46641
  • RAMyMamy
    nekem is az van:D
  • krisz073
    Sziasztok.

Tud esetleg valaki valami infót erről az XP mód-rol ?
    Lehet e már próbálni ?
  • davidka003
    "win7 build 7100"

Te a múltból csöppentél ide?
    Ne ilyen régi verziót használj, már rég kijött a végleges 7600-as verzió.
  • bon
    Nem kell ráhúzni, hanem a megnyitott alkalmazásra kattintasz a tálcán jobb gombbal és rögzíted (pin to.. ).
  • hen-tes
    Miért jelenít meg a win képnéző minden képet szépiában? :|
    win7 build 7100
  • gameplusz
    PB problémás Win7 alatt. Majd elvileg lesz hozzá frissítés, de #12211.
  • Richard90
    Próbáld meg úgy, hogy a játékot rendszergazdai jogokkal futtatod!
  • mano1b
    nekem müködik a tálcára huzás rendesen
  • Dzsur82
    Hali!Call of duty 2 -ben ezzel dobál a pb állandóan ,csak win7 alatt: Punkbuster Error: Windows Api Error [131133] (ill. az utolsó két szám néha változik)!Van olyan ember akinek ugyan ez volt a problémája és sikerült megoldást találni rá??!!!
  • Richard90
    Igen, érdekes, pont azért kérdeztem, hogy hátha találkozott már valaki ugyanezzel a problémával. Amikor húznám rá a tálcára akkor megjelenik egy tiltó ikon.
  • KranaZoli #12207
    Érdekes problémák ezek a nem tudok pin-elni a tálcán, stb... Most próbáltam, minden további nélkül tudom pin-elni(rögzíteni) a firefox-ot.
  • KranaZoli #12206
    Még nem.

parancssorba: slmgr.vbs -dlv (aktivációs időhöz)
  • Richard90
    Sziasztok!
    Egy olyan problémám lenne, hogy feltettem a végleges magyar Windows 7 RTM-et és a Mozilla firefoxot egyszerűen nem tudom lerögzíteni a tálcára. Ez mitől lehet? Már úgy is próbáltam, hogy nem zároltam a tálcát.
  • Blasta
    Ezt hol nézitek?
  • mano1b
    én most néztem az enyimet és 2010.06.02 jár le.
  • Blasta
    Én ebben a pillanatban aktiváltam az x86 verziót.
    Amúgy nem is értem mit írsz, a gépet offline módban aktiváltam, gyakorlatilag ez volt az első dolgom miután feltelepült a rendszer, hálózatnak, internetnek még a nyomában sem járt...
  • tom235
    Én tegnap akartam aktiválni a frissen feltett és updatelt rendszert windows 7 loaderrel, de továbbra is 30 napot ír, szóval úgy néz ki az M$ intézkedett.
  • Blasta
    Sziasztok!

Találkoztatok már azzal, hogy ha beteszek egy lemezt a meghajtóba, akkor az asztalon megjelenik az ikonja?
    Ez normális?
    Hogy lehet esetleg kikapcsolni?
    RC verzióm van.

Kösz előre is a helpet.
  • tommygear
    eddig semmit
  • tommygear
    mi nem lesz benne?
  • RAMyMamy
    mi van veled, hé :D
    addig, amíg benne van, használom így...
  • mrzoltan
    Annál az is.
    Nah léptem jócakkát jó win 95 telepítést,BB.
  • mrzoltan
    Lopjál egyet a Tecsóból,vagy bezárták végül?
    Amúgy meg kénytelen leszel egy idő után megszokni mert a köv. Win-be nem biztos ,hogy már benne lesz...
  • RAMyMamy
    egyébként azért tettem fel, mert azt mondják, hogy gyorsabb, mint a vista, már csak ezért is megéri
  • RAMyMamy
  • RAMyMamy
    hát pl. ilyen oldalsáv nem érdekel, kicsi a monitorom, az asztal mindig tele van ikonokkal
    igen, igen, már kigugliztam, azért köszi szépen
  • mrzoltan
    Win 95 powwa...
    Szedjed,rakjad...
  • tommygear
    tess
  • Pio
    Akkor mondjuk tényleg nincs sok értelme feltenni az új oprendszert, ha esélyt se adsz az újításoknak... :)
    WLM ikonra a megoldás az, hogy kompatibilitási módban futtasd mondjuk vistásan.
  • RAMyMamy
    én már megszoktam a régit és úgy szeretném beállítani, ahogy eddig volt
    vistaban sem használtam az újítások 90%-át
  • mrzoltan
    Szokd meg sztem az új elrendezést tök használható...
  • RAMyMamy
    még egy kérdés
    a WLM ikonját nem az óra mellé teszi, hanem a futó programok közé, de miért? vagy ezt hol tudom beállítani?
  • Balumann
    Én azt mondom, hogy mindenki próbálja ki, valamilyen javulást szinte mindenki fog tapasztalni, és valakinek jóval lassabb volt a Vista.
    Én több játékot is próbáltam, nálam Vista-n -10 fps-em volt XP-hez képest (64 bites, SP1-es Vista, akkori legújabb driver). Most felraktam a Win 7-et, és az XP-hez képest 5-10 FPS-el TÖBB -et kapok, sokkal folyamatosabban mennek a játékok.

