46641
  • Pio
    Nem tudhatjátok, hogy nem igaz, lehet, hogy csak a Microsoft beetetése.
    Egy kisgyerek se sír, ha nem kap semmit, de ha adsz neki egy nyalókát, hagyod, hogy kibontsa aztán elveszed tőle, akkor bömbölni fog...
    Amúgy szerintem is simán lehet, hogy blöfföltek...
  • desigo
    kösz

aktiváltam azt csá
    ha szenvedés lesz vele meg újrarakom és keresek új aktivátort
    pikk-pakk semmeddig se tart újrarakni a wint...

ég és föld a különbség az integrált és a nem integrált között
    Persze kell minimum egy THX-es hangcucc amin megszólal a flac :)
    Audigy 2 ZS régebbi kártyámmal is már durván jobb,dinamikusabb,részletgazdagabb egy-egy szám...
  • tommygear
    télleg most esik le, hogy azokat feltettem és maradt aktiválva a rendszer :D
  • mano1b
    ez nem igaz én mind felraktam és semmi gond
  • ViniSoundz
    Vegyetek EMU hangkártyát. AZ a minimum, ha valaki zenél. Aztán kész. Amúgy a Guitar Rig 3 nem vmi nagy szám. Sokkal jobb vst-k léteznek Cubase alá, de az nem ez a topik, szal bocs. :)
  • Pio
    Meg hogy állítólag a redmondiak tudnak az aktivátorról és csúnyán pórul fognak járni azok, akik használták, de ez igazából a mi érdekünk, mert mindenféle gonosz ember ámokfutásának kitesszük a gépünket azzal, hogy aktivátort futtatunk rajta.
    A lényeg, hogy jobban jársz, ha nem aktiválsz még egy darabig biztos, ami biztos.

Meg volt néhány update, torkon van rá torrent, de winupdate-re csak megjelenés után mennek fel.
  • reaper4
    szánalom :D
  • tommygear
    minőségi aktivátor + integrált vs nem integrált hangkártya
  • desigo
    (450 új üzenet)

valami említésre méltó történt?
  • [HUN]FaTaL
    Nem értem mi a sznobság azon, ha nem vagyok hajlandó igénytelen minőségben hallgatni a zenét. Nem tartok hifit, helyhiány szűkében, de továbbra sem értem hogy a 3 ezer forintos hangkártyámon mi a sznobság. De jó legyen. SZNOB VAGYOK! :D
  • KranaZoli #12487
    Hm?!?! Mi a problémád?!

Jöttél itt azzal, hogy realtek így-realtek úgy. Tessék itt egy példa, ill. több is. Vhol itt kezdődik a hangkártya. Amit a videón látsz az real-time, valós időben generált hangzás. Csináld ezt alaplapi hangkártyával. Most meg jössz Asus Xonar-al. Ebben mi a sznobság?! Magyarázd már meg légyszíves?! Jó?! PH-n 14-ért lehet venni Xi-Fi kártyát. Nyilvánvaló, hogy akinek pl. ez a hobbija, kiad 14k-t vagy többet egy hangkártyáért.

Nem?!
  • KranaZoli #12486
    Na!
    Ez a kettő együtt.
  • Pio
    KranaZoli, FaTaL, ennyire ingerszegény az életetek vagy mi...? O_o

Nem mellesleg egy igazi audiofil kiröhögi a Creative-ot. M-Audiot, ASUS Xonart vagy hasonló minőségi cuccot használnak. Az ő szemükben a Creative legalább annyira proli cucc, mint a Tiétekben a Realtek. Nem vagytok Ti még sznobok se csak egyszerű márkab*zik... ;-)
  • TuxSkajvok
    Asszem ez egy kicsit magas... a programozás és a gitározás jobban fekszik :D
    De biztos belejövök...
  • KranaZoli #12483
    Nem....

Ez sem realtek az biztos.
  • TuxSkajvok
    Áh, értem, oksa... Nehéz megtanulni használni?
  • [HUN]FaTaL
    "Ne Tőle kérdezd, Neki Realtek-je van."

• KranaZoli #12480
    Ne Tőle kérdezd, Neki Realtek-je van.

