46641
-
Johny72 #12537 Sziasztok! Windows 7 aktiválás sikerült már valakinek?Mert én kipróbáltam párat de egyik sem engedte, hogy teljes legyen! Ha valaki tud, segitsen!köszi
-
#12536 Nem igaz. -
Apocalipto #12535 Semennyire. -
TDantes #12534 Még egy kérdés...
Olvastam, hogy nem jó feltelepíteni a VGA-hoz a drivert...jobb így amit a Win7 csinált...mert a gyári driver lelassítja(egyébként ATI4830-om van)
Mennyire igaz ez? -
1. Windows alapú egyáltalán?
2. Szerinted egy szerver csak egy CODból áll? LOL :D Nem a szervert indítja újra, csak a cod dedicated szervert, az nem tart sokáig. Az ADval meg az Exchangel pöcsöl ált., rebootnál. Szerepkörök nélkül annyi idő a boot mint egy Vista. -
#12532 He? Egy összefosott KISVÁLLALATI rendszer újratelepítése, ha nincs mentés akkor is minimum egy nap. Még egy SBS reinstall is fél nap. Egy szimpla reboot tovább tart mint 1,5 perc (ennyi idő alatt egy kliens tölt be max). -
#12531 SBS2003, SBS2008, EBS2008 -
#12530 csodálkozol? :D
http://www.printerworks.com/Images/8550-Color-LaserJet.jpg
ezt még műholdnak is lehetne nézni :D -
#12529 winamppal játszom a zenéket, és nins bekapcsolva wmp-ben sem az a cucc -
Apocalipto #12528 WMP-ben van ilyen funkció, bővítmények résznél kikapcsolható, de alapból nincs bekapcsolva. -
#12527 lehetséges az hogy a windows 7 normalizálja a lejátszott hangokat, zenét? mert néha olyan érzésem van mintha zene közbe egy-egy hangosabb gitár, vagy dob van akkor mintha az egész kicsit behalkulna :S -
#12526 Hali
Létezik, hogy az RC verziós Win7 nem ismeri az Open Type fontokat? -
#12525 -
#12524 Menni megy a nyomtató (szerencsére), csak az időnként megjelenő hibajelzések zavarnak. Naponta figyelem a hp oldalát hátha készít végre Windows 7-es driver a nyomtatóhoz, mert elég csúnya lenne ha ennyire új nyomtatóhoz nem készítene és még ráadásul nem is egy alap típus.
Alapvetően eddig (Vista 64bit-ig) megvoltam elégedve a driver ellátottságával, még a közel 10 éves HP Color Laserjet 8550-es (nagyon brutál gép, mindenki fénymásolónak hiszi aki idáig látta ) nyomtatóhoz is van 64bit-es Vista-s driver.
-
#12523 semmi gond itt szokták ölni egymást ez belefér. -
#12522 a haverom is müködtet cod2-4-5 .200 ember játcik rajta netán behal a sero neki egy perc elég és él ujra. -
#12521 Mi az Acronis True image-t használjuk, de többségben raid-ezet rendszereket (raid1, 0, 5) mentünk, visszaállítása még nem volt szükség. De most már tényleg befejeztem a nem ide illő témát (még ha a Windows 2008 R2-nek némi köze is van a Windows 7-hez) -
#12520 próbáld nyomtató hozzáadása menüpontnál gyártók szerint keresni, ott lesz egy olyan hogy keresés win updaten, ezzel frissíti a terméklistát
énis így találtam drivert a hp nyomtatómhoz mert alapból nemvolt -
#12519 ismered a norton 2003 én aval arhiválok most is linux win& unix rendszerta 150gb particiot 1.5 perc és megy a rendszer az a leg jobb újabb nem jó nem vált be. -
#12518 Nekem melóban egy HP1505-ös USB-s nyomit nem sikerült telepítenem. :(
Pedig nem ezer éves jószág.
Én Samsung-ra is kezdek pipa lenni, hogy nem képesek kiadni Seven alá MagicTune progit ill. újabb driver-t, amit ne manuálisan kellene telepíteni. -
#12517 Egyenlőre felesleges aktiválni inkább a slmgr.vbs -rearm parancs használata ajánlott, így az aktiválás kitólható 3x 30napig. -
#12516 ez igaz -
#12515 Másfél perc alatt? Nálunk egy újraindítási folyamat kb 15-20 perc. -
#12514 De, hogy Windows 7-es témáról is legyen szó, számomra meglepő a HP cég baromi gyenge Windows 7 driver ellátottsága. Konkrétan van egy HP Photosmart d7260-as hálózati nyomtatom és nincs hozzá semmilyen
Windows 7 driver (vagy csak én vagyok vak és nem találom) Viszont a nagy nehezen feltelepített Vista 64bit-es driver egyik komponense (szerencsére a nyomtatást nem érinti) feszt elszáll.