Egy problémám eddig ez az átkozott Catalyst probléma, nemtom hogy a Windows, vagy az Ati hibája-e (én utóbbira gyanakszok), de még így is sokkal jobb az egész. Vista-nál pláne, de XP-nél is.
  • Pio
    Hmmm, win7blogról:

"A Microsoft már le is tiltotta a nemrég feltört Lenovo CD kulcsokat."

Akik belőtték az aktivátort tapasztalnak valami furát ha win update-re mennek? Ha egyáltalán megélik a reggelt és nem öli meg őket álmukban a gonosz kalózkodós számítógépük, hisz a Microsoft is megírta a korábban linkelt cikkben, hogy milyen randa dolgokra lehet képes egy warezolt szoftver... O_o
  • RAMyMamy
    köszi. inkább csináltam egy új toolbart és oda tettem a start menü mellé, így olyan, mintha gyorsindítás lenne :D
  • Pio
    Komoly átalakításon esett át a tálca, majd valaki biztos be fog linkelni Neked erről cikkeket, szerintem magyarul is lehet találni egy csomót. A lényeg, hogy a gyorsindítós eszköztár megváltozott. Illetve valahogy elő lehet csalni, ha nagyon akarja az ember, de érdemesebb megszokni az újat szerintem, teljesen jó lett.
    Amúgy ha elindítasz egy programot akkor a tálcán jobbgomb az ikonjára és "Pin this program to taskbar" és akkor ott fog maradni az ikon akkor is ha a program nem fut. Végülis ez eléggé hasonló a régi gyorsindításhoz... A különbség annyi, hogy ha fut a program, akkor a futó ablakát is a "gyorsindító gombbal" tudod előcsalni és nem foglal külön helyet a kis téglalapja. Ismerkedj vele, eléggé kézenfekvő az új rendszer szerintem, hamar belejösz.
  • Pio
    Maradjunk annyiban, hogy ahány teszt annyi eredmény... de még egy teszten belül is hol ez, hol az az oprendszer teljesít jobban. Ráadásul ha hozzávesszük azt is, hogy az emberi szem kábé 20-30 FPS környékéig képes elkülönítve érzékelni a képeket, onnantól pedig mindent ugyanolyan folyamatosnak lát akkor pláne nincs túl sok értelme arról teszteket készíteni, hogy melyik oprendszeren 100 és melyiken 101 a játék FPSe. És akkor még a monitor frekvenciáját nem is kevertük bele...
    Szerintem nincs olyan jelentős különbség egyik között se, hogy érdemes legyen ennyit tesztelgetni. Na persze a tesztereknek biztosít pár havi "munkát" a dolog, illetve van egy hc közönség, aki arra gerjed, hogy az ő oprendszere X játékban másféllel több FPSt produkált Y honlap tesztjében. Ahogy ezt Keynes mondta: "Minden kereslet megteremti a maga kínálatát."
  • RAMyMamy
    sziasztok.
    lehet, hogy kicsit hülye kérdés, de már mindenütt kerestem, mégse találom: hogyan tudom előhozni a gyorsindítás eszköztárat? és hogyan tudok bele ikonokat tenni? ez a drag&drop módszer valahogy nem működik :S
  • dashed_
    azert ezt nem mondanam..

Operacios rendszerek harca

Maradjunk annyiban ,hogy kb a vista szintjet hozza
  • gameplusz
    Azóta kicsit lassult persze, de ettől függetlenül még mindig gyors. Valahol volt valami végleges (RTM-es) összehasonlító cikk is, ha gondolod, keresgélj.