46641
  • bon
    Ez kipróbálhatná már valaki, mert ha jól tudom ez már Vista sp1-nél se mükődött, mármint a registry átírása.
  • bon
    A húzás semmit se jelent, ha a cache kevés, magok száma kevés, utasítás készlet se a legkorszerűbb, nem az órajel a minden. Erre jó példa a jelenlegi processzorom és az elődje közti különbség, a Régi egy valós P4 3Ghz-es volt 1mb cache-el, a mostani egy Core 2 E6600 2,4GHz-en üzemel 4mb Cache-el. Kisebb az órajel, de még is sokkal gyorsabb mint a régi.
    A AMD VGA-hoz nem tudok mit szolni, mert nem ismerem a termék palettát.
  • Riccardo G
    Most találtam, a leírás szerint a "Rearm" slmgr -rearm parancsot háromszori futtatása után a registry-ben nullázni lehet, és indul az ujjabb 120 nap!?!

Rearm: open a cmd promt as administrator and type: slmgr -rearm
    if the 120 days are not enough, and there is still no crack
    you have to reset the rearm count in the registry:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\
    SoftwareProtectionPlatform]

"SkipRearm"=dword:00000001 <---set it to: dword:00000000
  • [HUN]FaTaL
    Arról nem beszélve, hogy akkor osztályoz amikor nem nyúlsz a géphez, és lehetséges, hogy levett órajelekkel pontoz.
  • [HUN]FaTaL
    Valószínű nincs még olyan kártya amire maxot ad, illetve csak az aktuális csúcskat. (x2)
  • CroftManor
    Na jó lehet h a proci nem egy I7. de húzott.
    Na de a VGAm?
  • KranaZoli #12571
    Ez csak egy tipp volt. Én is napokban leltem csak rá. Ha nem teljesítmény centrikus profil-t használsz akkor lehet, hogy ez az itt lévő optimalizáció kavar be. Próbáld ki.
  • KranaZoli #12570
    Energiagazdálkodási résznél van Videó lejátszásra vonatkozó rész is.
  • MR ME
    nálam is csak 6.9, de nem hót mind1? látom te nagyon erre vered h mindenhol a legtöbb pontod legyen, pedig sztem nem az élményindexxel játszol...
  • [HUN]FaTaL
    E8400ra még a Vista sem adja meg a maximális 5,9et, húzva sem. 3,8ra húzott E8500-al a Vista 5,8at, a Windows 6,9et adott.
  • [HUN]FaTaL
    Mondom, ha nincs mentés. Egy ghost sokszor lószart nem ér. :)
  • Blasta
    Hát nemtudom.
    Eddig is mindenki OEM windows-okat használt, létező kulcsokkal, mégis ment a frissítés XP és Vista alatt is.
    A mostani aktivátor ugye OEM windozzá varázsolja az RTM-et, ad neki egy kamu OEM kulcsot és jóéjt.
  • Felgolos
    Micsoda?! nekem is aktivátorvan és netezek is!Töröljek Win7tet?
  • bon
    Miért kellene az nélményindexnek a maximális 7,9-et adnia a gépedre? Közel sincs annyira csúcs konfig, pl a proci az egy közepes processzor, egy komoylabb Core 2 Quad-ra vagy egy Core i7-re már adhat 7,9-et.
  • bon
    Onnéttól kezdve, hogy netre mész a géppel már lejelentheti az aktiválást a Microsoft-nak. Azon kívül frissítéseknél nezheti az eredetiséget az Update.
  • Felgolos
    hello! lenne egy probléme amit nem tudok megoldani Win7 van minden oké,a monitorom felbontás 1280x960 ha egy játéknál lejjebb állítom a monitor nem igazitja automatikusan a képet,mivel laptopról van szó manuálisan se megy.Van esetleg valami megoldás?
  • davidka003
    Használd csak az aktivátort de ne csodálkozz ha rád törik az ajtót a kommandósok.
  • Blasta
    Na de akkor azt szeretném kérdezni, hogy miért ne működne a későbbiekben?
    Lévén semmi köze az MS-hez, net sem kell a működéséhez, mit tudna csinálni az MS az aktivált win7-tel???
  • gameplusz
    Milyen különleges titkokról beszélsz? Ezer éve van aktivátor. Az, hogy még működik, egy dolog.
  • TuxSkajvok
    "cd kép, vagy elmentett projekt fájl" kiírása... (vagy valami hasonló menüpontot keress) lényeg, h bekéri az iso, vagy valamilyen lemezképfájlt, majd jönnek az opciók (sebesség;bla-bala;stb...)és kiírja neked...
  • pctroger
    Bocs h értetlenkedet de hogy irjam ugy ki ahogy mondtad?ero express essentialom van hol lehet ezt beállitani v hogy megy ez?
  • pctroger
    Kösznöm szépen!:)
  • Bagoly81
    ez ugy baromság ahogy van. a crativot igen is szeretik. csak nem crativenak hivják hanem e-mu nak pl zenekészitéshez igen is fasza hangkari az e-mu 0202. igaz ennek nincsen 48 v fantom kienete de a e-mu 0404 nek van és asio 2.0 és persze 24 bit 48bl bl. igaz zeneírásra hangkártyát 50e alat nemkapsz hacsaknem pci jájos mert én usb-sről beszéltem. egyébként hangkártya matyiknak akik zenét akarnak irni itt lehet kapni jokis hangkarikat.