-
#12513 1. 150gb helyel 1 szervert ha áltt előte 1.5 perc allat újra lehet éleszteni bármi történt 100%. -
destroyer91 #12512 hy all! kb 2 hete raktam fel a 7600-as magyar RTM-verziót,használtam hozzá az 1.8-as Toolkitet h aktiváljam,de nem jött...ezután megpróbáltam a 1.7-essel,azzal sikerült is,de most láttam,hogy megin azt írja ki ,hogy 16 nap van hátra a Windows aktivlásáig...ha ujra használom a toolkitet,akkor meg kiirja a v gégn h aktiválva,restart aztán ugyanugy marad... vki valami megoldás? -
#12511 Én még csak ismerkedek a Win2008-al, első sorban a hardver feltételeivel van bajom, mert a munkahelyi szerverek közül kettő ami elbírja egyikre már felraktam a 32bit-es Win2008-at, de 64bit jobb választás lett volna, de annak is örültem, hogy egyáltalán a hardver elemek mennek win2008 alatt, még ha a szerver háló kártya beüzemelése nem volt egyszerű, mert nem adtak ki már a szerverhez win2008-as drivert. A másik szerverünkre meg az ellátott feladati miatt nem tehetek fel win2008-at, mert nem eshet ki az üzemből. Frissítés meg nem lehetséges, mert 32bit-et nem lehet frissíteni 64bit-re (de kötelező lenne a 64bit az új programok miatt és a memória kihasználás miatt is) . Pedig driver is lenne hozzá, meg az oprendszer is rendelkezésre állna.
Na de vége az ismételt OFF-nak
-
#12510 Azért az már kényesebb téma. Nem a törésre gondolok, hogy nehezebb-e, vagy sem. Inkább arra, hogy szerver-re warez OS-t tenni, az szerintem nagyon perverz. Otthon gondolom kevesen ülnek szerver előtt, ill. amíg egy Seven újratelepítése 15 perc, addig egy szerver újratelepítése (ha behal a törés) picit időigényesebb tud lenni. Még akkor is, ha van mentés. Főleg ha sok mindent kellene visszaállítani és a kivitelezése sem annyira egyszerű, hogy alszok rá egyet és újrapakolom. Ahol meg RAID-es szerverek vannak, ott meg már pláne nem éri meg pöcsölni a pénzel, stb... -
#12509 mert 2 honap mulva jelenik meg csak -
#12508 Szerintem az oka egyszerű, RTM-et még nem kapni ahhoz készültek így nincs is mit frissíteni. az OEm gyártóknak meg gondolom eljuttatják a frissítéseket így tudják használni.
de az is ésszerű ok lehetne, hogy megvárják a szokásos frissítő keddet tehát pl. Augusztus 11-et. -
#12507 én se mert nem értek ilyenhez de más erre született. -
#12506 Az újabb szerver oprendszereket már aktiválni kell, tehát törhetnék őket (gondolom törik is, de nem követem a témát) -
#12505 Ezekkel a Torko-n lévő frissítésekkel kapcsolatosan. Én is feltettem mind1iket. Mi az oka, hogy ezek nem érhetőek el WinUpdate-el?! RC-vel nem kompatibilisek, vagy mi?! -
#12504 igen de a szerverek is idetartoznak ne hagyd ki a mostanit se ja és amelyiket törni akarják meg is csinálják más emberek mindig 4 lépésel a
Windows előtt járnak -
#12503 Windows 95, 98, Me, 98 SE, midneggyik sorozatszámos védelmű, azon nincs mit feltörni. -
#12502 thx de még nincs ami nincs azt nem lehet -
#12501 lassan soroljátok nehéz megszámolni erről enyit. -
#12500 Windows 8-at -
#12499 amúgy melyik op rendszert nem törték fel kiváncsi lenék win be csak 1 mondjatok az ms-dos tol kezdve -
#12498 meg most egy offline aktivátort hogy akarnak kiiktatni? jó max jön win updaten valami de eddig semmi