem tudnak csinálni miota létrehozták mindig baj van vele.
  • tommygear
    ja ilyesmi
  • KranaZoli #12152
    Igen, vmi ilyesmi.
  • Faki
    Az zavar hogy a bezárás animációja úgy kezdődik, hogy átméretezi az ablakot kissebbre és útána tűnik el? Ezt látjátok ti szaggatásnak?
  • mano1b
    thx
  • RYO21
    Miért van az, hogy egy játék instalálása közben használhatatlanná válik a gép?
  • Balumann
    Sztem ezzel a 9.3 driver verzióval Vista-n és Win7-en alapból problémák vannak, mert ez a 9.3-as DNA ugyan úgy nem jó, mint a 9.3-as catalyst (települ, a végén hibát ír, és nincs feltelepülve.
  • Pio
    Addon kell hozzá, például a Tab Mix Plus jó rá.
    ITT EGY LEÍRÁS

Amúgy Firefoxnak van külön topikja is, ott több eséllyel fogsz választ kapni ilyen kérdésekre.
  • Balumann
    Jah, azthittem guru3D-s azért nem frissítik, mert nincs újabb :-) Köszi ezt is megpróbálom.
  • L7wy
    Amúgy csináljatok már videót plz
  • L7wy
    Nekem nem szaggat, pedig csak egy ati 9600 hajtja aero -t:P
  • tommygear
    de miért? NEMTECCIK :S
  • L7wy
    32 és 64 bites 9.3as kicsit újabb...
  • mano1b
    egy új kérdés a firefox ba hogy lehet beállitani az automata web lap frisitést
  • Balumann
    Nah tovább próbálkoztam a driverekkel, letöröltem, felraktam újra a 8.3-ast, tényleg uygan azt írja ki mint amit a Win rkott fel, catalyst továbbra sem ment. De most sikerült valami, egy módosított drivert raktam fel, és így most bejön a Catalyst is, driver is tökéletesen működni látszik!!
    DNA ATi 8.6B for Vista (x64)
    Tehát akinek Ati X1*** -es szériája, vagy korábbija van (ez x8**-asokat is támogatja), annak úgylátom ezt kell felraknia.
    Persze javítsatok ki, és írjátok, ha valakinek működik a catalyst control center 8.3-al is, korábbi videókártyákkal!
  • bon
    A #11665 hozzászolásban lesz a leírás
  • mano1b
    ez igaz kilehet kapcsolni