46641
  • Benny04
    fogalmam sincs, ezt hol lehet megnézni? :D
  • naaa
    ez NERO topic?
  • Riccardo G
    Esetleg ez?:
    http://www.bioticaindia.com/videocam-express-v2.html
  • RETROB0Y
    Hát végül 1ik sem lett

Fogtam a gyári Nero 7 Essentials CD kulcsot leszedtem a lgujabb Nero 7et beraktam a kulcsot és most algujabb 7es nero essentials van ami sztem az utolso nm teleb@szott Nero nm olyan gépigényes

Jah és kb 500FT a boltokban a Nero 7 Essentials
  • tom235
    Nem tudjátok, hogy lehet megváltoztatni a windows 7 basic témának a színét? alapban ugye világoskék, de én feketét szeretnék. Mielőtt kérdeznétek, hogy miért nem jó az aero-s. Megmondom azért, mert kifolyik a szemem tőle, olyan zavaró :)
  • kmisi
    Válaszolnátok a 12229 hozzászólásomra
  • Balumann
    Tudtam, hogy lesz még problémám, a webkamerámhoz sincs driver, a legutolsó drivere is csak 32 bites XP-hez jó :(
    (Genius VideoCam Express)
  • davidka003
    32 bites jobb nálam. 64 bitest nekem sem szereti a gépem. Ez van, régi géphez jó a 32 bites is.
  • tom235
    Magyar még nincs elvileg, csak buherált. Magyar nyelvi csomagot viszont letudsz tölteni a kiszivárgott angol verzióhoz.
  • galik
    Hálásan köszönöm a gyors választ. Ezt meg is találtam. Már csak egy kérdés, ez magyar?
  • Ivicom
    Sziasztok!

Már nagyon vártam az RC-t, mert az előzőeket nem tudtam feltenni, mindig lefagyott.
    Most is érdekes problémám van, remélem van ötletetek. Volt egy 32bit-es Vistám, tökéletesen működött, soha semmi baja nem volt.
    Most feltettem a 64bit-es 7-est, s gyakorlatilag úgy szar ahogy van. Állandóan lefagy, újraindul a gép, teljesen véletlenszerűen, minden látható ok nélkül. Ha nem nyúlok hozzá, akkor is, ha csak böngészek akkor is, stb.
    Szinte semmit nem tettem fel még rá, csak az AVG-t, meg persze updateltem, de kezdettől fogva szar.
    Valakinek tippje? Gondolkodtam hardver - memória, vagy táp - problémákon, de a Vistával semmi gond nem volt, s nem került bele új cucc.
    Ötlet? Javaslat?
    Most megpróbálom a 32bitest, hátha.
  • tom235
    Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x86-GRP ezt keresd meg, ez a végleges gyári elvileg.
  • bon
    x86=32bit, én egy angol RTM Retalit tennék fel magyar nylevi csomaggal. Amit 7 hette szereztél be az biztos nem a végleges.
  • galik
    Elnézést a hozzá nem értésemért, de szeretném kipróbálni a win 7-est de a net tele van mindenféle változattal. Van nekem egy olyan hogy Windoes 7 RTMx32, valószínű ezt kéne de ezt 7 hete töltötték fel tehát biztos nem a legfrissebb. Van még egy olyan Hogy Windows 7 RTM 7600 x86 oem hungarian ez csábít nagyon de mi az a x86?
  • RETROB0Y
    HÁt döntöttem ImgBurn+Nero 9 Free lesz

Mindkettő legális és a kettő kiegésziti egymást

Sztem tökéletes lesz
  • baca01
    Ja látom már mások is leírták, bocsi.
  • baca01
    Törölni kell a meghajtó betűjelét a Kezelőben (jobbklikk sajátgépre és ott a helyi menüben van), és akkor eltűnik a Sajátgépből is az a 100megás partíció. Nekem az aktivátor után jött elő, de így sikerült eltüntetnem mindenféle külső program, és galiba nélkül.
  • Jaffa 2843
    nem neked akart menni. namindegy :D
  • bon
    Tudom.
  • Jaffa 2843
    ha a vinyot rendesen formázod meg és aktívvá teszed a rendszer particiot nem csinál ilyen 100megás rendszerinditó particiot vagy miarossebet... érdekes
  • [HUN]FaTaL
    Alapértelmezett eszközt átállítottad a hangszórokra, vagy a default SPDIFen próbálkozol?:D
  • Benny04
    nem tud senki segíteni nekem? :/
  • [HUN]FaTaL
    Nekem tcmdplugin + imgburn, ennél kisebb úgyse lesz semmi. :D Plugin asszem 4 mega, imgburn meg 2 vagy 3 :D
  • RETROB0Y
    Akkor egy linket a müködö veziojoz pls
  • Pio
    Írtam már korábban, még egyszer leírom, többször nem fogom: Nero Micro, mindent tud (adat, audio, képfájl, CD/DVD másolás, VCD, SVCD, bootlemez, DVDVideo, HDDVD, BluRay disc, satöbbi...) részletes beállítási lehetőségekkel fűszerezve, de minden egyéb felesleg ki van gyalulva belőle, így 50 mega az egész. #12245-ben írtam még róla, meg már korábban is.
    Jelenleg szerintem ez az egyik legkompaktabb mindenre jó íróprogram.
  • viral
    Torko oldalan vanna olyan uj frissitesek amik update-on csak a hivatalos kiadast kovetoen jonnek le ,ezek mar a verzio szamot is megvaltoztatjak 16399-re,egyenlore csak igy tolthetoek le.
  • L7wy
    A full Burning studio
  • bon
    Ok, nekem nincs ilyen particióm.
  • RETROB0Y
    Ashampoo Burning Studio Free jo sztetek?

Vagy legyen akkor a Nero 9 Free+imgBurn?
  • KranaZoli #12268

Bon

Ennek a kötetnek alapból nincs betűjele. Ezért is tippeltem az aktivátorra. De ettől még pl. ha manuálisan indítunk lemez töredezettség mentesítőt, akkor ezt a partíciót is felhozza betűjel Nélkül és még töredezettség mentesíteni is lehet.
  • Ari18
    köszi, de már sikerült megoldanom.
  • bon
    Valamilyen particiókezelővel biztos el lehet rejteni, de a rendszer nem tudom mennyire örülne neki.
  • Ari18
    Bejött, köszi szépen.
  • Benny04
    Sziasztok!
    Ma tettem fel a Windows 7-et, és nincs hang! :S
    Pedig fent van a driver...
    Mi lehet a baj?
  • KranaZoli #12263
    Ez OK, de Nálam nincs betűjele.
  • Ari18
    Az aktivátor adta.
    köszi megnézem.
  • KranaZoli #12261
    Az aktivátor adott Neki betűjelet, vagy Te Magad?!
    (ez csak úgy érdekel...)

Ha ide mész:

Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Felügyeleti eszközök\Számítógép-kezelés\Lemezkezelés\

és a Z köteten a meghajtó betűjelének és elérési útjának a módosításánál törlöd a meghajtó betűjelet, akkor szerintem újra láthatatlan lesz.

• Ari18
    Akkor elrejteni sem lehet? mert eléggé zavaró.
  • bon
    A rendszer része, én nem piszkálnám, az indításhoz szükséges dolgokat tárolja ott a Windows 7.
  • hen-tes
    Isten vagy! :D
    THx!