hangkártya zeneíráshoz
  • Blasta
    SZiasztok!

Ezekre az aktivációs problémákra reagálnék, mert lehet, hogy én néztem be vmit: Szóval én felraktam az x86 RTM-et a notimra, és egy 7Loader Release 4 nevű cuccal aktivvá tettem. De nemcsak simán aktívvá tette, még a gyártót is hozzá lehet rendelni a rendszerleíráshoz, így most egy gyári HP telepítésűnek tűnő, aktivált win7 van a gépemen, amihez nem kellett semmiféle internet, stb.

Ha parancssorba beírom, hogy slmgr.vbs –dlv, akkor látom, hogy a rendszer aktiválva van, és nincs semmiféle dátum, hogy meddig használható.

Most szerintetek én néztem be valamit és ez még nem jó így, vagy én vagyok különleges titkok tudója? :)
  • fravik
    hogy írtad ki dvd-re? lemezkép írása opcióval kell kiírni, különben nem lesz bootolható!
  • pctroger
    Üdv!Olyan kérésem lenne hogy lszedtem a win 7 et és ki irtam cd re de nem akarja bebootolni vagyis nem tudok a telepitésig eljutni lehet az a baj hogy nem csak azt raktam rá hanem ami a mappáján belül volt mindent?Előre is ksözönöm:)
  • CroftManor
    H lehet az, h a c2d 8400as @3,6ra húzott procimra az indexnél csak 6,8at ad? 7,9 a max, de mért scak ennyit ad rá?
    A VGa meg egy 4890 Toxic, arra is 7,0át adott.
  • Johny72
    Igen a legujabbat, már az előzőn is az futott!
  • mano1b
    a win7 nekem a maga 60gb particio csak fél perc ja és meg lehet csinálni a boot úgy hogy usb -ről mennyen regeltem a win7 & formáztam a particiot
    vissza huztan a win7 a reg az marad,
  • bon
    Legújabb deamon tools-t próbálod felrakni?
  • Johny72
    Egy kis info vagy csak hozzáfűznék az előzőekhez.Nekem csak FX 5200 video kártyám van.A Vista driverrel tökéletesen megy, még az Aero is, és elég gyors, ahhoz képest, hogy gagyi a kártya.
  • mano1b
    erre a gyógyszer A Norton Ghost 2003 annak 1.5 perc csak nem 1 nap
    floppy-ról képes bootolni. le tudod szedni itt a link ..norton 2003
  • Johny72
    Köszi! Egy másik probléma! Frissitettem egy másik verzióra a Windows 7-et.Az előzőn működött a daemon.Most frissités után nem akar menni.Ujra feltenném, de az SPTD telepités után ujra kéri a daemon telepitőt aztán újra indul és ez igy megy mindig.SOS
  • bon
    A Microsoft által beintegrált vagy Windows Update-től letöltődő driver funkcionalitása, sebessége sokszor nem azonos a hardver gyártójának oldaláról elérhetővel.
  • bon
    Igen.
  • TDantes
    Aha, értem. Akkor letölthetem egész nyugodtan a Win7-hez való VGA drivert? Amúgy kell különben? Mert elvileg felismerte ügye, de szerintem jobb ha egy gyári új driver van fent.
  • ssx22
    Tehát ha már csak 1 nap van hátra akkor "slmgr.vbs -rearm" aztán visszaállítja 30 napra?
  • bon
    Tesztelted már? Mert ha jól emlékszem Vista-nál (talán sp1-től) már nem müködött ez a lehetőség.
  • Apocalipto
    És további hack-kel 8X meghosszabbítható.
  • bon
    A #12517 hozzászolást ajánlom.