46641
  • cselt
    Nem kell alá erősebb gép szerintem, de az a patch egy próbát megérne és akkor nem lenne talán semmi gondod.
  • Pio
    Visszalőtte a klasszikus gyorsindítást.

Ennek menete:

1. tálcán jobbgomb, toolbars, New toolbar...
    2. Folder részbe tedd be ezt idézőjelek nélkül:
    "%userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch", majd Select Folder
    3. erre ott lesz valószínűleg jobboldalt alul egy Quick Launch felirat.
    4. jobbgomb a tálcán és szedd ki a pipát a "Lock the taskbar"tól
    5. jobbklikk a Quick Launch felirat előtti elválasztóvonalra és szedd ki a pipát a "Show Text" és a "Show title" elől is
    6. a balra helyezését úgy oldhatod meg, hogy a "pinnelt cuccok" előtti vonalat a bal szélről áthúzod jobbra és így előre fog ugrani, illetve a nyelvi eszköztár még útban lehet, szóval ezt Rád bízom, a lényeg, hogy csak balról jobbra lehet sorrendet cserélni a tálcán levő cuccok között.
  • TDantes
    Nincs fönt javítás, de XP alatt kicsivel jobban futott. Win 7 alatt erősebb gép kell alá?
  • cselt
    Feltetted a legújabb patchet? Nekem amíg az nincs fenn még kicsit szaggat is a játék, de azzal már tök jól fut.
  • balassamate
    hello srácok!
    7229-es build van fent és a problémám az h vettem egy külső SATA USB házat, és ha a két vinyó közül akármelyiket kötöm rá, mindkettőnél azt irja hogy formázzam meg... ha cancelt nyomok, akkor csatlakoztatja 1 percre, aztán megint kiirja ha formázzam meg és persze le is választja rögtön! Két winyóval is próbáltam mindkettőnél ezt csinálja!
    ja és még annyi hogy a két winyó XP alatt volt használva, ott tökéletesen ment, semmi baja nem volt!
    megoldaná a hibát ha frissitek RTM-re? vagy vmi progi amivel ki lehet ezt játszani? köszi
  • RAMyMamy
    én csináltam egy külön toolbart az ikonoknak és úgy nincs hézag
  • KranaZoli #12451
    Áhá! Értem. Passz! Nekem is távolabb pakolja egymástól.
  • TDantes
    Na még egy kérdés. Ki próbáltam, a GTA4 elég szarul fut...jó végül is nem olyan rossz, de XP alatt pár FPS-el jobban futott.
  • lee86
    Szemléltetésképpen:
  • lee86
    Kis ikonokra van állítva, de még mindig hézagos.
  • RAMyMamy
    tálcánál állítsd be, h kicsi ikonokat mutasson
  • bertino
    ez nám elég hozzá.
    ő arra gondol, hogy milyen közel vannak egymáshoz, nálam pl kis ikonok vannak beállítva:

• bertino
    tyű, engem is érdekel.
  • KranaZoli #12444
    Jobb klikk a Start menü-n, tulajdonságok és kis ikonok.
  • lee86
    Sziasztok!

Ezen a képen a gyorsindító ikonok ott a Start menü mellett gyanúsan közel vannak egymáshoz. Nem tudjátok, hogy ezt hogyan lehetne elérni, mert nálam most 3 ikon elfoglal kb annyit, mint 5, vagy 6. És akkor a link:
    http://kepfeltolte*.hu/090802/N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Köszi!
  • Balumann
    Jah elfelejtettem oda írni, hogy a felvételek is jónak mondhatók ahhoz képest, van egy pici alapzaja, szerintem nem zavaró és csak nagy hangerőn hallatszik, nem is torzít.
  • Balumann
    Sry, folytatom az OFFot.
    Azt a hozzászólást nem is láttam...
    Én sokat használom a line in bemenetemet, elektromos zongoráról, illetve magnókazetta digitalizálásakor.
    Többször gyakoroltam úgy zongorán, hogy a zongora linein-el be a gépbe, fülhallgató is gépből. Úgy sem volt semmi bajom a minőséggel, pedig a fülhallgató sem egy gagyi, és a fülem sem rossz! Nekem is volt korábban AC97 -es integrált hangkártyám, meg C-media 5.1-esem is, azoknál ez a realtek messze jobb (használtam arról a kártyáról is a hangfalat meg a fülest).

Rendszeresen hallgatok zenét, nézek filmeket (5.1-ben többnyire), játszok is 5.1-ben, nálam nagyon jó a hang hangfalon és fülhalgatón is.
    Sose értettem, hogy ezt a Realtek HD hangkártyát miért fikázzák. Szerintem teljesen jó otthoni használatra, studio minőséghez meg a Creative kártyák sem elegendőek.
  • Pio
    Erős OFF, be is spoilerezem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Gondolom ezzel a konkrétum nélküli posttal arra akartál utalni, hogy a guitar rig az audigyn epic win, hdaudion meg epic fail. Ezt nyilván nem fogom leellenőrizni, mert nem érint a dolog, szóval simán elhiszem Neked :D Mondjuk ha egy szoftver csak az egyikkel működik jól együtt az inkább szoftveres és nem hardveres hiba.
    A hardveres rész gépre kötött hangszer esetében a vonali bemenet, nekem azzal sincs bajom hdaudion:
    1. trombitálok, amikor még zenesulis voltam kunyeráltam onnan elektromos szordínót és azzal feljátszottam gépre a kedvenc számaimat, teljesen korrekt hangminőséget produkált. Mondjuk ez még akkor volt, amikor AC'97em volt.
    2. nővérem zongorázott, amit mára harmonikára és szintetizátorra (YAMAHA, típust nem tudok fejből) cserélt, mindkettő volt már a gépre kötve (illetve a mostani harmonikája még nem, nem is tudom, hogy van-e rajta kimenet), baj azokkal se volt.
    2. jelenleg a monitorom egyben tévé is, ami rá van kötve a hangkártyára, hogy szóljon a gépre kötött 5.1-ből és azzal sincs semmi gond.

