Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Kvázi hivatalossá vált, hogy a Windows 7 RC április helyett csak májusban jelenik meg. A Techneten egy rövid idõre ugyanis megjelent a letöltési oldala.

Az Ars Technika beszámolója szerint immár hivatalosan is mondhatjuk, hogy a Microsoft módosított ez eredetileg bejelentett Windows 7 menetrendjén, hiszen a korábban áprilisra ígért Windows 7 RC (Release Candidate) csak májusban jelenik meg. Az árulkodók ezúttal a Technet szerkesztõi voltak, akik véletlenül élesítették a kiadás elõtti változat letöltési oldalát, ahonnan feketén-fehéren kiderült, hogy bizony áprilisig nem készülnek el vele.

Link

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hiperwolf
Nah most látom, hogy simonl írt már az új build-ról. <#vigyor>

NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB

Hiperwolf
A legfrissebb kiadás, - a nem publikus -, 7057. Sok heléyen RC1-nek írják, de nem az csak az EULÁ-ban van úgy megnevezve de az RC1-ig van idõ (április ??). Torrentröl le lehet szedni (én ThePirateBay-rõl szedtem le igen gyorsan). Igaz ez amolyan módosított, Win7Vista nevû cucc, plus témák, hátterek vannak benne és Watermark vagy mi ki van szedve belõle, ami a jobb alsó sarokban van szöveg. Újdonságok: Új bejelentkezõképernyõ, "Send Feedback" szöveg eltávoltítva a címsorokból. Start gomb picit változott, amikor réklikkelünk akkor a zászló élesebben, jobban elõtérbe van hozva. Jah és még egy. Ha leszeditek, akkor nem kell illegális, tört kulcs, hanem csak, ha eddig nem tettétek meg, akkor a Microsoft oldalán regelni kell hozzá, ami a Beta-hoz is jó az ehhez is tökéletes. Asszem ennyi, jó rövid voltam xD. Minden jót! <#wave><#eljen>

NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB

Narxis
XD

pedestrian
eléggé spórolod a betüket

kifli
ok akk nem maradtam le semmirõl ^^
zozyk
Nincs.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

kifli
rég néztem topicot, rc1 kint van már?
zozyk
Nálam 55,de fut a steam,fraps,msn,FF,Rocketdock

Nekem 58
Jim Morrison
Most nézem, hogy csak 47 folyamatom van. Utoljára Xp alatt volt ennyi, Vistánál volt 70+. Nem rossz, nem rossz 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Riccardo G
Bon-al is egyetértek! 😊 sõt... a DOS viszi a pálmát 😄 😄 😄

http://www.headhunterz.nl/

Riccardo G
jaja, én is játszok PB-s játékkal igaz, csak ezzel az 1-el (Enemy Territory) csak én olyan serveren vagyok member, amin nem fut a PB, szal én faszán ki tudtam küszöbölni! 😄

[HUN]FaTaL
2g-vel sem

http://goo.gl/gd6Zi5

Mar a 7000es buildhez is jott autoupdate-rol a javitas a wmp hibara, es ha pb-s jatekkal akarsz multizni akkor nem fog menni. Win7 re Pb akkor lesz amikor kiadjak a win7-et..
Narxis
<#eljen>

Sziasztok,

Az újabban kiadott build -eknél (7057)is létezik még az a bizonyos korai Madia Player hiba?
és még mindig nem lehet multizni W7 el?????

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

werkfilm
4g rammal tényleg nem lassabb 😊

[HUN]FaTaL
Már nagyon régen nem lassabb a Vista sem az XPnél, mitõl lenne lassabb a 7?😄

HeadHunter86
Jaja. Én múlt egészen múlt hétig XP-t használtam, míg fel nem tettem a 7-et. Vista kimaradt az életembõl (egyszer használtam 1-2 hónapig).
De úgy tûnik továbblépek, pápá XP.
Már a béta 7 is nagyon bizalomgerjesztõ. 2-3 nap alatt megszokod, kényelmes, nem kell drivereket instalálgatni az alaplaphoz pl. hogy legyen neteded, stb stb.
Intelligensen próbál megoldást találni a hibára, ha leáll valami, automatikusan újraindítja. Rettentõ gyorsan bootol. És meglepõ módon Ramot se eszik sokat.
Sebességével meg vagyok elégedve, játékok is ugyanolyan jól futnak rajta mint XP-n, semmivel sem lassabb. Pedig azt hittem az lesz.

bon
Ennyi erõvel azt is lehetne mondani, hogy a gyorsaságban a windows95 a nyerõ (kisebb a gépigénye mint az XP-nek). De nem csak a sebesség a lényeg, hanem amit te is írtál a korszerûség. Az XP felett eljárt az idõ, de még lehetne tovább ragozni a dolgokat.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Narxis
Értem mire gondolsz, de ezt, hogy sikerült összekapcsolni a Windows-al? Nem angol windows-on fog valaki megtanulni angolul. Egyébként a magyar se teljesen magyar, a hibákra interneten keresett megoldásokat magyarul nem tekintheted meg. Ez a Vista problémamegoldó feature, nem tom konkrétan, hogy hívják. 😄

werkfilm légyszi ne manipuláld a többi embertársadat.
zozyk
Nem akarok vitázni,de nem értek veled 1et.
Azért mert csak magyarul tudok,még nem vagyok fogoly.