Egy jó hangkártyával (vmilyen Creative :) Home Studio-t tudsz Magadnak kreálni. A pedál nem szükséges hozzá. Ha zenélsz, akkor úgy képzeld el, mint egy effekt pedál, de sokkal többet tud. Raklapnyi erősítő típus, effektek, real-time 24Khz-es hangzás (ezért kell a jó kártya, mert az alaplapi nem sokat ér. Késik, mint egy szar mélynyomó láda) Fel tudsz venni pl. egy riff-et, loop-olni és közben olyan effektet pakolsz rá, amilyet akarsz, közben meg mehet rá szóló, ésatöbbi. Nagyon profi cuccos! Volt szerencsém hallani X-Fi-vel is a progit. Awesome!
  • artschi2
    hálás köszönet, kipróbálom!
  • tommygear
    :\
  • Pio
    KranaZolinál érdeklődj :)

Amúgy HOHÓ, nem is én fogok FAQ-t írni, hanem BON:

Idézet a házigazdai jogok kiosztási elveiből:
    "
    A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
    "
  • TuxSkajvok
    Héj Pio! Mit tud az a guitar rig nevű progi? Képeket nézegettem és... kell hozzá a pedál is? Vagy csak a szoftvert is lehet használni valamire?
  • bon
    OFF

Na majd írok újra e-mailt a megadott címre, csak előbb pihenek egy kicsit, a bútor összeszerelés ebben az időben kiszívta az erőm, és még nincs vége a befejezés már holnap történik. Na meg T-home üzletkötő is várható holnapra még.

Off Vége
  • MR ME
    sztem nem a modik adnak hg jogot hanem ST, aki meg szarik az egészre
  • tommygear
    de miaz h nem válaszolnak? nagyon elpofátlanodtak itt a modik mostanában... tisztelet a kivételnek
  • bon
    Ha egyszer végre házigazda leszek akkor nem fogok túlzásokba esni, igérhetem.
  • Pio
    Ne reménykedj, nekem se válaszoltak soha :)
    Mondjuk ha nem offolnánk minden nap másról, akkor elég uncsi lenne a téma, gyakorlatilag napi szinten ismétlődne ugyan az a 8-10 kérdés és ennyi. Hmm, ha végzünk az udvar újrabetonozásával lehet, hogy nekiesek egy tutorialnak.... :)
  • viral
    Irjunk peticiot:-)en javasollak:-)
    De remelem nem fogsz tulzasokba esni szerencsetlen itcafe-n meg azt a kurva rtm szot sem lehet kiirni nem meg egyebet.
  • bon
    Nem rajtam múlik, azért egy igen vagy nemet írhatna valamelyik moderátor az e-mail-ekre amit írtam.
  • tommygear

egy hg jólenne már
  • bon
    Na, hogy mik folytak itt ma egész nap, a sok off-ot végig se olvastam. szernencsém volt, hogy nem voltam itthon.
  • KranaZoli #12466
    Áhá! Értem. Sejtettem, hogy lesz vmi ilyesmi a dologban.
  • Riccardo G
    ezzel: :)
    http://www6.zippyshare.com/v/77248423/file.html
  • Riccardo G
    ez nem jó, mert mi van akkor ha behányom nekik, ők meg vissza hányják? :S akkor tiszta hányásos leszek :D
  • artschi2
    Sziasztok! A laptopomon van Windows 7, és van egy Xerox Phaser 3117-es nyomtatóm. A windows látja a nyomtatóknál, hogy ott van, fel is ismeri ezen a néven, de nyomtatni már nem tudok sajnos :(

Próbáltam átdugni másik USB-lyukba a nyomtatót, ott is felismerte, de nyomtatni már ott sem lehetett...

Néztem a Xerox honlapját, de Win7-es driver-t ott sem találtam sajnos.

Rá lehetne bírni vhogy a Windowst a nyomtatásra?
  • [HUN]FaTaL
    Egy idő után telefonálni kell, ha hetente pakolod újra. :D De darabszám korlát nincs, ingyenes szám, beböfögöd a kódot amit kiír a win, visszaböfögik amit be kell írnod és kész. Érdemes felírni papírra, vagy txtbe mert minden telefonálásnál ugyanazt a kódot kapod vissza (termékkulcsból generálódnak ezek), így legközelebb ha nyöszörög az aktiválás miatt, akkor a telefonost választva csak bepötyögöd, ami a papíron van és kész.
  • Jaffa 2843
    ez engem is érdekelne
  • [HUN]FaTaL
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Ha a Creative kártyáit integrálnák 10 alaplapból 9re és a Realtekért kéne fizetni a boltban, akkor szerintem pont ugyan ez lenne a helyzet, csak a gyártók neve lenne megcserélve a fórumos balhékban, mert szerintem a két gyártó nagyon is hasonlít egymásra: jó minőségű hardverek csapnivaló szoftveres támogatással..."

Én meghallgattam a Realteket is, nem zsigerből fikázom. Másrészről nem véletlen csak a premium kategóriás lapokra integrálnak creative cuccot (konkrétan MSI i7 lapról tudok amire X-FI volt integrálva). Valamint a creative azért egy picit régebb óta gyárt hangkártyákat, mint a realtek.

• lee86
    De durva, éstényleg! Köszönöm a felvilágosítást!
  • bertino
    kösz az infót.