Aki régebb óta követi a fórumot tudja jól, hogy heti szinten szoktam fikázni a realteket (mindig amikor kidobnak egy új drivert amiben egy hibát se javítanak :) ), szóval nem valami fanboj vagyok, de azért kezeljük már a helyén a dolgokat, egyáltalán nem arról van itt szó, hogy a realtek hangkártya azért, mert "ingyen" (nem ingyen, benne van az alaplap árában) jár valami bóvli, amivel minden szarul szól, a fülhallgatót recsegteti, a vonali bemenete nem működik, a szoftvereket képtelenség kompatibilissé tenni vele. A realtek teljesen korrekt hardveres szolgáltatást nyújt (szoftverest szoktam fikázni, de arra a "másik oldal" se lehet büszke :D ).
    És bizony akarva-akaratlanul, de van egy jó nagy adag sznobizmus is a dolog mögött, hisz a Creative cuccokért általában fizetni kell, a Realtek pedig "ingyen" jár az alaplaphoz (általában), hasonló szolgáltatások közötti árrés pedig mindig sznobhatást gerjeszt, ezt még közgázból verték a fejembe annó... :)
    Ha a Creative kártyáit integrálnák 10 alaplapból 9re és a Realtekért kéne fizetni a boltban, akkor szerintem pont ugyan ez lenne a helyzet, csak a gyártók neve lenne megcserélve a fórumos balhékban, mert szerintem a két gyártó nagyon is hasonlít egymásra: jó minőségű hardverek csapnivaló szoftveres támogatással...

Elnézést mindenkitől, hogy ezt a topikot terheltem az offolásommal és természetesen ez is csak egy vélemény volt, ami mint tudjuk olyan, mint a s*gglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. Én most mégis megmutattam az enyémet... ;-)
  • janika15
    am mikor jön ki a cucc?
  • KranaZoli #12438
    Oké!

Más:

Egy jogtiszta/hivatalos Windows 7-est hányszor lehet feltenni egy gépre?! Nincs darabszám korlát, ami után telefonálni kell, vagy mittomén?!

Szal, akár havonta újra lehet rakni?!
  • Balumann
    Nekem is realtek hd ALC888 integrált hangkártyám van, és teljesen jól szól, genius 5.1 -esemmel és az Universum fejhallgatómmal is, semmi gond nincs vele.
  • RAMyMamy
  • KranaZoli #12435
    1etértek. Audigy jobb, felesleges ezen OFF-olni.
  • Pio
    Ezt a témát hagyjuk, tele van az internet mindenféle felsőbbrendű "én még a félbitnyi hangminőségkülönbséget is meghallom mert az anyámat felcsinálta egy denevér" észosztással, szerintem baromira nincs erre itt szükség...
  • [HUN]FaTaL
  • KranaZoli #12432
  • KranaZoli #12431
    Az is sznob kategória lesz.
  • TDantes
    Oh...bakker...de hülye vagyok...igazad van kösz úgy tűnik jó...eh...csak egy órája van fenn a Win 7...nem jöttem bele
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom nem hallgatsz zenét FLAC formátumban.
  • KranaZoli #12428
    Keress egy olyan check-box-ot már, hogy többet ne kérdezze meg. Semmi probléma vele.
  • TDantes
    Hát hogy ismert kompatibilitási problémákkal rendelkezik...oké...arra kattintok hogy program futtatása...de..most mi van? Hogy olvastassak be vele akármit? Nem jelenik meg a Tálcán mint az XP-nél az ikonja...hogy be tudjak olvastatni valamit...

• KranaZoli #12426
    Válthatunk a Windows 7 kiadások között: árak!

• RAMyMamy
    mit nyafog? :D nekem működik
  • KranaZoli #12424
    Semmi különös. Tegyél pipát abba a check-box-ba, hogy többet ne jelenjem meg ez az üzi.
  • TDantes
    Biztos volt már róla szó, de hogy kell a Dameon toolst működtetni win7-en? Állandóan valami kompatibilitásról nyafog és nem működik...pedig a legújabb Win 7-hez valót töltöttem le
  • KranaZoli #12422
    Gondolom hangszert még nem kötöttél alaplapi hangkártyára és nem használsz pl. Guitar Rig progit?!
  • Pio
    Nekem van az is mégis az integrált hdaudio-t használom, semmi jelentős különbség nincs közöttük, kicsit más a hangszínük, de nem mondanám, hogy az egyik jobb/rosszabb.
    Persze az audigy sznobfaktora nagyobb, a realtek olyan, mint a mobiltelefonoknál a Nokia vagy a gépkocsiknál a Suzuki.
  • KranaZoli #12420
    Én már csak maradok a Audigy mellett.

PS: Csak fülesen keresztül volt ilyen, azon a "madzagon" keresztül, ami az alaplapra volt tűzve. A hátsó kimenet jó volt.
  • KranaZoli #12419
    Jól van, mind1. Má úgy marad.
  • Pio
    na kit ütöttem ki? :D