Nálam nagyobb ember(ek) véleménye:
Teller Ede (1908-2003)
Teller Ede ugyan nem idegen, de figyelemreméltó, amit mondott a magyar nyelvrõl Pakson (Fontos megjegyezni, hogy életének 95 évébõl 77-et külföldön élt, de még közvetlenül halála elõtt is tökéletesen beszélt magyarul):
“...új jeles felfedezésem, miszerint egy nyelv van, s az a magyar.”
(Mai Nap, Budapest, 1991.9.)

“Teller Ede mondta, hogy amennyiben nem Ady teremtõ nyelvén ismerte volna meg a világot, akkor aligha vitte volna többre egy átlagos középiskolai tarnárnál.”
Idézet Patrubány Miklós újévi köszöntõjébõl (2003)

Riccardo G
van benne valami 😊

werkfilm
szerintem minden magyar szoftver rossz. butítja az emebreket, a kárpát-medence fogjaivá teszi õket. sajnos már nem kiváltság a számítógép egy otthonban, de azért még alap lenne tudni a nyelvén. de ahogy az angol rajzfilmek eltûntek a cartoon networkrõl ugyanúgy el fog tûnni idõvel minden angol szöveg is, aztán még jobban szaporodnak majd azok akik itt a fórumban kéregetnek segítséget egy 2 soros levél megírására a fejlesztõ cég supportjára ha vmi gondjuk van.

TothLaci
Azért nem teljesen...
Eddig gyorsaságban az XP a nyerõ...
Korszerûségben pedig a 7 2014-ig? 😮
[HUN]FaTaL
Ez hülyeség, ugyanúgy bírja 5 éve hardvercseréstül a céges magyar windows server mint az exchange servernek használt angol variánsa 😊

[HUN]FaTaL
A lokalizáció szar, ebbõl nekem az következik hogy szar lesz az egész összkép. Ezért használok angolt. Mûködésben semmivel sem különb a magyar windows az angolnál.

bon
Szerintem a gépet a lassú akkor. Egyébként a csicsa kikapcsolható, de bekapcsolva se lassít semmit, mert a vga számolja.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

TothLaci
Tetszett a Vista. Postosabban annak a Beta1 változata. A többi már nem igen. Az a kegyetlenül sok csicsától, és a lassúságától elegem lett. Megnéztem a Win7 bétákat is. És hihetetlen... még most is gyorsabb az XP. Még ez sem az igazi, bár lehet, hogy egy kis optimizálással jobbá lehetne varázsolni.
bon
Én 6db szervet üzemeltetek, mindegyiken magyar nyelvû szerver oprendszer van telepítve, van már 5éve fent lévõ, de teljes 100%-os hardver cserét megélõ is (dual p3, scsi2-rõl Dual 3.0Ghz Xeon scsi3-ra) és gond nélkül mennek.

HeadHunter86
A Vista maximum a biztosítékot vágta ki nálam.

HeadHunter86
ÉS ez így is van, egy angol windows ami szerverként üzemel, lásd TF2 szerverünk 3x annyi ideig bírja mint magyar társa.

bon
Számomra már a Vista is kiváltotta az XP-t. Az XP felett már nagyon eljárt az idõ.

bon
De attól még nem rossz a magyar Windows. A rossz, nem fordítási problémákat jelent, hanem mûködési. Legalábbis szerintem. Maximum a lokalizáció minõségét lehetne nem megfelelõnek mondani. Ha a fordítás miatt folyamatos mûködési probléma lenne akkor nevezhetnénk a magyar Windows rossznak.

TothLaci
Mondjatok elõnyöket avagy miért fogja tudni kiváltani a Win7 az XP-t?
HeadHunter86
A vista még nem, de ez már mindenképp.

[HUN]FaTaL
Dehogynem. Irdatlan idiótán tudnak fordítani.

lck
nyilván
TothLaci
Szerintetek ez az oprendszer kiváltja az XP-t?
Jim Morrison
Megbeszéltük 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zozyk
Nincs mit,cserébe ne ölj meg Tf2 ben 😊😊

LeonSilver
Igaz volt a 3.11-es windóznál.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Narxis
LOL, remélem humorizálni próbáltál. 😄 Amióta létezik lokalizált Windows én azt használom, semmi gond nincs vele.

Jim Morrison
Köszi szépen, a rengeteg segítséget.<#worship>

zozyk
Ment PM.

zozyk
10 perc és szedheted,adom majd a link et.

Jim Morrison
Azt nagyon megköszönném<#worship>